Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• slusam bas, nema sumnje da je ovaj virus vestacki stvoren, iz razlicitih zemalja to otkrili

nazalost ovo je izgleda generalna proba za nesto kasnije

a sto se tice fajzerove zaobilaziti u sirokom luku

e da i u Kini odavno nema virusa jer su tajno vakcinisali svoje stanovnistvo

e i onaj novi soj u britaniji sto su rekli, izmisljen je, ne postoji. Sve je politika
    Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
      slusam bas, nema sumnje da je ovaj virus vestacki stvoren, iz razlicitih zemalja to otkrili
      I nijedna ne sme da to zvanicno objavi?

Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
      a sto se tice fajzerove zaobilaziti u sirokom luku
      Zasto? Postoji neki izvestaj koji niko ne sme da objavi?

Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
      e i onaj novi soj u britaniji sto su rekli, izmisljen je, ne postoji. Sve je politika
      Ko ga je izmislio? Britanci da bi se zatvorili na ostrvo ili EU da bi izlovala UK?

Comment

• Pronadjena je tegla iz koje je pobegao virus...[emoji40]

Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока
        sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
          I nijedna ne sme da to zvanicno objavi?

Zasto? Postoji neki izvestaj koji niko ne sme da objavi?

Ko ga je izmislio? Britanci da bi se zatvorili na ostrvo ili EU da bi izlovala UK?
          pa znas da je EU u sporu sa UK oko bregzita

za ostalo ne moram nista objasnjavati, dovoljno sam se informisao
          Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• Znaci UK je privijala WHO novi soj virusa kako bi ih EU izlovala?

Dobro, znaci dovoljno je da se kaze "dovoljno sam se informisao" i onda mozes da lupas gluposti do mile volje?

Comment

• misim sto bi ja ulazio sa tobom sad u raspravu kad se ovde niko nikada sa nikim nije slozio

ja sam izneo svoj stav (koji nije samo moj) niko tebe ne tera da se slozis ili da ne ides po vakcinu. meni je mnogo bitno dal ces se ti vakcinisati

Comment

• Valjda je red da u nekoj diskusiji izneses neki argument a ne da se ogradis frazom "dovoljno sam se informisao". To je za mene lupetanje gluposti.

Comment

• necu da se zamaram time jer znam da ce biti uzalud. kad se ovde neko sa nekim slozio? osim toga bavim se drugim stvarima vesti skoro da i ne gledam

Comment

• Sve argument do argumenta

Comment

• mislim ja ne znam koje izvore ti pratis ali u ovakvim situacijama (i uopste generalno) valja cuti obe strane ili sve strane a ne samo jednu, pa onda oformiti svoje misljenje a ne nametnuto

ima mnogo nelogicnosti kod WHO

Comment

mislim ja ne znam koje izvore ti pratis ali u ovakvim situacijama (i uopste generalno) valja cuti obe strane ili sve strane a ne samo jednu, pa onda oformiti svoje misljenje a ne nametnuto

ima mnogo nelogicnosti kod WHO
                        Izvinjavam se što upadam, ali ko je "druga strana" ?

Comment

• Originally posted by Constantin View Post
                          Izvinjavam se što upadam, ali ko je "druga strana" ?

razni doktori, politicari

nema potrebe da produbljujemo raspravu jer ja vise volim pricati o filmovima, igricama, sportu

Comment

razni doktori, politicari

nema potrebe da produbljujemo raspravu jer ja vise volim pricati o filmovima, igricama, sportu

Comment

• Originally posted by Constantin View Post
                              E..pa onda nemoj ni da počinješ...������
                              Amin

Comment

• znaci ja ne smem izneti zapazanja ako nisam spreman za uzaludnu raspravu

pritom nikog ja nisam primorao da ne uzima vakcinu
                                Last edited by Sam Hornish Jr.; 26-12-20, 23:38.

Comment

Working...
                                X