Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    Ma gdje ce bojati rezultate,pusti ti mambu,ma neces to raditi,zabranjujem ti. Pa H2H ligu igra 40.ljudi,a fudbalsku 30.ljudi,a to je 70.ljudi po minut bojanja sat vremena,i vise.Samo ti racunaj i pravi tabelu,i to uzma dosta vremena.
    Ja sam tražio, ne mamba...

U tome nisam uopšte mislio na običnu ligu. Ne znam ni kako se igra ta liga a kamoli kako se boduje....

Bice rekao sam ti lepo na pm, zajebi to...
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Evo meni za fudbalsku ligu treba 15 minuta ili 20,ali planiram da uradim jos nesto sa fudblaskom ligom,za H2H na 40 ljudi da izracunam trebace mi sigurno oko 45 minuta pa dok ubacim u tabelu i izbacim ovamo to je oko 1h i 30 minuta..
      I do obojim to je oko 30 minuta najmanje tkao d.. uhuhu..
      Bice tesko
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ma gdje ce bojati rezultate,pusti ti mambu,ma neces to raditi,zabranjujem ti. Pa H2H ligu igra 40.ljudi,a fudbalsku 30.ljudi,a to je 70.ljudi po minut bojanja sat vremena,i vise.Samo ti racunaj i pravi tabelu,i to uzma dosta vremena.
        Ne Mambu nego Krleta

Comment

• Koja je fora da bude obojeno? To stvarno nije potrebno.

Comment

• Ovaj Manda samo ceka priliku da udari meni kontru,da mu ja budem kriv za nesto...
            sigpic

Comment

• Manda nista ne radi, cak ga mrzi i da cita Samo zna da salje avatare drugima

Comment

• Ma samo kazem kome treba po 2s.ata oko necega posla,bolje sto manje.
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ko da gledam da će promeniti avatar Duletu sad
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                    Manda nista ne radi, cak ga mrzi i da cita Samo zna da salje avatare drugima
                    Dule, malo vise postovanja prema Mandarinici....
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dule,hoces da budes admin umjesto mene onda?
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Dule,hoces da budes admin umjesto mene onda?
                        Ne, ja samo pricam cinjenice

Comment

• Onda ih slabo citas,nemam vremena da citam sve,zato kada ovako pogresim bolje me citiraj gdje gresim.
                          sigpic

Comment

• Ti si Admin, ne smes da dozvoljavas da te neko ispravlja, tvoja mora da bude poslednja

Comment

• Dobro,Dule.
                              sigpic

Comment

• Previse si blag Mandarinice, ja bih ga vec banovao.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X