Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sto kaze Laki, Bogdan je bio pred lipsanjem, drzi se za reklamu, jos razbio glavu, niko da povuce, svi u njega gledaju.
    Ja sam covek fin i suptilan.

    Comment




    • Selektor
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

      Comment


      • Ko ti je ovaj ledoliki.....u faci lici na Kokoskova.

        Comment


        • Sticem utisak po pisanju da smo mi izgibili od finske ili britanije. Ok nema slovenija neku tradiciju ali su na ovom takmcenju pobedili sva tri favorita a mvp je stvarno mvp ma koliko mi voleli bogdana coveknje davao 22ppg 5ass i 5 reb po utakmici uz trojke od 40%. Nas najbolji suter je sutirao ispod 30!

          Sta se desilo pa smo mi odudtali od igre iz prve cetvrtine to je kljucno pitanje!

          Koliko god bogdan vukao celo prvenstvo jednostavno u finalu ne sme sutirati 2/11 pri tom su to sve manje vise bili ultrateski isilovanin sutevi. najvise se tu slazem sa lakijem jednootavno morala se potraziti b varijanta ako bogdan ne moze. Da ne pricamo o tome da je a varijanta morala biti igra na bobija ili kuzmica iz pika. Mi smo u drugom poluvremenu odigrali dva pnr samo u trenutku kad je stimac bio u igri!?

          Macvan je bio UBEDLJIVO NAJGORI igrac do trojke u poslednjoj cetvrtini. Razigrao je rendolfa onim bacanjima. Rendolf pre toga nista nije uradio. Izibio nekoliko lopti, promasio otvorene suteve. Ako cemo praviti heroja zato sto je ledjima dobio igraca pozcijunnize i 20 kg manje onda jebem mu mater. Odigrao je korektno zavrsnicu ali je pre toga mnogo gresio.

          Iako velika odgovornost za poraz pada na djordjevica apsolutno sam siguran da nas je vodio neki trener, sa boljim sto ovde kazu taktickim znanjem, finala ne bi ni videli. Jednostavno saletova snaga je nesto drugo. Njemu ovi momci veruju i potpuno sam siguran da bi izginuli za njega.

          Jbg svi bi voleli da smo pobedili, mogli smo o pobede, ali nekad se pitaju i ovi sa druge strane

          Comment


          • Originally posted by Vlax View Post
            Bogdan nije mogao sam jer su ga udvajali, utrajali, a zadnju cetvrtinu je bio na parketu sa Stimcem i Kuzmicem kojima nije mogao da baci loptu jer je to bacen napad. Kuzmic zbog bacanja, Stimac zbog toga sto je Stimac. Plus nije imao ni priblizno sudjenje kakve su imale ostale prve zvezde timova i NBA igraci. Mislite da Dragic ne bi ispao tragicar jer je lipsao i gubi lopte kao na traci na kraju da nije imao Prepelica i Rendolfa da na kraju spasavaju stvar. Naravno da bi bio. A kod nas nije imao ko da prezume odgovornost.

            Ista prica je bila i sa Teodosicem pre par godina. Uvek vise cenim one koji preuzmu odgovornost iako znaju da su vece sanse da ce ispastri tragicari nego heroji, nego one koji se samo sklone.

            Mene je najvise razocarao Guduric. Nisu problem ni greske, ni promasaji, ali ono sto je on radio je bukvalno da se zapitas koliki je njemu koeficijent inteligencije. Dal se paralisao od straha, verovatno jeste, ali njegovi potezi su da pomislis da nema tri grama mozga.
            Pazi ako tebe u udvajaju i utrajaju onda si ti vec pobednik na terenu. Mogao si da das nula kosa, i mi da dobijemo 20 razlike jer uvek ima dva slobodna igraca Naravno istina je potpuno nesto drugo, covek je imao jednog cuvara ali su Slovenci potpuno razneli nas PnR, mobilniji su i brzi i sve su maltene skupili spolja iz picka tako da on otvorene suteve imao nije. Takodje, kada je penetrirao uvek je bilo pomoci na vreme, a on loptu spolja nije izbacivao. Bogdan je dobro i sutirao s obzirom koju je tezinu suteva imao juce u tekmi ali te price kako cela Slovenija igrala protiv njega i Zdovc izasao iz penzije da ga juri Kako ne.

            Time sto te neko stalno udvaja i utraja, ti si svoj posao odradio za sve pare jer si stvorio ogroman visak. Zasto isti nije iskoristen, e to treba pitati trenera pre svega a onda i onog koga su udvajali i utrajali.

            Comment


            • Malo opšte kulture nije naodmet, ako je nema google search by image, ako ni to ne pomaže onda...

              https://sr.wikipedia.org/sr-el/Srebrni_Leta%C4%8D
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

              Comment


              • На целом свету само Црвена звезда оооо..

                Comment


                • Malo pomoci nije na odmet ni za nas nekulturne koje smo se vise lozili na alana forda i dilana doga, a manje na bajke o superherojima

                  Comment


                  • Zaboravih malopre. Cujedm da danas ima neki docek. E to jw glupost. Nine sramota izgubiti u finalu, ali docekuju se sampioni, a ne porazeni. Dok god budemo docekivali drugoplasirane i treceplasirane necemo se otarasiti luzerskog mentsliteta koji je nametnut ovoj naciji

                    Comment


                    • Srpski Telegraf, ni ne ocekuje se nesto pametno, ali ipak.....
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

                      Comment


                      • Doceci su odavno postali deplasirani. Ne vidim cemu sve to, ispada da se on pravi vise radi doceka a manje radi ljudi koji na njemu treba da se pojave.

                        Comment


                        • Originally posted by NateHuffman View Post
                          Zaboravih malopre. Cujedm da danas ima neki docek. E to jw glupost. Nine sramota izgubiti u finalu, ali docekuju se sampioni, a ne porazeni. Dok god budemo docekivali drugoplasirane i treceplasirane necemo se otarasiti luzerskog mentsliteta koji je nametnut ovoj naciji
                          Dal misliš da bi bila glupost dočekati fudbalsku rep. kad bi nedaj bože osvojila nekad-neku-negdje medalju.

                          Comment


                          • Originally posted by Keylor View Post
                            7/fuckin21 je bolji % od onoga što je imao naš bek šuter.
                            Kada ti Porcingis tako šutira centar koji ga brani mora da mu izađe na šut i otvara mu prostor za ulaz koji on tako dobro koristi i zbog čega je toliko težak za čuvanje.

                            S druge strane odluka(trenera ili igrača) da uzme 11 šuteva sa pozicije sa koje ima 27% je nerazumna.
                            On stalno uzima 10 suteva za 3 poena, nije to sad nesto novo. I jedno i drugo je nerazumno, samo sto je prvo okarakterisano sa pa sta sad, Letoniji puna kapa cetvrtfinale, neka cepaju trice pa ako udje udje, a Bogdanovih 2/11 je silovanje.

                            Originally posted by Laki21 View Post
                            Čovek se posle tekme rasplakao i izvinio jer VIŠE NIJE MOGAO.

                            Nije morao da se pravda, to je video svako, jebeno svako ko ima oči. Prepelić mu je na par minuta do kraja sručio dvojku u facu jer nije imao snage da digne ruku. Na tajmautu se držao za reklamu da ne padne. Ako sam to video ja, ako se vidi iz jebene fotelje onda to valjda vidi i onaj ko je najodgovorniji?

                            Kokoškov je izveo Dragića JER NIJE MOGAO VIŠE. I ubacio ONE KOJI MOGU.

                            Isto to ne da je trebao već je MORAO da učini i Sale, video je to bolje od ikoga. Dragan je igrao svega osam minuta, i dalje je atletski prilično moćan igrač, mogao se odigrati pik sa njim pa ili šut sa poludistance ili jako i do samog kraja™ pa šta ti Bog da. Je li gori igrač od Jake Blažića? Daj VAsi da rešava. Daj Guduriću. Daj jebote bilo kome kome nije duša u nosu i KO MOŽE. Ili makar može da pokuša jbt. Pozovi akciju koju si spremao za ovakav trenutak. Uradi bilo šta, nemoj biti ziheraš. Ovako smo na kraju bacili pušku u kukuruz a da praktično nismo ni probali da je upotrebimo.
                            Vasa i Guduric se raspadaju na ovom prvenstvu, svi bi hteli da lincuju Djordjevica da mu takvi ofanzivno impotentni i stetni igraci resavaju mec. Kokoskov je izveo Dragica jer je ovaj imao grceve i nije ni mogao na teren. Ne znam, mozda je Djordjevic mogao da odmori Bogdanovica da je imao bilo ko da igra umesto njega. On je i bio besan zbog kriterijuma prema centrima jer je to ono sto je Sloveniju drzalo u zivotu, sto su opusteno mogli da brane i Bobija i Kuzmica, cak i Stimca, cak i posto su fizicki inferiorniji.
                            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

                            Comment


                            • To što se ložiš na Alan Forda i Dilan Doga ne znači da ne treba da znaš nešto o Marvel strip junacima, na primer. Jedno ne isključuje drugo. Vidiš kako lepo posluži u datom trenutku
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                              Comment


                              • Originally posted by NateHuffman View Post
                                Zaboravih malopre. Cujedm da danas ima neki docek. E to jw glupost. Nine sramota izgubiti u finalu, ali docekuju se sampioni, a ne porazeni. Dok god budemo docekivali drugoplasirane i treceplasirane necemo se otarasiti luzerskog mentsliteta koji je nametnut ovoj naciji
                                HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAAHAHAHAHAHHA!!!!!


                                Ako nista drugo, bar si ti pobedio.

                                Comment

                                Working...
                                X