Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne, to je moje misljenje. Da vrijedi malo vise od onog sto mu je Barsa dala prosle sez.
    Jovic da je mozda zdrav plejmejker vrijedio bi milion. Ovako ja ga nikad ne bih platio 700k u Bajernu. Bih u nekom Ruskom timu kao 2pleja. Ako me razumijes sta hocu da kazem? Veliki je rizik osloniti se na Jovica.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Ne znam dal si pratio Munforda.Ako jesi onda znas da covek nije klasicni lej nego vise kombo bek.
      Vise poenter i igrac koji vise kreira za sebe nego druge.
      Posao sam o tome.
      Nije lose pogledati nekog igraca,napisati misljenje.
      On kroz koledz karijeru je bio na 3 asiatencije,prve sezone u razvojnoj takodje.
      Jedino 15-16 god u razvojnoj je imao 6ass.
      Majstore...onda napises "mislim da nije plej kakav nama treba" a ne da decko nije plej uopste....zato sto igra na toj poziciji, ljudi koji ga dovode u nas klub ga dovode kao pleja...drugacija je kosarka ovde malo kontrolisanija...bice ovde vise asistencija sigurno...da bude na 4-5 apg ove sezone bilo bi odlicno.. a doprinosice mnogo vise poenima sasvim sigurno...
      Last edited by ZvezdaIznadSvega; 27-08-17, 14:34.
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
        Ne, to je moje misljenje. Da vrijedi malo vise od onog sto mu je Barsa dala prosle sez.
        Jovic da je mozda zdrav plejmejker vrijedio bi milion. Ovako ja ga nikad ne bih platio 700k u Bajernu. Bih u nekom Ruskom timu kao 2pleja. Ako me razumijes sta hocu da kazem? Veliki je rizik osloniti se na Jovica.
        Jeste Jovic rizican zbog povrede al jedina prednost Munforda je bolji sut sa poludistance.
        Uostalom jos ne znamo sta Munford moze u Evropskoj kosarci, u EL i ozbiljnim mecevima.
        On je do sada igrao manje vise neobaveznu kosarku posebno u Razvojnoj ligi.
        I nigde nije bio vodja,produzena ruka trenera itd sto kako rece Alimpije mi trazimo.

Comment

• Manford ce kod nas imati 7+ asistencija.
          Rekao sam, jeste priucen plej. Ali je vec postao odlican na toj poziciji, a veliki je prostor za napredak.
          Radonjic je bio prosle godine izuzetno zadovoljan njime kad su mu predali skauting. Ali Zvezda nije imala mogucnosti da ga dovede. Pojavila se Barsa koja je suludo bacala novce zbog povredda i rasula, uzela ga za mnogo vise bego smo mi mogli dati.

Comment

Nikako da pomeneš Memfis i plej-of NBA, zanimljivo
            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
              Nikako da pomeneš Memfis i plej-of NBA, zanimljivo
              Ja se secam jednog meca da je ubacio mislim Torontu oko 10 poena.
              Obicno je igrao minimalno.
              I tada je igrao beka ako se secam.

Comment

Jeste Jovic rizican zbog povrede al jedina prednost Munforda je bolji sut sa poludistance.
                Uostalom jos ne znamo sta Munford moze u Evropskoj kosarci, u EL i ozbiljnim mecevima.
                I nigde nije bio vodja,produzena ruka trenera itd sto kako rece Alimpije mi trazimo.
                Sta ti pricas brate, ja ne vjerujem. Momak je igrao PO, a ti postavljas pitanje da li moze u EL.
                Manfor je dobro izgledao i u NBA naspram nekih ozbiljnih igraca, a pitanje se postavlja da li moze u EL. Kao da se u Evropi igra neka atomska kosarka, pa je Amerima tesko da to igraju.

Treba li opet da pisem o igracima sa koledza koji su dosli direktno u najjace klubove Evrope i bili glavni igraci?

Comment

• Kontam da bi bili srecni sa nekim ispranim plejom odavde, tipa Tajris ili Rocesti. Koji gledaju da pred kraj uzmu jos neke novce za sto bolju penziju. Ili Pulen jedan od najvecih mediokriteta koji je igrao ABA.

Sreca sto u klubu ne razmisljaju kao vi.

Comment

• Ma Munford je premija, ako je sve dogovoreno onda smo resili ogroman problem na rosteru i mozemo samo da napredujemo. S druge strane, bas zato sto je Manford "priuceni" plej je mozda i dobro jer ce moci odlicno da igra u kombinaciji sa Feldeinom, Radicevicem i sl. Moze da igra bez lopte i da se krece, tako da ce biti kreacije sa vise pozicija u isto vreme. To treba da nam otvori prostora, plus sa novim pravilima za korake on ce tek da bude u prednosti u PnR.

Comment

Sta ti pricas brate, ja ne vjerujem. Momak je igrao PO, a ti postavljas pitanje da li moze u EL.
                      Manfor je dobro izgledao i u NBA naspram nekih ozbiljnih igraca, a pitanje se postavlja da li moze u EL. Kao da se u Evropi igra neka atomska kosarka, pa je Amerima tesko da to igraju.

Treba li opet da pisem o igracima sa koledza koji su dosli direktno u najjace klubove Evrope i bili glavni igraci?
                      Pa kad je bio tako dobar sto ga vratise u Razvojnu?????
                      Kako nije mogao u onako raspaloj Barsi da se izbori za minimalnu minutazu.
                      Iskreno ako dodje nadam se da ce sabiti u Zvezdi ali sam ogroman skeptik jer sam ga pratio zadnjih par sezona.
                      No uostalom videcemo.

Comment

Pa kad je bio tako dobar sto ga vratise u Razvojnu?????
                        Kako nije mogao u onako raspaloj Barsi da se izbori za minimalnu minutazu.
                        Iskreno ako dodje nadam se da ce sabiti u Zvezdi ali sam ogroman skeptik jer sam ga pratio zadnjih par sezona.
                        No uostalom videcemo.
                        Da li je moguce da se ti vatas za Barsu. Gdje treneru vvisi otkaz. Gdje nema vremena da on novog pleja uigrava. Nego se oslanja na Rajsa koji igra po 30+min. Barselona koja je u raspadu sistema.

Neozbiljan si, strpljenja vise nemam za diskutovanje sa tobom.
                        Da je dobio minute u Barsi sigurno ne bi bio sad u Zvezdi. Ili bio opcija za nas, jer nije jos potpisao.

Comment

Da li je moguce da se ti vatas za Barsu. Gdje treneru vvisi otkaz. Gdje nema vremena da on novog pleja uigrava. Nego se oslanja na Rajsa koji igra po 30+min. Barselona koja je u raspadu sistema.

Neozbiljan si, strpljenja vise nemam za diskutovanje sa tobom.
                          Da je dobio minute u Barsi sigurno ne bi bio sad u Zvezdi. Ili bio opcija za nas, jer nije jos potpisao.
                          Nisam ni trazio da se slazes samnom.
                          Postujem misljenje koje imas oko Munforda iako se ne slazem sa istim.
                          Sto ne znaci da si nneozbiljan.

Comment

• U pravu si, pogrwano sam se izrazio. Svako ima pravo na svoje razmisljanje.

Ja samo vjerujem da gledam siru sliku. Jer ipak ovo nije menadzer. Mnogo stvari utice na to da li neko igra ili ne, kako igra, kako se uklopi.
                            Barsa je losa sredina bila prosle sez. On na poziciji vitalnoj za tim, dosao kao ispomoc.

Eto ako konacno se ozvanici vidjece se brzo o kakvom majstoru se radi.

Comment

• Kvalitet igraca treba uvek gledati u kontekstu. Da smo doveli Kvinsija i Maika iz Makabija ovde bi ljudi organizovali linc Nebojse Covica, jos se secam antickih tragedija kad je Djenka vracen iz Armanija a za njega smo jos i znali kakav moze biti igrac kad smo ga dovodili. Genije je u pravu (ovo stvarno tako cudno zvuci), o Manfordu sezona u Barseloni prakticno ne govori nista. Los momenat, klub u panici zbog losih rezultata i mora povreda, prevelika opreznost Barcokasa da kljuceve tima da u ruke novom igracui ciji kvalitet jos nije povtrdjen u Evropi, malo bi igraca u tom momentu istupilo i razbilo banku. Kod nas je bitno drugacija situacija, mlad i ambiciozan tim sa mladim trenerom, igraci zeljni dokazivanja, ekipa brza i atletski solidna, Manford bi tu trebalo da bude kao riba u vodi.

Takodje, postoji jedna dilema kad su ovakvi timovi kao sto je nas u pitanju, da li dovesti vodju tima, kvalitetnog i iskusnog igraca koji ce biti produzena ruka trenera ili mladjeg, uklopivog igraca koji po fizionomiji odgovara timu i ne istice se posebno ni kvalitetom ni iskustvom. Obe varijante imaju svoje prednosti ali da se ja pitam opredelio bih se za ovu drugu jer u Lazica kao produzenu ruku trenera i kapitena imam poverenje i znam sta tu mozemo da dobijemo. Izgubicemo na rutini ali imacemo dobar osnov da stvorimo jak timski identitet koji je must za timove skromnijeg nominalnog kvaliteta, a to ce nam znaciti dosta.

Nije bez znacaja ni to sto Dr. Perce vec moze da razmislja o tome kako da dizajnira X-man majicu sa Manfordovim likom.
                              Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Malo se potcenjuje kada se priča o plejmejkeru, svesno ili nesvesno, uloga Radičevića koji ima besprekoran košarkaški cv, i u idelnom momentu i za nas i za njega je došao u Zvezdu. Moja su očekivanja da će sigurno imati više minuta nego što je imao Wolters u prošloj sezoni i shodno tome i veći impact na ekipu.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X