Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181101#msg181101 date=1287332080]
    Furosavu je zamenio Lin Dzarvis i on je Lorencov covek. Rosija ne podnosi i verovatno mu najteze pada kada mora javno da kaze koliko je Rosi zaduzio Yamahu.
    A to mora da ponavlja na gotovo svakoj konferenciji, jer to traze novinari.
    Od njega ce mnogo zavisiti buducnost Yamahe, ovde mislim na motogp. Od njegovih organizacionih sposobnosti, od sposobnosti da privuce sponzore, da u oba tima vlada opustena, moze se reci, porodicna atmosvera. Jer sve to je jako vazno za sam uspeh. Za sada, on i Lorenco se vole, redovno se grle i ljube, kako ce se ponasati prema Spizu, videcemo.
    [/quote]
    Moje je misljenje da ce se prema Spiesu korektno ponasati bar u pocetku.Mislim da ce Lorenzo biti bolji u 2011 dok se Ben privikne,a da ce posle biti podjednaki sto se rezultata tice.Yamaha ce dok je Lin Jarvis tu forsirati Lorenza to je cinjenica.Naravno Lorenzo je odlican i imaju od njega sta da ocekuju s pravom.Ako Ben bude kojim slucajem bolji bojim se da ni za njega nece biti mesta.Videcemo,ima jos vremena da se privuku sponzori i za 2011 ali oni vec treba dosta da razmisljaju o 2012 i razvoju tog motora od 1000 cc.
    sigpic

Comment

Jedva cekam 2012 da vidim kako hayden dere lorenza spiza i ostale sto su navikli da voze s elektronikom a o rossiu da ne pricam ^%@7f
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Nemoj ti toliko da se brines. Snaci ce se oni vec, nece propasti, to je sigurno.
        Inace, Dzarvis je vec kazao da ce i sledece godine Lorenco biti sampion, a i 2012g.
        Time ne cini uslugu svom vozacu, naprotiv, samo ga nepotrebno opterecuje i stavlja ga u nezahvalnu situaciju.
        Videli smo svi sta je danas Stoner uradio. Kazete, njegova staza, kod kuce. A sta je sa Aragonom?
        Hocu da kazem, da ako je pravi motor u pravim rukama, onda isto tako dobri vozaci malo sta mogu da urade.
        Ovakvim izjavama, po meni, Dzarvis vec pokazuje da nije Furosavi ni do kolena. Furosava je imao takta, stila, kulture.
        I u ekipi Tesh 3 su to osecali, tu njegovu posvecenost svima, iako su znali da mu je favorit Rosi.

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2928.msg181105#msg181105 date=1287332558]
          Jedva cekam 2012 da vidim kako hayden dere lorenza spiza i ostale sto su navikli da voze s elektronikom a o rossiu da ne pricam ^%@7f
          [/quote]
          Pa zavisi koliko ce elektronike tad biti i koliko ce se ovi brzo navici na promene.Vidis da se pravila non-stop menjaju.Ako bude manje elektronike,tu ce Dani imati najvise problema.Lorenzo ce sigurno imati,pa i Stoner.Spies je vozio 1000cc u superbike tako da ce po mom misljenju imati najmanje problema od svih njih.Mada kad se ovi naviknu na to,bice prava stvar gledati te trke,samo nek sklone sto vise te elektronike.Tu ce se onda videti kvalitet vozaca.Msm vidi se i sada ali ne toliko koliko bi tad moglo.800 cc su po meni bila greska.2006 vrh sezona,svako je svakog mogao da obidje maltene.
          sigpic

Comment

Furosawa je za Lina Jarvisa covjek i po
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181110#msg181110 date=1287332813]
              Nemoj ti toliko da se brines. Snaci ce se oni vec, nece propasti, to je sigurno.
              Inace, Dzarvis je vec kazao da ce i sledece godine Lorenco biti sampion, a i 2012g.
              Time ne cini uslugu svom vozacu, naprotiv, samo ga nepotrebno opterecuje i stavlja ga u nezahvalnu situaciju.
              Videli smo svi sta je danas Stoner uradio. Kazete, njegova staza, kod kuce. A sta je sa Aragonom?
              Hocu da kazem, da ako je pravi motor u pravim rukama, onda isto tako dobri vozaci malo sta mogu da urade.
              Ovakvim izjavama, po meni, Dzarvis vec pokazuje da nije Furosavi ni do kolena. Furosava je imao takta, stila, kulture.
              I u ekipi Tesh 3 su to osecali, tu njegovu posvecenost svima, iako su znali da mu je favorit Rosi.
              [/quote]
              Masao je car i zao mi je sto ide.Da je ostao bio bi Lorenzo i onda u odlicnim rukama jos boljim nego sto ce biti,bez obzira sto ga Jarvis toliko voli.Naravno da mu ne cini uslugu vec mu stvara pritisak.Lorenzo ima velike sanse da opet osvoji titulu,ali konkurencija je strasna i pritisak ce biti na svima,dodatni mu ne treba.Stonerove kvalitete niko ne osporava,u Aragonu je pokidao,Motegi takodje a i danas.Mnogo zavisi od podesavanja,jer kad bilo koji vozac tog vikenda kad se vozi nadje podesavanja niko mu nije ni blizu.Pokusali su elektronikom da unaprede MotoGP a samo ga upropastavaju.2006 je bila vrh i bio bih presrecan da se vrati takvo vreme za MotoGP.
              sigpic

Comment

Pa i Lorenco je danas imao odlicna podesavanja. Vremena koja je postizao su izvanredna, ali je Dukati bio bolji.
                A kakav ce biti tek sledece godine?
                Nesto nemojte da zaboravite---Dukati zivi za takmicenja, njima je u krvi to zapisano. Po toj posvecenosti, mislim da oni prednjace.
                Sada, kada su najzad dobili Rosija, ucinice i vise od moguceg, da osvoje titulu.
                Osim toga, svi smo videli koliko je Rosi opasan kada je motivisan.Tako da su sanse da Lorenco odbrani titulu izuzetno male, da ne kazem, nikakve.
                Cak i da to ne podje Rosiju za rukom, tu je Stoner i Honda koja je vec resila vecinu problema koje je imala.

Comment

Mozda Colin Edwards osvojio 2011 &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                  Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181136#msg181136 date=1287334328]
                    Pa i Lorenco je danas imao odlicna podesavanja. Vremena koja je postizao su izvanredna, ali je Dukati bio bolji.
                    Nesto nemojte da zaboravite---Dukati zivi za takmicenja, njima je u krvi to zapisano. Po toj posvecenosti, mislim da oni prednjace.
                    Sada, kada su najzad dobili Rosija, ucinice i vise od moguceg, da osvoje titulu.
                    Osim toga, svi smo videli koliko je Rosi opasan kada je motivisan.Tako da su sanse da Lorenco odbrani titulu izuzetno male, da ne kazem, nikakve.
                    Cak i da to ne podje Rosiju za rukom, tu je Stoner i Honda koja je vec resila vecinu problema koje je imala.
                    [/quote]
                    Da ali cim neko ima nesto bolja podesavanja od drugih bezi najmanje 5 sekundi.To je radio i Pedrosa i Lorenzo,sad trenutno Stoner.Rossi takodje prosle godine u nekim trkama.Mi iskreno koliko god se raspravljali ko je bolji vozac i pokusavali da argumentujemo to,ne mozemo jer nam glupa elektronika ne dozvoljava.Ono sto znamo je da je Rossi najbolji a ostalo je malo teze proceniti.Misljenja su razlicita kod svakog.Rossi je opasan kad je motivisan,ali isto tako nece motivacija izostati ni kod ostalih,a svi su opasni kad su motivisani.
                    sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181136#msg181136 date=1287334328]
                      [/quote]
                      Ispunio se Dukatijev san da bude Italijanski vozac u njihovom timu, mislim da ce sledece godine bit nezaustavljivi zajedno sa Rosijem h5g6k8

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2928.msg181140#msg181140 date=1287334492]
                        Mozda Colin Edwards osvojio 2011 &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                        [/quote]
                        Jao nemoj mi njega spominjati.Covek je vozio 3 godine u istom timu sa Rossijem i nije nijednom pobedio.Dogodine ce ga Crutchlow odrati isto kao i Spies.
                        sigpic

Comment

Bice i drugi motivisani, samo ne zaboravi da je dosada Rosi uvek izlazio kao pobednik iz takvih "motivisanih" duela.
                          Zasto? Jednostavno, njemu je to vise neka vrsta igre, zabave gde dokazuje svoje umece, pa makar ga to i kostalo.
                          Jednom plati tu svoju ludost, ali se to retko desava. Uglavnom izlazi kao pobednik i jos jaci.
                          Uostalom, zar nije i sam Lorenco kazao posle Japana, gde je usao, a nije morao , u duel sa Rosije, da ce mozda jednom i sam Rosi naici na nekog ko je ludji od njega?
                          Treba li nesto dodati ovome? Ne, sam je sve kazao, on nije toliko lud.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg181161#msg181161 date=1287335255]
                            Bice i drugi motivisani, samo ne zaboravi da je dosada Rosi uvek izlazio kao pobednik iz takvih "motivisanih" duela.
                            Zasto? Jednostavno, njemu je to vise neka vrsta igre, zabave gde dokazuje svoje umece, pa makar ga to i kostalo.
                            Jednom plati tu svoju ludost, ali se to retko desava. Uglavnom izlazi kao pobednik i jos jaci.
                            Uostalom, zar nije i sam Lorenco kazao posle Japana, gde je usao, a nije morao , u duel sa Rosije, da ce mozda jednom i sam Rosi naici na nekog ko je ludji od njega?
                            Treba li nesto dodati ovome? Ne, sam je sve kazao, on nije toliko lud.
                            [/quote]
                            Ne nije niko lud ko Rossi.Takav je jedino bio Kevin Schwantz i ja bi bio da dodjem tamo na stazu. h5g6k8
                            Ali ne mozes reci da nema nikakve sanse za 2011 koliko god da ga ne volis.Kvalitet ima,cuku da se bori sa svakim ima,imace bar dogodine konkurentan motor,a to je i motor na koji je vec navikao,dok Rossi i Stoner moraju da se navikavaju.Jesu to velemajstori ali svaka promena i svaki pocetak je tezak.Rossija je Lorenzo samo jednom dobio(Japan 2009) i imace ogromnu motivaciju da to opet ucini.Mislim da on nije poput Stonera koji jos ne moze da zaboravi Lagunu 2008.Tako da Lorenzo 2011 ce svakako biti u vrhu a od 2012 cemo videti.
                            sigpic

Comment

Njih rossi bije u mozak &d$7
                              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Ja nikada nisam kazala da mrzim Lorenca. Smatram ga izuzetno talentovanim vozacem, koji ce tek pokazati sta moze.
                                Samo sam iznosila cinjenice sto se tice samih motora.
                                A opet, to je samo moje licno misljenje, naravno izvedeno na osnovu dostupnih cinjenica, i ne mora biti tacno.
                                Osim toga, Stoner je vec vozio Hondu, a kada neko onako vozi onaj Dukati, kao on, sigurna sam da mu nece biti nikakav problem da ponovo bude dobar na Hondi.
                                Koliko ce Lorenco ostati hladne glave, ostaje da vidimo. On tek treba da dokaze, pre svega sebi, da je mentalno jak i stabilan.
                                Jer, sada ce biti u sasvim drugacijem polozaju. Morace da brani titulu, morace da se dokazuje, vec mu je receno sta se od njega ocekuje.
                                A imace strasnu konkurenciju. Sve ce biti drugacije nego ove godine. I mnogo, mnogo teze.
                                Sta ce na kraju biti---mozemo samo da nagadjamo.

Comment

Working...
                                X