Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Osim sto je decko sa svojih 20 i kusur nesto i osvojio. A ovaj luzer i dalje prangija svoje ekipe u propast
    A za tvoju informaciju i edukaciju :

Rochestie attended Santa Barbara High School in California, where he started playing basketball, and graduated as the all-time leading scorer of his high school's history.

Rochestie went undrafted in the 2009 NBA draft. On July 30, 2009, he signed his first professional contract with BG Göttingen of Germany for the 2009–10 season.[1] He helped his team to win the 2010 EuroChallenge title,[2] and was also named the Final Four MVP.[3]

On May 5, 2015, he was awarded with the Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy, an annual award given to the EuroLeague's top scorer of the season.[15]

da li ti je malo jasnije strucnjak ?

Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy (2015)
    FIBA EuroChallenge champion (2010)
    FIBA EuroChallenge Final Four MVP (2010)
    Italian Supercup winner (2013)
    Israeli Cup winner (2016)
    French All-Star Game (2012)
    German League Newcomer of the Year (2010)
    All-Adriatic League Team (2018)
    First-team All-Pac-10 (2009)

Comment

• Originally posted by Ica View Post
      A za tvoju informaciju i edukaciju :

Rochestie attended Santa Barbara High School in California, where he started playing basketball, and graduated as the all-time leading scorer of his high school's history.

Rochestie went undrafted in the 2009 NBA draft. On July 30, 2009, he signed his first professional contract with BG Göttingen of Germany for the 2009–10 season.[1] He helped his team to win the 2010 EuroChallenge title,[2] and was also named the Final Four MVP.[3]

On May 5, 2015, he was awarded with the Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy, an annual award given to the EuroLeague's top scorer of the season.[15]

da li ti je malo jasnije strucnjak ?

Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy (2015)
      FIBA EuroChallenge champion (2010)
      FIBA EuroChallenge Final Four MVP (2010)
      Italian Supercup winner (2013)
      Israeli Cup winner (2016)
      French All-Star Game (2012)
      German League Newcomer of the Year (2010)
      All-Adriatic League Team (2018)
      First-team All-Pac-10 (2009)
      Hahahahha. Kakva riznica trofeja. Eno ga Bodiroga place kad je pogleda Pa ti bi osvojio EuroChallenge kup sa tvojim caletom Bjelicom.

I da probaj jos jednom da vredjas, i letis. Bye, bye...

Comment

• Osvajač KLS 2018. [emoji41]
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Osvajač KLS 2018. [emoji41]
          to sam zaboravio ....ali imamo mi ovde strucnjake koji kazu da nije nista osvojio

uz to je najbolji stranac koji je igrao za nas klub statisticki ..iako je proveo ovde samo jednu sezonu ...
          Last edited by Ica; 10-06-18, 17:53.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
            to sam zaboravio ....ali imamo mi ovde strucnjake koji kazu da nije nista osvojio

uz to je najbolji stranac koji je igrao za nas klub statisticki ..iako je proveo ovde samo jednu sezonu ...
            Statisticki, Pero Antic je vas najbolji igrac - tri puta osvajao EL, a i makedonski je kosarkas.
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
              Statisticki, Pero Antic je vas najbolji igrac - tri puta osvajao EL, a i makedonski je kosarkas.[emoji3]
              Šta kažu, je l' dolazi Tepić?[emoji6]
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Šta kažu, je l' dolazi Tepić?[emoji6]
                Dok kazes - ban.
                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                Meša Selimović

Comment

OK, onda nemamo sta da pricamo o evaluaciji igraca. Onda i Keselj vredi pare koje su mu placene, i Pera Antic.

Sad bi realno bilo da sledecu sezonu recimo vratimo iz penzije Savanovica...
                  i Savovića.
                  A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Bjelica bi mogao pojacati Gran Canariu..kakav trio..Radicevic, Mekel i Bjelica
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Bjelica bi mogao pojacati Gran Canariu..kakav trio..Radicevic, Mekel i Bjelica
                      Jedino da dobije infarkt na terenu Vole da prangijaju uptempo

Za Bjelkana je neki Tenerife Kao rezerva

Comment

• Ispisali ste već 75 strana, alal vam plajvaz

za Manny-a
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Dobrodošao nazad, nemoj više da begaš![emoji4]

Comment

Dobrodošao nazad, nemoj više da begaš![emoji4]
                            hvala ... posla preko glave a godine pritiskaju, zahebano skroz
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                              Ispisali ste već 75 strana, alal vam plajvaz

za Manny-a
                              Doktor Djamil

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

Doktor Djamil
                                Dodaj i Henry-a iz Tofaša, ostalo možete i sami ...

Comment

Working...
                                X