Зашто?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
Originally posted by Урош View PostЗашто?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Smisao nikako nije isti. Ali poštujem da imaš drugačije mišljenje. Meni je zvučalo vrlo neprikladno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSmisao nikako nije isti. Ali poštujem da imaš drugačije mišljenje. Meni je zvučalo vrlo neprikladno.
Marija81, smatram da si u pravu: "Smisao nikako nije isti...", dotični komentator "ne radi na sebi" i ima česte slične ispade (daje sebi previše za pravo tokom komentarisanja, najčešće "bukvalno" nekontrolisano); pogotovo to nije prikladno u vreme kada se u svetu tenisa vodi polemika o "vršljanju kladionica & nameštanju mečeva & sl...", pa bi komentatori trebalo da vrlo pažljivo odmeravaju šta i kako pričaju. Naravno, među ljubiteljima sporta (i tenisa) ima dosta onih koji su površni, pa im je sve svejedno (ili im je "poenta ista"): Dakle, "nije svejedno"!
"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Tenis pratim od kada znam za sebe,sećam se i AO kada se igrao na travi (kako Višković komentariše fudbal ne mogu da ocenjujem jer ne pratim), ali nikada nisam čula da jedan komentator izgovori tako nešto.
Dragooon otprilike sam i ja htela da dodam u svom postu - naročito u ovoj atmosferi, raznim spekulacijama i sl.
Zapravo ono što mi najviše smeta je što se u poslednje vreme i ne pripremi za meč, pa se ne dese samo lapsusi (kao kada pobrka braću Zverev i sl.) već i pogrešni podaci kako o turniru, tako i o igračima na terenu, zatim neumesni komentari, priča u toku poena i td.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nisam gledao utakmicu, al predpostavljam da je Ranko Čabarkapa. On radi "manje" ekipe.
Ovi ostali što komentarišu Špansku ligu (Višković, Plavšić, Lončarević i Živković) su pretežno rezervisani za top ekipe.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Фудбалска утакмица Реал-Селта, на СК1: да ли може неко да објасни коментатору да примери количину најчешће непотребних речи тако да не иритира припаднике спектаторијума (гледаоци испред ТВ)? То је ипак ТВ пренос и зналци фудбалске игре углавном и добро виде и нису им потребна толика несувисла "објашњења"! Човек не затвара уста, тим пре што му је и глас "напоран"; завија ко тиха сирена. Чини посматрање утакмице - непријатним!
"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
Comment