Tu moze Dimitrov da dodje, danas je rutinski dobio Cilica (dobro to trenutno i nije toliko tesko), a brzina podloge je odlicna za njegov stil.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2021. (glavna tema)
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Meni se isto čini da neće Thiem lako do polufinala, iako sam isprva mislio drugačije. Treba on prvo da prođe Kirjosa. Ovaj će da bombarduje iz servisa. Pa posle Dimitrov, pa možda i Šapovalov ako izdrži do tada.
Zverev me ne brine ali će biti dobro zagrevanje.
Nadal će teško do polufinala. Ako bude igrao protiv Medvedeva, pobediće ga. U 3 seta, taktika, iskustvo. Ima Rafa sve što treba za finale, ako je zdrav. Prošle godine je on imao Novakov žreb Thiem/Zverev/Novak. Sad je obrnuto.
Comment
-
Novak bi prihvatio i Zvereva i Thiema, samo da mu neko skloni Stana do osmine.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kada već pominjete podlogu, a to već par dana želim da pitam, da li mi se čini ili je podloga malo brža nego prošle godine ili su menjali i loptice?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Novak je rekao pre neki dan da je podloga svake godine pomalo brza.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svi igraci su rekli da je brza ove godine, Tim je isto to spomenuo, a neki nalaze objasnjenje i u tome sto se igralo dosta na ovim terenima, pa su vec "istroseni" i brzi su.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNovak je rekao pre neki dan da je podloga svake godine pomalo brza.
Ali 2012 i 2017 je potpuno isti beton ali drugaciji premaz i nije uopste ista nijansa plave pa samim tim i drasticna razlika u brzini.Last edited by DinoFC; 08-02-21, 20:21.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostBrzina varira zbog akrilnog premaza. Drugacije mazu teren svake godine osim naravno sto su promijenili podlogu prosle godine skroz.
Ali 2012 i 2017 je potpuno isti beton ali drugaciji premaz i nije uopste ista nijansa plave pa samim tim i drasticna razlika u brzini.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSa kojom bi godinom uporedio... 2012?Last edited by DinoFC; 08-02-21, 20:45.
Comment
-
Hvala, tako sam i pretpostavila...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostPa Plexicushion je koristen do 2019. Od 2012. pa nadalje je postepno ubrzavan AO. A 2020. prva godina koristenja GreenSeta je bila solidno brza, druga godina koristenja jos brza. A moze se reci da 2021. najbrza u zadnjih 10 godina.
Do 2007 je bila ona gadna zelena podloga kao led sto je bila.
Da je ono ostalo Federer bi solidno profitirao od toga.
Moj subjektivni osjecaj je da je od 2009 do 2012 bila najsporija,cak previse i za ukus jednog Nadalovca kao sto sam ja a onda pocinje lagano ubrzavanje.Ne znam ima li ko egzaktne podatke.Last edited by E1_PG; 08-02-21, 21:00.
Comment
-
Haha tek sada vidim da Sapi nisu dali da piski. Hahaha rekao sudiji da ce u flasu [emoji38]
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Igrao je Cilic i finale AOa, ali to ne menja nista jer je i dalje misterija kako je osvojio onaj USO.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment