Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKako moze Misko da ih placa? Mislim da su zbog zakasnelih zarada prakticno svi igraci Partizana sem Vestermana slobodni, ali kontam da ce ostati, bar veinom. Ne podrzavam otimanje igraca samo patkometrije radi, ako ima kvaliteta to je onda druga stvar.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostSto je iznadirao Dule na SOS-u sinoc...Kolika muda ima taj covek, verovatno najveca u drzavi.
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
lmfao very happy to see you in Belgrade my friend.hope you Will love serbia as much as i love it.but you choose the wrong team
Jo na tviteru ovome sto je u CZc dosaoLast edited by mark !t zer0; 23-06-13, 12:23.sloboda ili ništa
Comment
-
Lovernj jos malo :
- Srećan sam što ću te videti u Beogradu, prijatelju i verujem da ćeš ga zavoleti kao što sam i ja. Problem je samo što sa Zvezdom nećeš ništa osvojiti - poručio je Lovernj.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Objavo neki novinar iz Valensija, ukupna vrednost transfera je oko milion, ugovor i obestecenje zajedno. Lucic je oprostio deo duga a drugi deo ce mu isplatiti Valensija. To je mnogo realnija prica nego 2 miliona i 500k Parizanu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Lucic je oprostio odredjeni dug prema Partizanu, ostatak je preuzela Valensija. Placen je i mali buyout. Ugovor 2+1
Opet dobro po nas
Moracemo da dovodimo dve trojke. Mogao bi onaj krakati Francuz da bude jedna, a Dasic druga.
Comment
Comment