Ne znam zašto ljudi uopšte obraćaju pažnju na to ,tu Evu,jbt ko da je to nešto bitno kakav domino efekat nakon toga kad smo mi u kanalu još od januara,ne bih mnogo na tu temu,imam postove iz marta čini mi se gde sam ukazivao na probleme nakon čega me je Avramović prozivao da sam trol
Nego da ne smaram mnogo,u kratkim crtama samo,Telegraf,Gardijan i Mejl su preneli totalno istu priču ,doduše,ništa konkretno,navodno je Murinjo izgubio poverenje nekih igrača (što je recimo Ajnštajn lepo primetio #mouout ) ,interesantno je to da su ove novine izbacile istu priču u istom trenutku i šta se dešava nakon toga,naravno nedugo zatim i Ešton se oglašava(link ispod)
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...criticism.html
i to je zapravo prvi put od avgusta da je nešto procurelo,da se nešto pisalo u tom pravcu...
mogu samo da izdvojim nešto za Baneta
čekaj malo,ko nas ovde više ubacuje daj nek mi neko kaže da se ne ložim više
Nego da ne smaram mnogo,u kratkim crtama samo,Telegraf,Gardijan i Mejl su preneli totalno istu priču ,doduše,ništa konkretno,navodno je Murinjo izgubio poverenje nekih igrača (što je recimo Ajnštajn lepo primetio #mouout ) ,interesantno je to da su ove novine izbacile istu priču u istom trenutku i šta se dešava nakon toga,naravno nedugo zatim i Ešton se oglašava(link ispod)
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...criticism.html
i to je zapravo prvi put od avgusta da je nešto procurelo,da se nešto pisalo u tom pravcu...
mogu samo da izdvojim nešto za Baneta
"[Branislav] Ivanovic likes to speak to me about his mistakes. He is not crying, he is not a prima donna, he cannot be immune to criticism.
"I speak to him, I am critical to him about what he needs to improve.
"I have no doubts that he is my best right-back. I have no doubt that he needs to improve in some aspects of his game this season".
"I speak to him, I am critical to him about what he needs to improve.
"I have no doubts that he is my best right-back. I have no doubt that he needs to improve in some aspects of his game this season".
Comment