Je li to kod kuce sa gradjanima sld kolo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Mocan tandem,sad je na svojoj poziciji Ramzika,bice svasta kad podigne jos malo formu,naravno uz brata i oca asistencija
Originally posted by Dimitrije View PostNisam stigao da gledam utakmicu, eto kad te faks jebe i nedeljom.. Kakvi smo bili?sigpic
Comment
-
Nisam gledao utakmicu danas, radio sam, ali vidim da je Remzika zabio. Konacno igra u sredini, bas mi je drago sto ce Cazorla biti odsutan do kraja sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostNisam gledao utakmicu danas, radio sam, ali vidim da je Remzika zabio. Konacno igra u sredini, bas mi je drago sto ce Cazorla biti odsutan do kraja sezone.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View Posthahahhahaha cuj bas mi je drago e kakav si ti bratOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostPa kad Cazorla gusi poziciju mog miljenika i ne pamtim kada je Cazorla sutnuo na gol. Ne znam koliko si gledao Arsenal ove sezone, u mnogo navrata Cazorla ima prostor za sut, a on dodaje... A kada je dosao u Arsenal bas je cesto sutirao sa 16m.
Juniore nisam gledao danas od obaveza jbgZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa brate ne gotivim ni ja njega nesto i za Arsenal je cesto bolje da ne igra,ali sad da mu zelim da ne igra do kraja sezone mi je presmijesno
Juniore nisam gledao danas od obaveza jbgOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ramzi u poslednje 3 tekme 2 gola i 2 asistencije .Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali po meni duet Ramzi-Ozil mnogo bolje funkcionise kada nema Sanceza. Svakako da ima uticaja sto je Aron igrao na svojoj poziciji, ali sada bez Sanceza ima mnogo vise prostora za Ramziku u napadu plus kada Sancez igra uglavnom napadi idu preko Aleksisa. Takodje u onoj sezoni kada je dosao Ozil, a Ramzi pokidao, Sancez je bio u Barsi
Comment
Comment