Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2021. (glavna tema)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta samo sto se publika vraca, ja se navikao ovako.

Comment

• На крају ће и Ноле и Рафа да избаце Федерера из трке за ГОаТ...Федерер ће остати само ГОАТ љубавник публике...
      sigpic

Comment

• Originally posted by Žika View Post
        На крају ће и Ноле и Рафа да избаце Федерера из трке за ГОаТ...Федерер ће остати само ГОАТ љубавник публике...

Fakticki vec jesu.
        Rafa mu je izbio argument slemova iz ruku, a sto posto ga prestize.
        Novak ce mu na dan zena uruciti buket cveca i oteti rekord po broju nedelja.
        Još drzi samo zavrsni masters, ali i tu bi ga Đokovic mogao stici vec ove sezone.

Jbg, ostaje mu samo roleks.

Comment

• Drago mi je da je Nole bio dovoljno fit. Zverevu se vidi tuga u očima, govor tela previše loš. Povijena kičma i pogled u patos.

Tehnički on ima sve ali od glave zavisi igra. Pogotovo na 3 dobijena seta.

Nije on džabe na WTF rekao Noletu "hvala ti što si me pustio da pobedim".

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
            Drago mi je da je Nole bio dovoljno fit. Zverevu se vidi tuga u očima, govor tela previše loš. Povijena kičma i pogled u patos.

Tehnički on ima sve ali od glave zavisi igra. Pogotovo na 3 dobijena seta.

Nije on džabe na WTF rekao Noletu "hvala ti što si me pustio da pobedim".
            Cini mi se Zverev malo pogubljen protiv Novaka. Zna da ne moze napadat i izlazit na mrezu jer to nije njegova teritorija a zavrsit ce kao na 6-6 u TB. I realno igrao je ono sto najbolje radi cvrsta igra sa osnovne sa povremenim napadima, ne znam sta on moze bolje izmislit.
            Ta igra vuce sa sobom fizicku patnju koja se povremeno javlja u mecu i umor

Protiv nekih drugih igraca kao Nadal, Tim on moze vise napadat i diktirat a protiv Novaka to vec teze ide. I onda se sve svede na servis, ritern i rudarenje.
            Last edited by DinoFC; 16-02-21, 14:10.

Comment

• Danas je Zverev bio mnogo bolji nego što sam mislio.
              Biće on ok, u njegovoj generaciji morace da naplati sve propusteno, suvise je dobar da to ne iskoristi.
              Ali, morace da stane u red još par godina.

Comment

• Originally posted by Žika View Post
                Добра му та фора, "јао што сам повређен"
                Ne rasplamsavaj vatru, lešinari jedva čekaju

Comment

• Je li moguce da je u asevima 23:21 za Novaka?? Auuu..

Comment

• Moguće... Uzima Wimbly Nole [emoji846]

Comment

• Od 3:00

Jel se on ovo priblizio sindikatu? Ocigledno se slazu po mnogim pitanjima.

Comment

• Neka ga i ovo odje, za ove kladionicare Interesantno...

Comment

• Joker,

Sjajan je graf. Doduse to se mvjerovatnost se mijenja tokom dana. Gdje si nasao ovaj graf?

Poslije danasnje Novakove partije sanse Medvedaeva, Cicipasa i Rubljova su pale. To je razumljivo jer ce vjerovatno imati Novaka u finalu. Sanse Nadala su pale. To ljudi racunaju, Novak je danas pokazao da je stara garda jos uvijek bolja.

Comment

• Na MTF neko postavio.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                              Na MTF neko postavio.
                              Gdje na MTF-u?

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                                Samo me ovo zanima...i na to ću kao veliki ljubitelj tenisa od kada znam za sebe, a gledam ga preko 30 godina a i vala i kao veliki poštovalac rada Novaka Đokovića i njegov navijač da ti odgovorim...Eto a ne bude da te čačkaju iz drugih tabora ili da iz drugih tabora prozivaju Novaka...

U ovom situacijama može da se kaže i drama queen...

Činjenica koju će ti svaki, ali doslovno svaki nepristrasni posmatrač reći je da je Novak hipohondar i paničar...ili hajde da ne budemo toliko grubi recimo sklon preuveličavanju...

Novak nije folirant i tome slično ali jednostavno nekada iz straha pomišlja da je gore nego što jeste...

Problem nastaje ne kada on to pomisli nego kada izgovori naglas na pres konferenciji i onda kada nakon toga izađe na teren i odigra dobar meč dao je materijal svima da ga prozivaju...

Uostalom, možda je njegov prag bola manji nego kod nekog drugog pa zato nekada više izdrami...
                                Bravo za komentar. Konkretno, suština ove priče je to što je Novak izjavio posle meča u kome se povredio da MISLI da je pokidao mišić jer je sličnu povredu doživeo ranije, i svakako to nije bila stručna porcena lekara i fizioterapeuta, već njegov lični utisak gde je on očigledno malo dramatizovao celu stvar ali bez ikakvog foliranja već zbog iskrenog straha od ozbiljne povrede. Ali naravno, zlotvori i maloumnici su se odmah uhvatili za taj njegov komentar i krenuli da ga prozivaju najstrašnije, kao i uvek što čine. a činjenica je da ni sama povreda, odnosno istegnuće uz verovatno priklještenje nerava kod međurebarnih mišića nije nimalo naivno, pogotovo kada uzmemo u obzir da je beretini zbog slične povrede odustao

Comment

Working...
                                X