Okacices to macku o rep,kada ispdnes u prvom kolu PO,sa jednim golom razlike xD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Branislav View PostMože li neko da napiše koji su parovi 13. kola H2H lige?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostOvo kolo pocelo kao i proslo.Ubo sam rezultat Njukasla, sada ocekujem da sve zivo ispromasujem kao prosli put.xD
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Izvinjavam se na kasnjenju,imao sam goste,tj. drugove danas pa nisam stigao ranije da postavim tipove ;)
13.kolo:
Mean Team-El Pistolero
Awon wada worshipers-VDOP
Seoski Djikosi-Bosna Force
Partizan Ohrid-LFC Bros
Dos Chiquitos-hiv pozitiva
BEKRIJE-United Alliance
M&R-Tobdzije sa Enfilda
Old School-A&D
Wade-FCB
Black&White-Ironicni sokoloviDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
1.FC Koln-FSV Mainz 05 hteo sudija da se ubije čuo da je bice stavio njegov meč u h2h
Last edited by Lord Gangarić; 20-11-11, 00:34.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
VDOP je opet rutinski dobio tekmu. Ovog puta protiv Avon wade. Ljubašine razbili smo vas! Mislim da je suvišno davati više bilo kakve komentare. Što bi rekao moj kolega MVP, tačno se sprdamo sa vama, a nismo se još ni zagrejali.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sam ostao bez Bledog,a nisam proveravao ni da li je Danijel igrao
Od sada da nas zovete SEJAČI SMRTI!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Kakav napredak u Fudbalskoj ligi.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment