Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rocesti je dosao zbog EL.
    Naravno da postoji mogucnost da ubodemo kapitalca za 300.000 al sada posto igramo u EC dosta teze.

Comment

• Ne treba puno para za dobar tim. Trener+dobar skauting sa im trenerom dakako...prosto je..za neke..
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Ocemo da se pravimo ludi? Obojica su spot up shooteri, ne mogu da sutnu iz dribblinga. Sa reketom koji ne moze da rastegne nista, kako ce doci do suta? Pogledaj istorijat suta svih tih igraca. Ne bi mogli 50 da damo poena sa takvom postavom.
        Zato ima jos 7 na klupi i to je 80p

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
          Ne treba puno para za dobar tim. Trener+dobar skauting sa im trenerom dakako...prosto je..za neke..
          Daleko od prostog,puno vremena,znanja,studioznog proučavanja,sreca,sticaj okolnosti itd. . .

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
            Rocesti je dosao zbog EL.
            Naravno da postoji mogucnost da ubodemo kapitalca za 300.000 al sada posto igramo u EC dosta teze.
            Isto je i sa Feldinom mada je razočarao u 80% utakmica koje je igrao,ali da je teze zbog Ec uzeti dobrog igrača to se podrazumeva

Comment

• Grba naso poso.

Comment

• Kao hocemo Milera da vratimo...da se zajedno oporavljamo

Comment

• Koliko je meni poznato, pitali smo ga za zdravlje i trenutnu fizicku spremu. Nije bilo razgovora o ugovoru i sl.

Comment

• Miler je bivsi kosarkas. On je sa ozbiljnom kosarkom zavrsio.

Comment

• Upravo tako. Covek 3 godine nije spustio loptu na parket. Nema tu o cemu da se prica. Secanje na njegovu polu-sezonu ovde ce uvek ostati. Povratak bi samo naruzio celu tu pricu...

Comment

• Kakva steta kakav talenat....

Comment

• Pa ako je u fullu zdrav, i voljan da se posveti igri (a cini se da jeste) ne bi njemu dugo trebalo da se uigra. Mada ne bi on bio ni bleda sjenka proslih igara, pogledaj pod Keselj.

Comment

• Da li on jeste full zdrav?
                            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Od četvorki sviđa mi se Brock Motum, kvalitetan i školovan igrač, sa Efesom je potpisao 1+1 ugovor prošle sezone, a sva je prilika da će ići u rebuild tima naredne sezone, pa će ga se možda ratosiljati.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                                Da li on jeste full zdrav?
                                Ne znam sta bih ti rekao na to, nisam strucan, meni se cini da jeste, al su mi se cinili i Alexandrov, Mitrovic i jos stotine njih koji se nisu podigli na top nivo a evo sad ne mogu da se sjetim ni jednog koji je tako sklon povredama a da je odigrao 2 sezone bez istih

Comment

Working...
                                X