Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2021. (glavna tema)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pa znaš šta hoću da kažem-eto od tri slem finala, u jednom je pobedio

I još su bili svi iz big4
    Wizard

Comment

https://twitter.com/ozmo_sasa/status...157679105?s=19
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

malo sam uhvatio 4. kirjosov set

publika je odvratna
          Wizard

Comment

Nadajmo se da ce u sledecem kolu biti jos odvratnija.

Comment

ne mogu ja to da shvatim,taj ce se jednog dana bukvalno popisati po terenu i svi će aplaudirati "jer takav jedan treba sportu"

mim,kome treba,ni mami ne treba
              Wizard

Comment

Originally posted by miloolja View Post
                Podloga je bas brza ove godine. To nije slucajno. Pitanje je koji je bio cilj organizatora sa ubrzanjem podloge. Ali kad cujem komentatora Eurosporta da je Novak zbog podloge i veci favorit nego bi bio, onda svasta pomislim... Ubrzana podloga sasvim sigurno najmanje odgovara Novaku. To se vidjelo i danas protiv Tiafoa. Amerikanac je dosta lako pravio vinere.

Kome ce to da pomogne? Kirjosu, za vecinu ostalih zavisi od protivnika. Pomoglo bi jako Federeru da igra.

Comment

Originally posted by Beocca View Post
                  ne mogu ja to da shvatim,taj ce se jednog dana bukvalno popisati po terenu i svi će aplaudirati "jer takav jedan treba sportu"

mim,kome treba,ni mami ne treba
                  U tome je Kirjosva 'draz'. On sebi dozvoljava svasta! Vecina onih koji ga podrzavaku i sami bi htjeli da im je svasta dozvoljeno.

Comment

Nerealna scena, covek ne zna kako da reaguje, Nadal se poneo savrseno
                    a ova definitivno nije normalna, mozda su i posledice korone i zakljucavanja, ko ce ga znati

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Igrao je Cilic i finale AOa, ali to ne menja nista jer je i dalje misterija kako je osvojio onaj USO.
                      Bila bi još veca misterija da ga je uzeo Nišikori.

A Što se tice cesto osporavanog Čilica, čovek ima 3 gs finala, ima US Open i ima masters iz famoznog Sinsinatija, uz Dejvis kup uspehe.

Stvarno ne znam što svi napušavaju Čilića i pitaju se odakle on tu, a imas brdo padobranaca koje niko ne pominje?

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Igrao je Cilic i finale AOa, ali to ne menja nista jer je i dalje misterija kako je osvojio onaj USO.
                        Mozda bi imao u AO u svojoj kolekciji da nisu spustili krov tog lepog letnjeg dana 2018. godine. Koja je to samo sramota bila...
                        Last edited by 147; 11-02-21, 14:11.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                          Mozda bi imao u AO u svojoj kolekciji da nisu spustili krov tog lepog letnjeg dana 2018. godine. Koja je to samo sramota bila...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Cilke je ubijao na tom USO-u, nije to nikakva misterija.

Druga strana medalje je sto nije imao sposobnost da igra tako konstantnije, imao bi jos koji GS sigurno.
                            Last edited by mark !t zer0; 11-02-21, 14:20.
                            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by gomila nesklada View Post
                              Cilke je ubijao na tom USO-u, nije to nikakva misterija.

Druga strana medalje je sto nema mogucnost da igra tako konstantnije, imao bi jos koji GS sigurno.
                              Misterija je sto se taj nivo pojavio tada i nikada vise, ne samo nivo tenisa, nego i samopouzdanje.
                              Ali dobro, ne postoji bez razloga kategorija OSW

sigpic

with experience.

Comment

• Jbg, ipak je Cilic igrao u eri gde je maltene bilo nemoguce uzeti slem. On je ipak to uspeo, tako da ima moje postovanje.

Slazem se da je samo na trenutke pokazivao taj nivo igre, nikada konstantno, ali i pored toga imao je jos 2 finala na dva razlicita slema od onog koji je osvojio.

Trebalo bi ga postovati vise nego osvajace jednog slema iz nekog drugog perioda.
                                Last edited by mark !t zer0; 11-02-21, 14:28.
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X