Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fredi ludak najveći. I ja sam bio tako klinac kao ti Mariću bio kod brata u Leskovcu, Partizan igrao sa KK Zdravlje, ondašnji jak leskovački košarkaški klub. Fredi, Brown, Krstić ... Ma ekipčina.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA Fredi je u prvoj utakmici delovao kao najgori igrac svih vremena, ali zato posle sta je radio
Se secate kada je ukrao onu loptu na pola terena, pa je odma sutnuo i paf - tricaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA Fredi je u prvoj utakmici delovao kao najgori igrac svih vremena, ali zato posle sta je radio
Se secate kada je ukrao onu loptu na pola terena, pa je odma sutnuo i paf - tricasigpic
Comment
-
Odigrao je Fredi odlicno u debiju, dosao je prakticno to jutro nekim ludackim letom, mediji objavili popodne a on zaigrao uvece. Odmah se videlo da je opasan, po meni uz Freemana najbolja strana dvojka koja je igrala u tom periodu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOdigrao je Fredi odlicno u debiju, dosao je prakticno to jutro nekim ludackim letom, mediji objavili popodne a on zaigrao uvece. Odmah se videlo da je opasan, po meni uz Freemana najbolja strana dvojka koja je igrala u tom periodu.
Comment
Comment