Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg180924#msg180924 date=1287321733]
    I sta sa tim?
    Mozda zelis da te nagradimo h5g6k8
    Salim se naravno, ali moras priznati da i nije bilo tesko pogoditi.
    Cak sam i ja dala svoj glas Stoneru.
    [/quote]
    Cak i ja sam rekao da Stoner dobija,tako da nemoj se previse hvaliti.Nije bilo tesko za pogoditi isto kao i celu sezonu,svaku trku se manje vise znalo ko dobija.Ali dogodine ce biti izuzetno tesko pogadjati.Vesna sta kazes na to da napravimo neku fantasy ligu za sledecu sezonu?
    sigpic

Comment

Ali ja sam pogodio prvih 3 $#^%RT $#^%RT nije losa ideja za fantasy. @R&}*
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2928.msg180938#msg180938 date=1287322139]
        [/quote]
        Pa i ja sam pa opet ne pravim od sebe proroka. h5g6k8
        Mogli bi stvarno neki fantasy napraviti,videcemo sta ce reci Vesna i LL.
        sigpic

Comment

Da odlicno bi ispalo.Mislim da bi bilo mnogo ljudi koji bi hteli da igraju.Pitanje je da li bi imalo toliko mesta? (%fsd%&j
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Moje misljenje je da ce se sledece godine, za prva mesta boriti Dukati i Honda.
            Bojim se da tu nece imati dovoljno mesta za Yamahu.

Comment

[quote author=bice link=topic=2928.msg180938#msg180938 date=1287322139]
              [/quote][quote author=bice link=topic=2928.msg180911#msg180911 date=1287321354]
              [quote author=bice link=topic=2928.msg179705#msg179705 date=1287171705]
              Stoner,Lorenco,Rossi &d$7
              [/quote]

E morao sam sebe da citiram.Jednostavno sam vidovit $8#a
              [/quote]I ja sam pogodio prva tri u fantasy,a sve ostalo sam progresio!
              FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Neslazem se sa nekim vama da ce Pedrosa sledece godine zavrsiti iza Spiza,borize se on za titulu!!! @R&}* &8@^J &8@^J &8@^J

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg180956#msg180956 date=1287323074]
                  Moje misljenje je da ce se sledece godine, za prva mesta boriti Dukati i Honda.
                  Bojim se da tu nece imati dovoljno mesta za Yamahu.
                  [/quote]
                  Yamaha ce dogodine sigurno imati jak motor a za 2012 ce biti problema.Imaju fenomenalne vozace,dvojica pred kojima je verovatno najveca buducnost.Nadam se da ce uspeti da razviju masinu.
                  sigpic

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2928.msg180962#msg180962 date=1287323549]
                    Neslazem se sa nekim vama da ce Pedrosa sledece godine zavrsiti iza Spiza,borize se on za titulu!!! @R&}* &8@^J &8@^J &8@^J
                    [/quote]
                    Pa ako Lorenzo,Rossi i Stoner budu povredjeni onda dosta vozaca ima sanse da se bori za titulu. @(*6sd$%
                    Lorenzo,Stoner i Rossi fantasticna trojka kojoj kad se Spies prikljuci bice pakleno.A ako i Simoncelli u skorije vreme dobije sansu na nekom jacem motoru bice to sezone za pamcenje.
                    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2928.msg180989#msg180989 date=1287325108]
                      [quote author=MLADOSTLE link=topic=2928.msg180962#msg180962 date=1287323549]
                      [/quote]
                      Pa ako Lorenzo,Rossi i Stoner budu povredjeni onda dosta vozaca ima sanse da se bori za titulu. @(*6sd$%
                      Lorenzo,Stoner i Rossi fantasticna trojka kojoj kad se Spies prikljuci bice pakleno.A ako i Simoncelli u skorije vreme dobije sansu na nekom jacem motoru bice to sezone za pamcenje.
                      [/quote]Fantasticna cetvorka,stvarno ljudi kad covek odsustvuje nekoliko trke odma nema gori od njega,zaboravio si na primmer Aragon,Pedrosa je Lorenca lagano obisao,pao u motegiju i povredio se,smanjuje se na fantasticnu trojku,to su i prosle godine govorile pa ih Dani odro u Laguni!A za Spiza,neverujem da ce pobediti sledece godine! &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6

Comment

Kada je Dani pobedio u Indianapolisu i Mizanu dobio je samopouzdanje.Da nije pao u Motegiju,Lorencu bi jos disao za vratom,i pobedio bi bar u Motegiju(mozda u Sepangu,a u australiji neverujem,jer pogledajte stonera).Ma sledece godine dolazi titula,sve ili nista!FORZA DANI!!!!!!!!!!!!!!!! :fc-[ :fc-[ :fc-[ :fc-[ #$&+|r #$&+|r #$&+|r &8@^J &8@^J &8@^J

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2928.msg180901#msg180901 date=1287320608]
                          [quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg180899#msg180899 date=1287320163]
                          Jedno pitanje ko trenira Simoncelija svaku zimsku pauzu?
                          [/quote]
                          Pa to ne znam,imam neko misljenje ali necu da lupam,ali znam da je Marco zver od vozaca i da ima petlju da se bori i sa Rossijem i sa Lorenzom
                          [/quote]

Rossi, svake zime, zato kopira njegov stil pokusava kasna kocenja, agresivni ulasci u duele. Imaju motor cross stazu na koju zajendo vjezbaju dok je Marco bio u 250ice prisao je o tome stalno. E sad ima on srca, al on ti dodje Montoya motogp kategorije. Bezobrazan i usijana glava. On moze jednu trku da krene da parira al nikad nece izdrzati do kraja. Drugo Ducatiu treba developer ne mlada nada u koju ce da ulazu. A deveoper je Nicky Hayden, provodi najvise vremena na stazu za vrijeme testiranja, trenira isto koliko i Rossi i imaju istu ljubav prema motosoprtu i trkanju sto je sustina Ducatieve filozofije.

Edit: Da ne pominjem da im je Nikcy potreban za proboj na americko trziste koje je ogromno.
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Ako u najboljoj formi sledece godine budu Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa, pa ajde i Dovi (ako bude dobar kao na prosloj trci, i ako bude sve davao za borbu), pa onda i Spies... E to ce biti pakleno... Jedva cekam da svi budu potpuno zdravi u 2011
                            Mistakes make us who we are.

Comment

Ovako sledece sezone za titulu ce se boriti:Lorenco,Rossi,Stoner,Pedrosa i mozda Spiz. $#^%RT
                              Naravno za mene ce biti sreca ako titulu osvoji Pedrosa a moze i Rossi. +*@WT*48*
                              Dreams are coming true.

Comment

Ne znam zbog cega mnogi smatraju da je Pedroza dobar samo kada dobro startuje.
                                Ove godine je pokazao da nije tako.Nemacka, iz duela se povukao Lorenco, Aragon, tu nije dobro startovao, pa je ipak zavrsio daleko ispred Lorenca, koga je obisao.
                                I tu dolazimo do onoga o cemu sam pisala.
                                Dukati i Honda.Vec ove godine su pokazale koliko su mocnije od Yamahe.
                                Sledece, bice jos jace.Caniggia, ne razume neke stvari. Yamaha ne moze jos mnogo da napreduje, isto bi bilo i da je Valentino tu, jednostavno, oni su vec dostigli neki svoj maksimum.
                                Dukati i Honda su vec sada ispred .Ostaje im samo da jos neke detalje dovedu u pravo stanje, da ih usklade i bice nepobedive.
                                A sa pravim vozacima, ne vidim kako ce ih Lorenco ili Spiz dobiti.Naravno, samo da se ovakva godina vise nikada ne ponovi.Mislim na povrede.
                                Spiz ce biti jaci voxac od Lorenca, moje misljenje.On je posvecen trkama, ne tezi popularnosti, zelja da se dopadne svima ne postoji, pa mu to nece oduzimati energiju.
                                Covek je stabilan, mentalno, bez pomoci psihoterapeuta.I izuzetno talentovan. Brzo uci,. Mislim da je Lorenco dobio pravog suparnika u timu.

Comment

Working...
                                X