Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Koliko bi mogli prihodovati ako Jankovic dzabe ode u Partizan????
    Pitam one koji razumeju tu Covicevu prihodnu stranu licnosti.
    Jedva čekam izjavu koja će uvrediti zdrav razum svakog navijaca Zvezde

Comment

• ako se Pero nije baš spakovao...ono baš,
      da mu oprostimo bele zore i da ga podsetimo na onu trojku protiv reala...i taj rad.
      topla je to duša južnjačka, razumeće.
      kakva crna kupovina četvorke...toga nema za ovu našu crkavicu.
      Last edited by Wingwalker; 07-08-18, 20:23.

Comment

• Ako vratimo mitrovica mi smo najveci idioti na svetu zemaljskom...lik je svake sezone povredjen, cekamo ga 3 meseca da se vrati, vrati se i opet se sjebe...

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
          Ako vratimo mitrovica mi smo najveci idioti na svetu zemaljskom...lik je svake sezone povredjen, cekamo ga 3 meseca da se vrati, vrati se i opet se sjebe...
          A de se povredio? Igrajuci za koga?
          Da se razumemo apsolutno nisam fan igre Mitrovica.

Comment

• ja se naiskrenije nadam da je ovo sa Mitrom neukusna pošalica nekog ko nije odgledao dovoljno Zvezdinih tekmi...jer se inače sa ovim sprdao ne bi. Ako mu još uvek dođemo ...neka uđe u upravu i taj rad.

...a ako već mora na parket, onda dodajte i Mekela pored Juniora na kecu , Bjelu na petici...
            jedan ringišpil i onaj šator sa programom ,,pola žena - pola zmija".
            Last edited by Wingwalker; 07-08-18, 20:37.

Comment

• Momak nema telo koje može da podnese profi košarku i tu se priča završava. Dobrodošao je u klub, stučni štab itd, ali na terenu nema šta da traži.
              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                Ćoki like this.
                likes.

Originally posted by Ica View Post
                To će Antic da pokrije,videćete
                Antic ni prosle sezone nije pokrivao tu poziciju, sad tek nece ni u ludilu. Da nam treba igrac tu, treba, jer je proces otisao u p.m.

Originally posted by Laki21 View Post
                Momak nema telo koje može da podnese profi košarku i tu se priča završava. Dobrodošao je u klub, stučni štab itd, ali na terenu nema šta da traži.
                Momak nema sut. Sve je u redu i da bude atletski prosek ili cak da lose stoji zbog povreda, sut se trenira. Neka ide u Krku da izigrava peticu sa visinom nesto vise od dva metra i brzinom teskog centra.
                You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Comment

• Za njega bi bilo najbolje da ode u neku Manresu ili Fuenlabradu ... ako je pametan.
                    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Eee pitanje je da li i sam zna sta je najbolje za njega!!! [emoji16]

Comment

• Jel moguce da nas pored Jankele napustaju i Radanov i Nenadic?

Comment

• Pa sto Radanov?
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Originally posted by Miki28 View Post
                            Pa sto Radanov?
                            Nemam pojma, cujem da i on zatrazio raskid, ne znam koliko je tacno.
                            Verovatno je momak nezadovoljan u klubu, kao i ova dvojica

Comment

• Da si ti Radanov, je l bi bio zadovoljan u Zvezdi ?

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                                Jel moguce da nas pored Jankele napustaju i Radanov i Nenadic?
                                Radanov ima neke ponude iz spanije,i prica se da zeli da ode,sada da li ce raskidati ugovor ili sta i kako nzm,ali realno i treba da ide on nije ni blizu da bude ni u 12 ove godine tako da jbg ne racuna se na njega,nek decko ide gde ce da igra.Sto se tice Nenadica on i nije nas igrac tako da ni ne moze da nas napusti.A i takodje i njega cu razumeti ako ne bude zeleo da potpise za nas jer prosto ni on nece imati mesta u prvih 12

Comment

Working...
                                X