Tako je kolega, samo da udjemo u PO. Ovo nije nase pravo stanje, ovo su mind games.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostUzeo sam SS-ove odavno, nema da brines
Neka Branislav kaze da je sve u redu,posto ti nisi se bunio oko toga,on je glavni kontorlor regularnosti.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ako je MVP slikao vase tipove nema potrebe da isto činim i ja. Kada budete prijavljivali greške koje napravi Reise na vreme, a ne posle izbacivanja konačnih rezultata i sat vremena pre izbacivanja tabele (ponedeljak), niko vas neće ni pomenuti.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Kada budemo 24sata na forumu to cemo moci raditi,mada to je tesko izvodivo,jer imamo drugi obaveza u zivotu,pa jbg,necu moci da javljam gresku minut poslije izbacivanja tabele,nego kada dodjem na forum. ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Dule i ja smo slikali tipove tima Black&White,to su nam rivali hahahaha
Nemozete da ispravljate sada,ima da vas dobijemo, buaaahahhaaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by manda View PostKada budemo 24sata na forumu to cemo moci raditi,mada to je tesko izvodivo,jer imamo drugi obaveza u zivotu,pa jbg,necu moci da javljam gresku minut poslije izbacivanja tabele,nego kada dodjem na forum. ;)
EDIT: Ovo jeste igrica, ali ja je igram da bih pobedio, a ne zarad dosade i ne znam ti čega već. Kada mi je dosadno ja spavam i ne takmičim se nigde. Na turnire iz streljaštva nisam išao da bih gađao u prazno već da bih pobeđivao. Kladionicu igram da bih uzimao pare, a ne zarad zabave. Tako da... kome je ovo dosadno ili igra ovo iz zabave, samo neka nastavi, ali ostavite mene da se borim za pobedu.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Imate li slike nasi tipova,imate,e onda tisina.
Ja cu u petak da provjeravam rezultate iz prencipa.
I moja ce biti zadnja,vazda mora biti od vas dvojice,e ovaj put nece.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ne bi bilo zanimljivo bez trash talk-a...opustite se.
Svejedno cemo Mamba i ja da pojacamo u drugom delu i ima da odbranimo titulu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAjde ljudi opustite se malo.
EDIT: A, i BTW, nema ti druga Bledog, tako da ono..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ova tema postaje sve zanimljivija.
Wada, ovoga puta mi uzimamo titulu, jbg. Ali posto ste vi bratski tim, pustamo vas naredne sezone.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment