Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postokej a jel znas koji je prosek godina preminulih. to su mahom stari
Comment
-
evo matematika sta kaze
Kon je rekao da ce biti dovoljno 20% ljudi vakcinisati. Za kolektivni imunitet je kazu potrebno 70%. To znaci da je 50% ove zemlje a to je 3,500,000 vec prelezalo virus i steklo imunitet
Na zvanicnom sajtu stoji 323,367 ukupan broj registrovanih a 2,231,386 testiranih. ne znam ispada da vecina ni ne moze dobiti taj virusTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
-
Originally posted by Beocca View PostJa slovo od tog šta si napisao ne razumem...
pa ja nisam ulazio u raspravu. eno stoje dva lepa videa u drugoj temi to pogledaj da imas informacija od obe strane. posle imam i treci ako te zanimaTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
e i onaj novi soj u britaniji sto su rekli, izmisljen je, ne postoji. Sve je politika
pa sam onda ja licno guglo u potrazi za tom informacijom i sve sto sam nasao je ovo
There is no clear-cut evidence the new variant of coronavirus - which has been detected in south-east England - is able to transmit more easily, cause more serious symptoms or render the vaccine useless.
https://www.bbc.com/news/health-55312505
nego na kraju ima jedna zanimljivost
But soon mass vaccination will put a different kind of pressure on the virus because it will have to change in order to infect people who have been immunized.
If this does drive the evolution of the virus, we may have to regularly update the vaccines, as we do for flu, to keep up.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment