Kad sednem za komp, napisaću bolje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2021. (glavna tema)
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostProsto mi je nevjerovatno da postoje ljudi koji tvrde da Novak folira povredu. Nevjerovatno.
Ja sam takodje naleteo na komentara da Rafa folira povredu ledja...OVAKO
Comment
-
dakle....:
na konstataciju da je beretini predao mec,bojana pise
Jbg., da je imao tear kao Djokovic, mozda bi izvukao jos neki mec, a on imao strain, to je mnogo zajebanije uz onaj rolleye smajli i ruga se djokovicu da je povredu izmislio...
na to olja pise Posle vam kriv djavo kada se ljudi obruse. Hehe onako nisko, ispod stola.
Svasta vala.
Ali to je narativ Fedal korpusa.
e ja tu nastavljam sledece
mozda jeste narativ fedal korpusa,ali ovde je to rekla bojana,ista bojana koja je nazivala nadua nadrogiranim i rekla da je docekala da on prodje a evo sad je samo docekala da navija za istog tog,po njenim recima,nadrogiranog nadua
jedino sam se za temu zabunio,trebalo je stoji TEMA UZIVO...
bojim se sutrasnjeg meca i mislim da ce novak izgubiti i stvarno mislim da je povredjen i onda dodje neko i otvoreno kaze da fejkira tako nesto...
e toq!Wizard
Comment
-
Nisam rekla nigde da je izmislio povredu, a gde sam napisala da je Nadal nadrogiran?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postna AO 2016 ili 17 i sta me pitas kad znas ,1000 puta si vec pisala kako si se samobanovala yadda yadda yea
sad ste se udruzili ti i nadalovci,mare mu dodeljuje zlatnu malinu,kobe ga zove drama kvin...
Sledeci put kad ponovo potegnes tu moju izjavu (koju si usput i pogresno zapamtio) bices banovan, jer tebi se ne prebacuju svi prekrsaji koje si napravio od kad si dosao, a bilo ih je poprilicno.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postvidis kako znas sta pisem i sta si rekla
samo da,i meni se nabrajaju prekraji,dobijam kaznene poene,bivam banovan,sve ono sto ti ne...
a sad nastavi da navijas protiv djokovica i da pises kako je imao strain i kako je to mnogo zajebanijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postkobe ga zove drama kvin...
Samo me ovo zanima...i na to ću kao veliki ljubitelj tenisa od kada znam za sebe, a gledam ga preko 30 godina a i vala i kao veliki poštovalac rada Novaka Đokovića i njegov navijač da ti odgovorim...Eto a ne bude da te čačkaju iz drugih tabora ili da iz drugih tabora prozivaju Novaka...
U ovom situacijama može da se kaže i drama queen...
Činjenica koju će ti svaki, ali doslovno svaki nepristrasni posmatrač reći je da je Novak hipohondar i paničar...ili hajde da ne budemo toliko grubi recimo sklon preuveličavanju...
Novak nije folirant i tome slično ali jednostavno nekada iz straha pomišlja da je gore nego što jeste...
Problem nastaje ne kada on to pomisli nego kada izgovori naglas na pres konferenciji i onda kada nakon toga izađe na teren i odigra dobar meč dao je materijal svima da ga prozivaju...
Uostalom, možda je njegov prag bola manji nego kod nekog drugog pa zato nekada više izdrami...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostNovinar: Nakon 1.seta napustili ste teren i vratili se natrag igrajući znatno bolje, na kraju i preokrenuli te došli do pobjede. O čemu ste razmišljali i što ste si rekli u toj pauzi, odnosno na koji način ste se uspjeli motivirali za nastavak meča?
Karatsev: Samo sam otišao na WC.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Okej meč, ništa spektakularno.
Ovakvim nivoom može preko svih osim Medvedeva koji ima Rubleva i Rafu/Cicipasa, ni malo lak zadatak.
Ovakvim nivoom uzeti GS biće ogroman udarac za sve ostalo i jako dobro stvar za Novaka.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by bbK1ng View PostOba polufinala se igraju u petak?
Sent from my SM-N960F using TapatalkOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment