Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bice View PostMa dobijamo ih,ne brinite,svim snagama uz M&R !!!
I šta je, šta ste se odmah uzjogunili čim jedno kolo nismo tipovali do samog kraja? Nema se vremena bre. Alo, prati se svaku noć NBA, danju se radi, nemamo mi vremena za zajebanciju kao vi.
Ne znam samo da li je MVP uslikao vaše tipove i tipove Alijanse?Last edited by Branislav; 28-01-12, 23:40.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Pola minute ovo treba da se ispuni,a tajm-aut traje minut,poluvreme 15.minuta,a ovo pljujete po sebi,tjeraliste da bude sve po pravilu i sada ih kriste,toliko o vama,kada ganjate svoju korist,preko sviju,a ovako vi mozete pogresiti.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostKoga bre vi dobijate? 'Ajde nemoj da ste smešni.
I šta je, šta ste se odmah uzjogunili čim jedno kolo nismo tipovali do samog kraja? Nema se vremena bre. Alo, prati se svaku noć NBA, danju se radi, nemamo mi vremena za zajebanciju kao vi.
Ne znam samo da li je MVP uslikao vaše tipove i tipove Alijanse?
Kako mozes ovo napisat , kad si do prije mjesec dana zivio za jebenu ligu , a sad se pravis faca , ono boli mene neka stvar za liguLast edited by Rossonero; 29-01-12, 00:39.
Comment
-
Originally posted by manda View PostPola minute ovo treba da se ispuni,a tajm-aut traje minut,poluvreme 15.minuta
EDIT: @Rosso
Pa to je bilo dok je trajao Lockout.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe tipujemo na vreme i digne se frka kao da je umro Tito. All eyes on us.
Ovo je primjer,kako vi radite.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Pa nece moci tkao sinovi,LEBRONI SU STVARNO DONJI!!!!
Pobeda 15-14,idemooo momci,maestralna pobeda,oleeeeeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment