Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dusan View PostKad ces da krenes da pogadjas?
Na jednom juventusovom portalu(srpskom) pogodio 2 tacna rezultata 4 tipova i samo 3 promasio od 9 utkamica koje sam tipovao
Jbg nece me ovde u opste....Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/thre...pe-i-rezultati
Evo ovde da vidite sa kim ste u grupi a bice jos malo otvorena i tema za tipovanje.sigpic
Comment
-
Originally posted by prskaj View Posta jel mozes malo da mi objasnis za sk draw(mozda ste vec pisali o tome ne mogu da nadjem) pravila i ostalo? do kad moze da se tipuje kako sta funkcionise?
Tipujes prva 2 iz svake grupe LS i LE i pogadjas sa kojih mesta idu dalje. Ako pogodis samo jednog koji prolazi a promasis poziciju, dobijas 1 bod. Ako pogodis samo jednog i poziciju sa koje ide dalje dobijas 2 boda. Ako pogodis oba a promasis pozicije dobijas 2 boda. Ako pogodis oba + sa koje pozicije idu 4 boda. Takmicimo se i mi u grupama i 2 iz grupe sa najvise bodova posle grupne faze idu dalje.Last edited by Casiraghi; 15-09-11, 15:17.sigpic
Comment
-
Odradio sam zreb do 7. kola h2h lige..
Izbacicu sva kola naredna da bi mi bilo lakse posle..
Samo videcu kad cu da zavrsim,danas ili sutra ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment