Originally posted by NateHuffman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Боги View PostNe raspitujem se više, niti imam vremena. Sedim i čekam. Jebeš ti ovo kad ni oni ne znaju šta će i kako ćeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Mislim da bi Ročesti bio veliko pojačanje! Fantastičan šuter, najbolji strijelac Evrolige prije 2 godine, vrlodobar asistent. Ljevorukog igrača imati je veliko bogatstvo, kako u napadu tako i u odbrani. Da li ste primjetili da su i on i Radičević ljevoruki? Budu li tandem zadavaće velike glavobolje protivničkim odbranama! Jeste da su mu 32 godine, ali opet s druge strane donosi iskustvo i mislim da bi bio pun motivacije, jer nije osvajao Evroligu pa da je prezasićen svega. Sve u svemu, Ročestija bi uglavnom većina navijača rado vidjela u našem dresu.Last edited by mikara92; 08-09-17, 18:56.
Comment
-
Verujem da su svi ovde upoznati sa akcijom Doniraj i dominiraj. Vec danima najavljuju akciju za 11,09,2017 da svi koji su donirali a i oni koji nisu da bas taj dan uplate od 200 dinara pa na vise (200 iz mesta je slogan), i da obore rekord po broju donacija za taj dan. Mislim da je to u dubokoj sihronizaciji sa upravom kluba i potpis playa jer nema nista bolje kada se dovede igrac a to jos i nagrade navijaci skromnim doprinosom za delimicno isplatu tog novog igraca. Svaki dinar je dobro dosao kluba pogotovo ako se stvarno dovodi Rochesti, a decko sa Rsb koji ga je i najavio to ne bi smeo da uradi a da nije dobio odobrenje od vrha Rsba. Sto znaci STAY TUNED.
Comment
-
Šta ste navalili sa tim bledunjavim penzionerima, daj nešto mlado garavo ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Znaci Taylor Rochestie. Da je bilo pre dve godine isli bi hektolitri piva, ali i milioni eura. Nije savrseno, ali ima svoje prednosti. Odmaracemo ga malo u ABA, a onda pustati vise u EL, Marcus fazon. Bitno da je potraga izgleda gotova i da smo zaokruzili pleja.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Gledao sam ga u Lokomotivi Kuban prošle godine. Mršavo je to bilo i za standarde EK. Na mahove.
Ako o odbrani pričamo užas.
Kada bi nabio formu iz Nižnjeg tamo u januaru, februaru, martu bilo bi super......ovako, ne znam što, crta mi se scenario Sofo. Daj Bože da grešim.
Aj nek nam je sa srećom ako je to to, pa da pokida.
Comment
Comment