Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181013#msg181013 date=1287327763]
    Ne znam zbog cega mnogi smatraju da je Pedroza dobar samo kada dobro startuje.
    Ove godine je pokazao da nije tako.Nemacka, iz duela se povukao Lorenco, Aragon, tu nije dobro startovao, pa je ipak zavrsio daleko ispred Lorenca, koga je obisao.
    I tu dolazimo do onoga o cemu sam pisala.
    Dukati i Honda.Vec ove godine su pokazale koliko su mocnije od Yamahe.
    Sledece, bice jos jace.Caniggia, ne razume neke stvari. Yamaha ne moze jos mnogo da napreduje, isto bi bilo i da je Valentino tu, jednostavno, oni su vec dostigli neki svoj maksimum.
    Dukati i Honda su vec sada ispred .Ostaje im samo da jos neke detalje dovedu u pravo stanje, da ih usklade i bice nepobedive.
    A sa pravim vozacima, ne vidim kako ce ih Lorenco ili Spiz dobiti.Naravno, samo da se ovakva godina vise nikada ne ponovi.Mislim na povrede.
    Spiz ce biti jaci voxac od Lorenca, moje misljenje.On je posvecen trkama, ne tezi popularnosti, zelja da se dopadne svima ne postoji, pa mu to nece oduzimati energiju.
    Covek je stabilan, mentalno, bez pomoci psihoterapeuta.I izuzetno talentovan. Brzo uci,. Mislim da je Lorenco dobio pravog suparnika u timu.
    [/quote]

Sve ja tako..Spiz ce biti bolji to je sigurno.Mislim da se Lorenco ispucao i to mu je to.Nece biti vise titula za njega.A Dani je pokazao da je dobar vozac ali lako podleze pritisku. @(*6sd$%
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Vesna je potpuno upravu, ovo je najace sto moze da bude od Yamahinog agregata. A Honda i Ducati se tek zagrijevaju dakle i da Valentino ostane morali bi da naprave kompletnu reformu u svom timu a oni to ne cine. Bice gusto.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2928.msg181011#msg181011 date=1287327640]
        Ako u najboljoj formi sledece godine budu Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa, pa ajde i Dovi (ako bude dobar kao na prosloj trci, i ako bude sve davao za borbu), pa onda i Spies... E to ce biti pakleno... Jedva cekam da svi budu potpuno zdravi u 2011
        [/quote]
        Dovi nece imati masinu,a kad su ova trojica prvih zdravi i spremni Pedrosa nema sta da trzi tu.U Nemackoj se Lorenzo nije povukao vec nije mogao da prati ritam,u Aragonu Yamaha ne moze nista ni da uradi jer je staza idiotska i puna pravaca i odgovara samo Hondi i Ducatiju,mnogo su jaci i boljem stanju bili sa agregatima.Ni Rossi takodje nije nista mogao.Dogodine nece biti tako velika razlika i Yamaha ce moci da parira.Yamaha je sad u krizi ali to ne znaci da ce stalno biti tako.Jaka je to institucija i mozda dobiju i novih sponzora za 2012 ko zna.Spies prava zamena u Yamahi to sam vec rekao.Da li ce biti jaci od Lorenza ne znam.I Spies mora jos da se dokaze.Mi smo njega ovde previse nahvalili iskreno.Videcemo ga dogodine.Znamo kako se zavrsilo sa Dovijem.Ne verujem da ce biti tako ali moramo sacekati s njim.Videcemo ga kad bude pod pritiskom i bude se borio s najjacima,ovo nije SBK.
        sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg181020#msg181020 date=1287328374]
          Vesna je potpuno upravu, ovo je najace sto moze da bude od Yamahinog agregata. A Honda i Ducati se tek zagrijevaju dakle i da Valentino ostane morali bi da naprave kompletnu reformu u svom timu a oni to ne cine. Bice gusto.
          [/quote]

Samo da dodam, Yamaha NE MOZE da sve to odradi, jer nema dovoljno finansija.A sa odlaskom Rosija, njima postaje problem i sponzori.
          Honda i Dukati, tih problema nemaju, i zato mogu da mnogo uloze u nove projekte.

Comment

Hoće li FIAT sad biti sponzor Ducatia?
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2928.msg181026#msg181026 date=1287328822]
              Hoće li FIAT sad biti sponzor Ducatia?
              [/quote]

Ne znam za sigurno, ali racunam da oce. Ipak previse ja para u igri da ispuste priliku da sponzorisu italijanski tim sa italijanskim vozacem. To ce da bude opste ludilo

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg181031#msg181031 date=1287329105]
                Ne znam za sigurno, ali racunam da oce. Ipak previse ja para u igri da ispuste priliku da sponzorisu italijanski tim sa italijanskim vozacem. To ce da bude opste ludilo
                [/quote]
                Pa ako ona slika kako ce mu motor izgledati nije montaza onda hoce.A i da je montaza,verovatno ce on dovuci i Fiat i sve ostale moguce sponzore.
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2928.msg181036#msg181036 date=1287329296]
                  [quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg181031#msg181031 date=1287329105]
                  [/quote]
                  Pa ako ona slika kako ce mu motor izgledati nije montaza onda hoce.A i da je montaza,verovatno ce on dovuci i Fiat i sve ostale moguce sponzore.
                  [/quote]

Montaza je.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg181040#msg181040 date=1287329505]
                    Montaza je.
                    [/quote]
                    Pa onda tek treba da potpisu ugovore. h5g6k8
                    LL meni nesto govoris za citiranje a sad ti citiras vise komentara. $%&5@$A
                    sigpic

Comment

Fiat definitivno vise nece biti sponzor Yamahe. To je zvanicna informacija.Prema tome, sigurno ce preci sa Rosijem u Dukati, kako su najavljivali.
                      A koliko su u Dukatiju ozbiljno prisli tome sto im dolazi Rosi i koliko ce uloziti energije, znanja i novca, da taj poduhvat uspe, govori i cinjenica da su pored toga sto su vec spremili agregate,
                      koje ce Rosi da testira, odredili i posebnog coveka koji je proucavao i proucava Rosijev stil voznje. Sve u cilju da Rosi dobije motor po meri.
                      Taj covek se zove Vittoriano Guareschi (ne znam kako mu se ime izgovara).
                      Osim toga, njima je vazna i atmosfera koja ce vladati u tom novom timu, i zato su bez pogovora prihvatili i Rosijevu ekipu na celu sa Dzeremijem.
                      Jednostavno, misle na sve.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181048#msg181048 date=1287329814]
                        Fiat definitivno vise nece biti sponzor Yamahe. To je zvanicna informacija.Prema tome, sigurno ce preci sa Rosijem u Dukati, kako su najavljivali.
                        A koliko su u Dukatiju ozbiljno prisli tome sto im dolazi Rosi i koliko ce uloziti energije, znanja i novca, da taj poduhvat uspe, govori i cinjenica da su pored toga sto su vec spremili agregate,
                        koje ce Rosi da testira, odredili i posebnog coveka koji je proucavao i proucava Rosijev stil voznje. Sve u cilju da Rosi dobije motor po meri.
                        Osim toga, njima je vazna i atmosfera koja ce vladati u tom novom timu, i zato su bez pogovora prihvatili i Rosijevu ekipu na celu sa Dzeremijem.
                        [/quote]

Bas su me odusevili Ducatijevci... Veoma ozbiljno prilaze Rossiju... Svaka cast.. A ime ovog gospodina se cita Vitoriano Guareski
                        Mistakes make us who we are.

Comment

Zao mi je sto ne mogu ovde sad da pricam sa vama jer nisam gledao trku jos,a ne bi da vidim da neko napise ishod trke.A dok ne pocne repriza izludecu,pocecu da tucem glavom u zid... $JS}|

Comment

Hvala, Miss Poison. %QWT&W
                            Bas je dobro sto znas Italijanski. &8@^J

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181048#msg181048 date=1287329814]
                              [/quote]
                              Sve se podredjuje Rossiju i treba s obzirom ko je i sta je.Hayden je tu da pomogne u razvoju motora.Yamahi je jedina sansa da u 2011 dok su jos konkurentni naprave odlicne rezultate i privuku sponzore za 2012 i nadalje.Imaju 2 velika borca u svakom slucaju pa ima nade za njih.
                              Jedino sto me zanima je kako je Yamaha zapala u toliku finansijsku krizu?
                              sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181055#msg181055 date=1287330117]
                                Hvala, Miss Poison. %QWT&W
                                Bas je dobro sto znas Italijanski. &8@^J
                                [/quote]

Nema na cemu, ponekad mi i to znanje posluzi @(*6sd$%

Ps. Ima li neko pretpostavku zasto se Valentino bas tako zove? Nije tema, ali prosto ja imam neko misljenje, pa da cujem i vase...
                                Mistakes make us who we are.

Comment

Working...
                                X