Originally posted by MannyCalavera
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostKo kaze, pun mi komp momaka koji nisu jos predstavljeni... kud više, i ovo do sad je bilo za tri rostera ... nego, moraće to drugačije da se radi.
Tražiti drvenjake, mlitave i kilave, bez energije ... možda se nešto i pogodiNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Originally posted by LosmiSK View PostNas je Simana bolji od Veba, hehe..
Daj Simani ovu godinu da ode ili ostane..vrtimo se u krug vec 4 godine sa njim, kao pre sa Rebronom i Tejicem..SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMada su Rebron i Tejić dobijali više šansi od Simane...
Tejic sa druge strane jeste, sto spletom njemu srecnih okolnosti sto zbog pozicije ali eto nije mu se dalo al se bar oprobao posteno.
Simanic je prosle godine imao solidnu minitazu, odigrao dobro ali opet je bio izuzet iz napadackih akcija i rijetko je dobijao pas za sut a ostalo je kupio off skokom tako da ako mu se sad nece dati neka uloga, treba pustiti momka da srecu potrazi u drugim timovima.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostZa Rebica se ne bih slozio oko sanse, nije tobas sansa ako ti je posao prenesi loptu i nista ne diraj. Nije igrao ni vaznih utakmica, nije bas dobio ni neke minute u vise uzastopnih utakmica a to je za PG kobno.
Tejic sa druge strane jeste, sto spletom njemu srecnih okolnosti sto zbog pozicije ali eto nije mu se dalo al se bar oprobao posteno.
Simanic je prosle godine imao solidnu minitazu, odigrao dobro ali opet je bio izuzet iz napadackih akcija i rijetko je dobijao pas za sut a ostalo je kupio off skokom tako da ako mu se sad nece dati neka uloga, treba pustiti momka da srecu potrazi u drugim timovima.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostZa Rebica se ne bih slozio oko sanse, nije tobas sansa ako ti je posao prenesi loptu i nista ne diraj. Nije igrao ni vaznih utakmica, nije bas dobio ni neke minute u vise uzastopnih utakmica a to je za PG kobno.
Simanic je prosle godine imao solidnu minitazu, odigrao dobro ali opet je bio izuzet iz napadackih akcija i rijetko je dobijao pas za sut a ostalo je kupio off skokom tako da ako mu se sad nece dati neka uloga, treba pustiti momka da srecu potrazi u drugim timovima.Za Borišu se potpuno slažem ...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNesto sam ubedjen da smo mi daleko od definitivnog formiranja tima.
Realno meni nikako da dodje u glavu da se tim formirao sa jednim pravim PG, rekoh vec Berona sam gledao dvije komplet utakmice i nisam ga vidio da igra PG, u nekim hajlatsima zavrti pik, moze on biti bekup al kontam da nam je prva violina u sutu pa mi ni to nije logicno.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostSaltam neke mlake slike po instagramu, sezona je kupanja pa se ima sta i pogledati i naletim na sliku tipa Kevin Jones u pregovorima sa Zvezdom. De nek neko demantuje zivi bili.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Comment