Je li to Selimovic dobio zuti, pa propusta derbi?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Bas je bolesna utakmica bila,bukvalno samo ona pistaljka se cula ja popizdio...jos sam bolestan jbt
Imali su i oni onu precku,ali mi sta smo promasili ja ne mogu da vjerujem.Adilovic da je bio barem bi jednu od onih zabio ja garantujem...
Nista -5 je skroz prihvatljivo,a od derbija pojma nemam sta da ocekujem,cvrsci su oni samo to znamZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nek bude kao i prije 25 godina . Danas nek to budu Komazec i Tadejevic.
Da je Sarajevo od vazda bolje kažu Safet, Asim, Faruk, Vahidin i Husref. Da je Sarajevo od vazda sarajevsko kažu današnje, jednobojne Ferhadija i Titova. Da je Sarajevo od vazda veće kaže Koševo. Da je Sarajevo od vazda najveća ljubav kaže boja dresa. A da je Sarajevo od vazda naše, to kaže samo ime.
Znate kako kažu. Burek pita, Želji...
Comment
-
Za ovaj meč vlada ogromno interesovanje a Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo izdalo je danas saopštenje i upute za srednje škole u Kantonu Sarajevo, da zbog derbija danas neće biti održan 5 i 6 čas.
Očekujem tvrdu utakmicu, kao i uvijek kada su derbiji u pitanju - više se ide na to da se ne primi gol, nego što se ide po njega. Ipak je ulog (pre)velik, primat u glavnom gradu BiH. Također, očekujem da navijači oba kluba ponovo budu najsvjetliji dio derbija i da sve prođe bez incidenata da se još jednom pošalje lijepa slika iz BiH svjetskoj fudbalskoj javnosti.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSUDIJA JEBEM TI MAMU TI JEBEM,CIST PENAL...
Željo daleko bolji za sada, Sarajevo ništa nije prikazalo u ovih 20 minuta utakmice, nikakva igra niti izgrađena akcija. Sa druge strane Željo par opasnih prilika, konstantno prijete Bandoviću i sa ovakvom igrom bliže su pobjedi.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Dva puta ga je vukao,penal jbt danas se sviraju penali za 100 puta manje stvari
Sto se tice utakmice za sada smo dosta bolji u vezi ih jebemo,Zeljo bas igra lopte i na to sam ponosan sta god bilo...smislene akcije igramoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Na usporenom se dobro vidjelo povlačenje, ali je sudija to teško mogao da vidi.
Ne može Sarajevo da uspostavi kontrolu na sredini, baš mnogo nepovezano izgledaju, teško iznose loptu pred Željin gol, a još teže dolaze u priliku da ugroze gol.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
Comment