Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ne krivim direktno njega. Tu je cijela ekipa kriva. Ako nekgoa treba okriviti, to je relno Mustafi jer je pustio da mu Cavani bude iza ledja i da ga ne vidi gdje je kada centarsut dolazi.

    To je vrhunska akcija bila, izvedena savrseno, ali mogla se sprijeciti da su neki igraci bili pozicionirani adekvatno, pri tome mislim i na Coqelana i na Kosa. Monreal je ondje prakticno nemocan bio. Bruka prostora, trebao mu je prici blize, ali mu je pobjegao. Generalno cijela ekipa kriva

    A to sto sam ja crtao, crtao sam pozcije Coqelana u dva razlcita segmenta, ne one krugove gdje on na skroz u duboko, dok ovi trce kontru. Pozicija kod lopte preko odbrane za Cavania je za mene jedan vrhunski fejl Kokelana, jer je bio daleko 3 metra i sve mirno posmatrao.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

    Comment


    • Originally posted by Lord Gangara View Post
      Da li si realan da smo gol primili zato što Kokelan nije vršio presing ? Jesi ti gledao uopšte utakmicu Aurier je urnisao Monreala a Mustafi nije bio ni blizu Kavanija . Kos je izašao napred zato što je on pravio presing . Razumem ja sve ali bukvalno okrivljuješ Kokelana zbog toga što je Koščelni izašao ispred svoje linije . A to što si ti crtao je šarena laža i veze sa vezom nema . Čovek je bio napred zato što je trebao da preseca njihovu pas igru u njihovoj polovini ne zato što mu se šetka nije on nigde lutao.
      Nije

      Comment


      • Ako je Mustafijeva greška zašto spinuješ priču i od Kokelana praviš žrtveno jare ? Ja razumem da se ti držiš te priče kako je on najgori kao pijan plota ali ga sada pretera.
        sigpic

        #PRAVDA ZA BRAĆU

        Comment


        • Da neko cita forum u poslednjih nedelju dana, pomislio bi da je Pep najveci trener koji je ziveo na ovoj kugli. Za mene su veci trenerski podvizi uspesi Choloa, Contea, pa i Kloppa, koji su od prosecnog napravili nesto jako i mocno. On jos tako nesto nije uradio, uvek do sada je bio u komfornoj zoni, sa onakvom Barsom i mi ovde sa foruma bi uzeli sve sto se uzeti moze, jel njima uopste i treba neko na klupi???

          Izem ti ja tu filozofiju, kad ti dodje Cholo sa Fernandom Torresom koji je proteran iz Milana i izbacite iz LS?

          Izvinjavam se za off!!!

          Wenger je zreo za penziju, igraci pod njim nikada ne pruzaju vise od onoga sto se ocekuje, a veoma cesto pruzaju partije ispod svojih mogucnosti. Treba Arsenalu zivosti, najveci problem Arsenala je Wenger. Zao mi je ali tako je.



          Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
          IMG-20190614-192941
          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

          Comment


          • Originally posted by Lord Gangara View Post
            Ako je Mustafijeva greška zašto spinuješ priču i od Kokelana praviš žrtveno jare ? Ja razumem da se ti držiš te priče kako je on najgori kao pijan plota ali ga sada pretera.
            Nisam nikad rekao da je Coqelan direktno kriv za prvi go. Cijela ekipa je zaspala i svi su krivi. Svakome mozes naci gresku, al bas svakome. Sto recimo Bellerin nije primjetio situaciju i prisao Cavaniu i smanjio mu prostor u kojem moze da manevrise. Generalno svima gresku tu mozes da nadjes. A akcija je bila impresivna.

            Ja moram drzati se price za tu jednu akciju gdje imam 100% dokaz da je on pogrijesio i nije vrsio presing kada je Angel mogao da posalje loptu preko sviju i doda je Cavaniu koji se nalazi oci u oci sa Ospinom i onda fula loptu i bruka sebe i sviju.

            Moram da ga pljujem jer mu je pas katastrofa. A ono lutanje naprijed, to je dobio od Wengera, a bog zna sta mu je on rekao.

            Nikad ja nisam rekao da je Coq los igrac, sasvim pristojan fudbaler i fala mu za sve sto je napravio, ali jednostavno takav igrac ne moze da bude u prvih 11 ekipe koja hoce titulu. Za to je doveden Xhaka i mora da igra.
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

            Comment


            • Pep Gvardiola je najbolji fudbalski trener i inovator od Herberta Chapmana.

              Covjek uvijek trazi nacine kako da inovira igru i samo zbog toga mu se treba sageti svaki put kad prodje.

              Ona Barcelona kad je on preuzeo je bila mrtva. Otjerao je sta je trebao da otjera, doveo sta treba da se dovede i ugasio fudbal, nevjerovatnim fudbalom za oko. U toj sezoni ga je valjda samo Hiddink sjebo kad ga je zamalo izbacio iz LP, ali sve ostalo, ugasio covjek s pola snage.

              Ovo sto sad radi u Cityu je isto nevjerovatno i ako ne bude krize u decembru, vjerovatno osvaja ligu bez puno problema.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

              Comment


              • Brate možeš misliti našao si jednu grešku za 90 minuta , pa Mustafi je napravio 5 , Monreal 10 pa da li je to razlog da se sada oni pljuju i da im želiš da se povrede ? Razumem da ga ne gotiviš i sve ali preterao si sa pljuvanjem,ne volim ni ja mnogo stvari i mnogo igrača ali ih ne pljujem . Završila se utakmica kako se završila i ti ne komentarišeš celu ekipu nego njega pljuješ i on ti je centar pažnje , kao da nismo imali barem 5 lošijih igrača od njega na terenu. Temu si pretvorio u hejt prema Kokelanu . Tražiš mu dlaku u jajetu zamišljaš neke akcije u glavi mogao je ovo mogao je ono , brate to ne možeš u PESU da zamišljaš kamoli na terenu. Nemam ništa protiv opleti nekad po njemu ali nemoj pretvarati temu u neku hejt grupu i onako si dosta toga uradio da uništiš ovu temu i da je pretvoriš u predmet podsmeha i mržnje.

                Nemoj misliti da te pljujem ili nešto prosto nije u redu da se tako pljuje igrač kluba za koji svi navijamo.Budi objektivan koliko možeš ja znam da svi ne razmišljamo isto da svi imamo svoja mišljenja ali si ti sa svojima preterao do te granice da nema više . Nisi najpametniji ovde nisam ni ja i nemoj uvek misliti da je tvoja poslednja i da sve znaš i da si za sve u pravu . Ovo je forum i mesto gde iznosimo svoja mišljenja ma kakva bila ali i u tome moramo imati neku granicu .
                sigpic

                #PRAVDA ZA BRAĆU

                Comment


                • Karlo Anceloti sigurno uzima barem jednu LS sa Bajernom, i ovako ih ima najvise od svih strucnjaka ajde da kazem modernog doba, a nikad ga ne stavljaju na liste najboljih, sto je nevjerovatno. Uvijek je vise njih ispred njega, a pitanje je li iko ustvari. Covjek ima problem da osvoji ligu, ali ima atraktivniju igru od bilo kog drugog menadzera i pritom rezultate. I nikakav problem sa igracima, nikad.
                  sigpic

                  Comment


                  • Originally posted by Klopptimism View Post
                    Da neko cita forum u poslednjih nedelju dana, pomislio bi da je Pep najveci trener koji je ziveo na ovoj kugli. Za mene su veci trenerski podvizi uspesi Choloa, Contea, pa i Kloppa, koji su od prosecnog napravili nesto jako i mocno. On jos tako nesto nije uradio, uvek do sada je bio u komfornoj zoni, sa onakvom Barsom i mi ovde sa foruma bi uzeli sve sto se uzeti moze, jel njima uopste i treba neko na klupi???

                    Izem ti ja tu filozofiju, kad ti dodje Cholo sa Fernandom Torresom koji je proteran iz Milana i izbacite iz LS?
                    Najgori fudbalski argument svih vremena. Argument prosjecnog Engleza koji prati samo PL.

                    Sad kad kiksne protiv Bornmauta mozemo da aktiviramo i #pepfraud



                    Sad ce mi rec neko i da je Siti strasna ekipa! Stigli do polufinala LS, ej!


                    *sigh*




                    Izvinjavam se za off.

                    Comment


                    • Slazem se ja brate sa svime sto si rekao, al jebiga ja sam takva licnost koja voli da je se 'challenge'(ne mogu da nadjem dobar termin na nasem ) kada je diskusija u pitanju. To neki ne vole, jebiga, al ja volim pomjerati granice

                      Generalno mi je i Wenger dopizdio sa svojim taktickim bravurama, a covjek volim ko da mi je caca.

                      I posebno me nerviraju greske u ekipi i taktici jer je ovo vrijeme kada se mora uzeti titula, a nikad je teze uzeti. A iduce sezone ce biti jos teze i samo ce se granica tezine pomjerati gore.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                      Comment


                      • Realno ma koliko nam bila dobra ekipa imamo mnogo grešaka i u takktici i u izboru igrača . Jbg takva je situacija nije nam kriv jedan igrač nego mnogo drugih faktora .
                        sigpic

                        #PRAVDA ZA BRAĆU

                        Comment


                        • Ja se nadam da to rijesava veza Xhaka-Remzika koja daje tu dimenziju i defanzive i ofanzive. Remzika moze da luta naprijed i radi taj visoki presign, a Xhaka moze da stoji pozadi i igra ono sto najbolje zna, razigrava ekipu. A Mesut ne treba da se vraca pozadi po loptu.

                          Vidjet cemo, mozda vec protiv Hulla, ali Remzika ne vjerujem da je spreman da pocne tekmu.
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                          Comment


                          • Imamo opcija koliko hoćemo samo je pitanje šta će Wenger zamišljati u njegovoj glavi Da mi je neko rekao da će Ivobi igrati protiv PSG-a ne bih mu verovao ali nekako mi najviše miriše da će Remzika ponovo na desno krilo a Alexis na levo a da će Elneny,Kok,Santi i Džaka biti u rotaciji cele sezone .
                            sigpic

                            #PRAVDA ZA BRAĆU

                            Comment


                            • Ja sam poprilicno impresioniran Iwobiem.

                              Mlad je jos uvijek, ali nacin na koji on napada je vrlo pametan. Trazi prostore izmedju stopera i beka. I nije jednodimenzionalan. Ako treba otici ce i u cosak i probati centrirati, ali uvijek hoce da napadne taj prostor izmedju igraca.

                              Defanzivno jos uvijek tanak, ne vraca se, ali naucit ce. Samo nek nastavi raditi.
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                              Comment


                              • Pa taj Siti je u poslednjih 6godina potrosio kao neki klubovi od svog postojanja. U PLu imaju daleko najjaci squad, jedini koji su im blizu su Junajted i Celsi. Valjda to znam, posto nisam dovoljno inteligentan i pametan da gledam druge lige osim PL, sta ces jbg. Ispade da Bog Pep od siromasnog i jadnog Sitija napravio novu Barselonu, neverovatan fudbal igraju.

                                Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
                                IMG-20190614-192941
                                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

                                Comment

                                Working...
                                X