Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bice nazovi taj servis i reci sta da ti sacuvaju,ako hoce mogu ti sve ostaviti,bez obzira na particiju.

P.S. Ne muvam ja nikoga,ne smarajte vise s tim,ko Boga vas molim.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
      Bice nazovi taj servis i reci sta da ti sacuvaju,ako hoce mogu ti sve ostaviti,bez obzira na particiju.

Nabavite tipove preko mail-a ili sto rece LBJmvp, oni koji igraju protiv njih 10:0. I proslo kolo Phenom i hamza nisu tipovali pa je rezultat bio 11:0.

Muvas Mamba, muvas. Lepo priznaj, bice svima lakse.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
        Bice nazovi taj servis i reci sta da ti sacuvaju,ako hoce mogu ti sve ostaviti,bez obzira na particiju.

Ako ostave sa sistemske particije onda moze biti problema sa reinstalacijom.

P.s. Imam ss koji kaze drugacije

Comment

• Ma dao sam caletovom drugaru komp ;)
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ipak je sve sacuvao

6.kolo:

Seoski Djikosi- Awon wada worshipers
            hiv pozitiva-BEKRIJE
            FCB-Tobdzije sa Enfilda
            Wade-Partizan Ohrid
            Dos Chiquitos-LFC Bros
            A&D-Bosna Force
            VDOP-Ironicni sokolovi
            Black&White-Mean Team
            El Pistolero-United Alliance
            Old School-M&R
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• @bice

S obzirom da LBJmvp i ja (VDOP) igramo protiv Ironicnih sokolova trazimo da se, ukoliko oni ne dostave tip do sutra u 12.00, zavede tehnicki rezultat 10:0

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• Postovao je Vladan, tj. bice prekopirao sta je on napisao.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                  Postovao je Vladan, tj. bice prekopirao sta je on napisao.
                  Ok. Nisam video. Ali ni to nije u redu jer ce u slucaju da pogodi tacan rezultat uzeti 4 boda na jednom paru zbog dupliranja bodova. A da su tipovali obadvojica to nikako ne bi moglo da se desi jer ne bi tip na jednom paru bio istovetan. Al 'ajde.

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                    Ok. Nisam video. Ali ni to nije u redu jer ce u slucaju da pogodi tacan rezultat uzeti 4 boda na jednom paru zbog dupliranja bodova. A da su tipovali obadvojica to nikako ne bi moglo da se desi jer ne bi tip na jednom paru bio istovetan. Al 'ajde.
                    ja mislim da se to bas vasoj ekipi desilo da jedan nije tipovao pa su se racunali bodovi duplo a taj sto je tipovao j ebas pokidao... ne bih da optuzujem pogresno jer ne mogu bas da se setim al mislim da je vasa ekipa bila u pitanju... u svakom slucaju duplo bodovanje ima svoje prednosti i mane(raznovrsnost) tako da je to po meni ok ;)
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      ja mislim da se to bas vasoj ekipi desilo da jedan nije tipovao pa su se racunali bodovi duplo a taj sto je tipovao j ebas pokidao... ne bih da optuzujem pogresno jer ne mogu bas da se setim al mislim da je vasa ekipa bila u pitanju... u svakom slucaju duplo bodovanje ima svoje prednosti i mane(raznovrsnost) tako da je to po meni ok ;)
                      Gresis. LBJmvp i ja smo u svih 5 kola obojica tipovali. A proslo kolo smo igrali samo protiv jednog kome su se bodovi duplirali i pobedili 17:10. Ja sam tada bio banovan ali sam dostavio tip koji je objavljen. A mi kidamo od pocetka!
                      Last edited by Branislav; 23-09-11, 23:42.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                        Ja sam tada bio banovan ali sam dostavio tip koji je objavljen. A mi kidamo od pocetka!
                        aha zato nisam video tvoj tip...ok...znam da kidate,sta te bole onda ko kako tipuje - sprdas se ovde sa nama
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Vidim da je sada izbacen tip i za AK47. Sada je fer i postena borba.

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• U toku dana cu postaviti tabelu sada ne mogu ;)
                            Dreams are coming true.

Comment

• Evo fudbalska liga zavrsena ostaje mi jos h2h...
                              Najlosije kolo od kad smo krenuli,najvise poena je imao Dacha 7,pa Miko 6..
                              Bledi imao 0 hahaha
                              Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                                Evo fudbalska liga zavrsena ostaje mi jos h2h...
                                Najlosije kolo od kad smo krenuli,najvise poena je imao Dacha 7,pa Miko 6..
                                Bledi imao 0 hahaha
                                Ja imam 7 cini mi se.

A pricas za fudbalsku, to ne tipujem Izvini

Comment

Working...
                                X