Nije Mambo,iako bih to i voleo hahaha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo i ovde parova:
Parovi 4. kola:
A&D-Seoski Djikosi
M&R-Mean Team
Tobdzije sa Enfilda-EL Pistolero
BEKRIJE-Black&White
Bosna Force-Wade
LFC Bros-United Alliance
Awon wada worshipers-Partizan Ohrid
Dos Chiquitos-VDOP
Ironicni sokolovi-Old School
hiv pozitiva-FCB
Nego plasim se da se ne poklope neki parovi u narednim kolima posto ima 19 kola u polu sezoni pa ce mozda doci do vise susreta izmedju nekih timova,to me brine
Prosle sezone nije bilo problema ali ove ce mozda bitiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bice mislim da si malo pogrijesio.;)
Ja sam tipovao Valencia-Atl.Madrid 2:1 a Valencia je dobila 1:0 a ti mi nisi uracunao 1 bod.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJeste,jeste,bojanje me malo zeza pa pogresim neki put ;)
IzviniTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostMa kao pogadjamo klubove ko ce proci u ligi sampiona, koji tim ce biti prvi, koji drugi.. bla, bla..
4 tacna rezultata od 5 parova? Mozete sad svi kuci da ideteLast edited by LBJmvpFORlife; 12-09-11, 01:27.
Comment
-
A gde se prijavljuje za taj draw challenge ?
Originally posted by Miko View PostSubota:
Everton-Aston Villa - X-X
Valencia CF-Atlético Madrid - X-2
Cesena-Napoli - X-2
Olympique Marseille-Rennes - X-1
Werder Bremen-Hamburger SV - X-1
Nedelja:
Real Betis-RCD Mallorca X-X
RCD Espanyol-Athletic Bilbao - X-1
Juventus-Parma - 1-1
Montpellier HSC-OGC Nice - X-1
VfL Wolfsburg-Schalke 04 - X-1Last edited by Mr.M; 12-09-11, 10:57.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment