igracu i jednu i drugu ligu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uros94 View PostЕво брате уђи уместо мене у Фудбалској, ако је то могуће ?
Не мислим да преузме моје бодове, иако сам добро пласиран (последњи).
Хед ту Хед је за мене. Слабо убадам ове резултате.
Originally posted by stefan12 View Postigracu i jednu i drugu ligu
a za fudbalsku ligu nije prob ubacicu teLast edited by prskaj; 09-01-12, 22:59.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Reise View PostIma takvih u h2h ligi, mozda ce vec ovo kolo poceti da igra, al mora bit redovan.
@prskaj
Najbolji si ti bio ovo kolo, njemu nije saigrac postovao.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Јеботе, ја сам причао о једној лиги а мислио сам на другу. Помешао сам имена. Значи хтео сам да идем из Хед ту Хед лиге.
Али сад сам се предомислио и немојте да ме избацујете, ако није проблем.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Neko neko slika tipove mande i rossonera,igramo sa njima sad,osecam da spremaju nestoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakvi rezultati. XD
LFC Bros-F1 Experti 9-6
A&D-Wade 4-12
Black&White-Bosna Force 8-5
El Pistolero-Ironicni sokolovi 7-8
Old School-Awon Wada worshipers 4-10
Seoski Djilkosi-VDOP 0-10
United Alliance-M&R 8-12
Dos Chiquitos-BEKRIJE 6-8
Mean Team-Tobdzije sa Enfilda 3-3 - sjajna igra i jednih i drugih
Partizan Ohrid-hiv pozitiva 0-10sigpic
Comment
-
Joj haosa od rezultata...
Ma de u januaru se samo zdere i pije, nema razmisljanja ni o cemu. BEKRIJE rutinski dobile aktuelne sampione.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Cestitam Mandusicu i Rosso-u zasluzeno us prvi,nadigrali su nas lepo.. Dule i ja u uzasnoj formi...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostKakvi rezultati. XD
LFC Bros-F1 Experti 9-6
A&D-Wade 4-12
Black&White-Bosna Force 8-5
El Pistolero-Ironicni sokolovi 7-8
Old School-Awon Wada worshipers 4-10
Seoski Djilkosi-VDOP 0-10
United Alliance-M&R 8-12
Dos Chiquitos-BEKRIJE 6-8
Mean Team-Tobdzije sa Enfilda 3-3 - sjajna igra i jednih i drugih
Partizan Ohrid-hiv pozitiva 0-10sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Reise mislim da bi bilo pametno da podseca ljude kao sto sma ja to radio,svakog petka,pogotovo Indiga,Acu i Niksu posto uvek zaborave ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostCestitam Mandusicu i Rosso-u zasluzeno us prvi,nadigrali su nas lepo.. Dule i ja u uzasnoj formi...
Mi smo tek sada usli u formu meljemo sve od reda,jos 3-4kola i osigurati prvo mjesto u ligaskom dijelu,jednostavno nema ko da nam parira.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by bice View PostReise mislim da bi bilo pametno da podseca ljude kao sto sma ja to radio,svakog petka,pogotovo Indiga,Acu i Niksu posto uvek zaborave ;)
@manda
Ima jos dosta, bice tu puno kikseva, a ja trigger vas cekamo da vas tresnemo.sigpic
Comment
Comment