evo ja bih da se prijavim za H2H ligu. nemam s kim posto sam nov ovde, pa ako neko hoce da proba sa mnom u timu ja sam vise nego raspolozen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne morate ni tipovati pobednici su vec tuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Fino odgovori covjeku,tipuje se svakog vikenda,znaci parovi izadju u ponedeljak-utorak,a tipovati se moze do pocetka prve utkamice to je subota oko 12 ili 13casova. ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by manda View PostFino odgovori covjeku,tipuje se svakog vikenda,znaci parovi izadju u ponedeljak-utorak,a tipovati se moze do pocetka prve utkamice to je subota oko 12 ili 13casova. ;)
I samo jos jedno pitanje. Koliko sam shvatio svaki prijavljeni tim igra protiv svakog i ko bolje istipuje uzima 3 boda, a ako je tip isti onda po 1 bod?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa i D-Wade zahtevamo najbolje uslove...zelimo da nam obavestenje o utakmicama stize privatnim,da ne zaboravimo tipovati slucajno.Znaci svaki dan dok ne tipujemo.
Ipak smo zvanicni sampioni.;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment