Gojko Andrijasevic - ubedljivo najgori komentator koji je ikada radio na SK-u. Ja kapiram da svi prave greske i sve to, ali covek SVAKU, ali SVAKU utakmicu prenosi ocajno. Dzaba njemu prijatan glas (mada po meni nema ni to), kada covek nema blage veze sa komentarisanjem. Totalno pogubljen covek na svakoj utakmici koju je prenosio, napravi vise gresaka na jednoj utakmici nego svi ostali komentatori zajedno za ceo vikend. Na nasoj sceni samo mu Strajnic udara konkurenciju..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
Višković je Stolicu zaposlio preko 3K veze, jel` ? Vodio je valjda neku muzičku emisiju na toj pokojnoj televiziji, iznenadio sam se kad sam ga video kako izveštava iz Pionira. I naravno, apsolutni je nemač pojma.
U fazonu "brate, Viško, daj ubaci me da radim nešto kod tebe, bilo šta."
"Evo ti, komentariši".
Comment
-
Pa fino,vjerujem da je Vishkovic znao da ce onako da se provaljuje ne bi to uradio ni u snu,ali eto sinoc je Stolica bio normalniji dosta,valjda su ga dobro upozorili,dodushe imao je par ispada- Rosolu krvavi nos,a on- morace da mu krvi bude do kolena da bi dobio mech...i josh nekih nebuloza ...SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
-
Него шта је кад је помислио да може да ради на спортској телевизији. Глуми баја неку духовитост у оној седмици...
Туга бре.
Мислим оно, треба му дати да преноси боћање, сквош или тако нешто на Еуроспорту. СК нек заобиђе...Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
D. PLAVŠIĆ, na utakmici: Man.Utd-Liverpul (2:1), komentarisao je VRLO DOBRO. Veoma odmeren, fudbalska terminologija, bez nepotrebnih preuveličavanja&ulepšavanja u ocenama očiglednih situacija igre, osećaj za pauze, bez suvišnih podataka, nekoliko prihvatljivih zanimljivih statističkih detalja, primereno informativan, dobro koncentrisan, pravovremen, nenametljiv... Na nivou utakmice.
...........
P.S.
Uros94, hvala na *ispravci, činilo mi se da je komentarisao ČIČA. (Izmenio sam u tekstu ime: PLAVŠIĆ umesto ČIČA, nakon Uroševe intervencije. I redigovao sam, izbacio, poslednju rečenicu.)
Ujedno izvinjavam se D. Plavšiću, nadam se da se neće naljutiti. (*Nisam bio zapazio da li je na početku&kraju prenosa pisalo ime komentatora!)
Naravno, izvinjenje i - forumašima!"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
Comment