Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pola četri
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
      Pola četri
      Ista strepnja

Comment

• Ništa izgleda. E hebi ga, više sreće u narednom izvačenju. [emoji41]
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• I ako znam da imate drugacije misljenje. Lesort je trenutno zver za Zirbesa, a tek ce biti igracina naspram njega...Nije Zirbes nista pametniji, samo je imao skolu pre toga i to veliku..cak i u Trieru je imao odlicnog trenera..Rodl mislim itd...i opet je cepanica...

Po meni, ako se nauci nekim osnovnim, fundamentalnim stvarima..Ojo ce biti prvi centar, tj najvise ce uticati na igru...Bobi 2.0.... Od Ristica nista se necu nadati, tu je Laki odgovaran za njega ))

Lesort>Zirbes... Ne znam cime se to toliko nadate, pocepao bi ga Lesort u H2H samo da je Gavrilovic tu bio od pocetka...itd..i neki trener..bio bi on tip top..

Ako je nesretni Bolden otisao u NBA, moze i on...imace sad dobrog trenera
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Brate Lošmi, on je jednostavno ultra mega giga pglu. Može njega četa Gavrilovića da trenira, džaba.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
              Brate Lošmi, on je jednostavno ultra mega giga pglu. Može njega četa Gavrilovića da trenira, džaba.
              Pa nije jedini koji je glup Po meni je on dete jos...kad dobije muskost...kad sazri )) bice topp...Nadam se... mada mozda imas pravo, ali ostavljam prostor da mozda moze..Spanska liga ako ga ne oblikuje, onda je promasaj ))
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Kubolka u Broseu. Jebi ga...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Iskren da budem koliko god mi lesor isao na onu stvar nekako mi se cini da bi cirbes, odzo, lesor bila bolja kombinacija nego kombina sa risticem. O lesoru nemam visoko misljenje, napisah i kad je dosao da ga ne vidim u nba kao sto su mu neki predvidjali. Jeste ogranicen ali opet pruza kakvu taku raznovrsnost i atleticizam koju sa risticem nemamo. Ne treb zaboraviti da su oni slixno ili isto godiste ako se ne varam. Cini mi se na je plafon i ovakvom lesoru visi nego risticu. On je dosao kao poluproizvod i neka vrsta prospekta. Ako cemo od takvih igraca dizati ruke posle jedne sezone onda ne bi treblk ni da ih dovodimo.
                  Poredjenje boldena i lesora je ipak neumesno, posebno u kontekstu nba

Kad smo kod petersa, manny jel pokupio neko mike dauma ove godine na draftu? Po meni isti tip igraca. Nije da nam treba takav, al ako vam se vec peters svidja
                  Meni je niang za evropu top!
                  Last edited by NateHuffman; 23-07-18, 20:29.

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                    Iskren da budem koliko god mi lesor isao na onu stvar nekako mi se cini da bi cirbes, odzo, lesor bila bolja kombinacija nego kombina sa risticem. O lesoru nemam visoko misljenje, napisah i kad je dosao da ga ne vidim u nba kao sto su mu neki predvidjali. Jeste ogranicen ali opet pruza kakvu taku raznovrsnost i atleticizam koju sa risticem nemamo. Ne treb zaboraviti da su oni slixno ili isto godiste ako se ne varam. Cini mi se na je plafon i ovakvom lesoru visi nego risticu. On je dosao kao poluproizvod i neka vrsta prospekta. Ako cemo od takvih igraca dizati ruke posle jedne sezone onda ne bi treblk ni da ih dovodimo.
                    Poredjenje boldena i lesora je ipak neumesno, posebno u kontekstu nba

Kad smo kod petersa, manny jel pokupio neko mike dauma ove godine na draftu? Po meni isti tip igraca. Nije da nam treba takav, al ako vam se vec peters svidja
                    Meni je niang za evropu top!
                    Slazem se za Nianga.

Daum se povukao sa drafta ove godine. Izlazi tek sledecw, igrace jos godinu NCAA

Comment

• Videh simonovica danas na kalisu oko pola 9...bio likna moru, ali Zvezdu ne pominje

Comment

• Nista ni od Kramera

https://www.eurohoops.net/en/eurocup...mpression=true

Comment

• Samo da nam ne zapadne neki Jordan Theodore ... valjda neće
                          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                            Samo da nam ne zapadne neki Jordan Theodore ... valjda neće
                            Sto? Pa meni je on super igrac, pravi PG po mom ukusu. On je od onog malog litvanca napravio ubicu. Dobro podnosi presing, pregled igre, ne sili sut, dobro koristi blokove (pametno navuce svog cuvara)... Onako, ne znam sta bih mu zamjerio ako su primanja realna.

Comment

• Momak je još jedan u nizu cirkuzanata rođenih za Armani i slične.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                                Sto? Pa meni je on super igrac, pravi PG po mom ukusu. On je od onog malog litvanca napravio ubicu. Dobro podnosi presing, pregled igre, ne sili sut, dobro koristi blokove (pametno navuce svog cuvara)... Onako, ne znam sta bih mu zamjerio ako su primanja realna.
                                Odlican ako hoces da primis 100 koseva svaku tekmu. Kanal od igraca, pogotovu za te pare...

Comment

Working...
                                X