Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cold187um View Post
    Na bivsem forumu od proslog leta je pisao izvesni Laza Kacanski.E sad moguce da to nisi bio ti,vec da imate identican naziv.Ima ovde jos ljudi sa starog foruma,pa ce da potvrde.I taj je se registrovao i krenuo da baca insajd info o potencijalnim pojacanjima.I nikad nista nije pogodio,otprilike su to bile stvari koje su se provlacile po forumima i fejs stranicama.A igrom slucajeva s vremena na vreme sam poslom vezan za KK Cerak i ono sto Davor isprica se gotovo uvek poklapalo sa stvarima koje su pisali Bogi i Kwak,tako da je bilo jasno da momci imaju prave informacije.
    Ja sam informacije razmenjivao iskljucivo sa Bogijem preko pp. Sto isti moze da potvrdi

Comment

• Druze Lazo, moj nick ti je dovoljan da se setis koliko sam te i smo te napadali za tvoje informacije koji si insajderski plasirao. Nema potrebe da sirim dalje od ovoga, vecina sa b92 zna koliko sam bezuspesno provocirao tvoje odgovore posle svake netacne informacije koju si jedva docekao da podelis na forumu.

Comment

• Cedeviti bi najveca pojacanja bila da ostanu babic i bilan. Ista prica kao sa jovicem prosle godine

Comment

• Ima jos mesec i nesto sitno dana do prve utakmice zvanicne mislim mi smo jos na pocetku o prijateljskim i da ne pricamo a da imamo turnir na Kritu joj koji smo kampanjci i sve onaj sistem od danas do sutra.
          A joj da uprava je na kolektivnom godisnjem odmoru pa zato se nista ne radi.
          Last edited by ajkisloba; 18-08-17, 21:44.

Comment

• Slobo sta te muci? Ajde malo pozitive...a ko to uveliko igra prijateljske? Za kim to mi zaostajemo?
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Ced vrlo dobra,mislim da smo tu negde,bice jako jako zanimljiva borba mada nisam siguran da treba Budućnost otpisivati. . .

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                Druze Lazo, moj nick ti je dovoljan da se setis koliko sam te i smo te napadali za tvoje informacije koji si insajderski plasirao. Nema potrebe da sirim dalje od ovoga, vecina sa b92 zna koliko sam bezuspesno provocirao tvoje odgovore posle svake netacne informacije koju si jedva docekao da podelis na forumu.
                Ja kazem daj samo jednu.Da sam napisao dolazi ovaj ili onaj.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Ja kazem daj samo jednu.Da sam napisao dolazi ovaj ili onaj.
                  Ovo kao da je Vucic rekao - dokazite mi samo jednom da je moguce doci do posla preko partijske knjizice.

Comment

• Pretrcacemo mi Cedevitu na kraju...previse oni imaju isluzenih raga...
                    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Najbolje je ovo sto prica Karic, javio se kada je trziste zatvoreno i nema vise kvalitetnog pleja ubice ni za 2 miliona evra, kad je sve sto vredi prodato, ukljucujuci i trenera da ce klub da postavi na krov evrope. Gospode Boze.
                      Nije mi jasno sta ljudi pricaju da je Covic nesto dobio od toga sto je predsednik kk koga van par desetina hiljada nikog preterano ni ne zanima? Covek niti je vise u politici, niti je nesto posebno u biznisu. Vodi Zvezdu umesto svog FMPa i to je to. Isto kao i Karic, sta bi taj dobio. Ko normalan i posten jos glasa za kriminalca samo jer je neki kk jako uspesan? Eno im Ceda Jovanovic, taj je ulagao u VK CZ Vet. Pa tih 60% ne moze da se udostoji da da ni 1 evro godisnje za klub (koji bi na taj nacin zatvorio pola budzeta i vise), o kakvim to bajkama pricamo?

Karic i ako dodje bice to da izvlaci pare iz Zvezde, ne obrnuto.

Originally posted by mikara92 View Post
                      Ljudi, stvarno moram priznati da su sokići napravili baš respektabilan sastav.

Čeri-Katić
                      Ukić-Babić-Krušlin
                      Marfi-Musa
                      Nikols-Arapović-Žganec
                      Džonson-Stipanović

Svi sem Stipanovića imaju ili NBA ili evroligaško iskustvo, a i Stipanović u Evrokupu ima prosjek oko 15 poena. Plus sve na to i Zdovc koji je ozbiljan trener. Tedeski je vidio da je ovo ogromna njihova šansa, jer su nas napustili Radonjić i nosioci igre. Plej nam mora biti izuzetno kvalitetan igrač, tu dileme i štednje novca nema!
                      Umesto Babica tu je Ramljak.
                      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by canarian View Post

Brate mili, sta Karic moze da izvuce iz Zvezde? On na jednom poslu okrene nas godisnji budzet.
                        Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by canarian View Post
                          Najbolje je ovo sto prica Karic, javio se kada je trziste zatvoreno i nema vise kvalitetnog pleja ubice ni za 2 miliona evra, kad je sve sto vredi prodato, ukljucujuci i trenera da ce klub da postavi na krov evrope. Gospode Boze.
                          Nije mi jasno sta ljudi pricaju da je Covic nesto dobio od toga sto je predsednik kk koga van par desetina hiljada nikog preterano ni ne zanima? Covek niti je vise u politici, niti je nesto posebno u biznisu. Vodi Zvezdu umesto svog FMPa i to je to. Isto kao i Karic, sta bi taj dobio. Ko normalan i posten jos glasa za kriminalca samo jer je neki kk jako uspesan? Eno im Ceda Jovanovic, taj je ulagao u VK CZ Vet. Pa tih 60% ne moze da se udostoji da da ni 1 evro godisnje za klub (koji bi na taj nacin zatvorio pola budzeta i vise), o kakvim to bajkama pricamo?

Umesto Babica tu je Ramljak.
                          Mozes li ovo nekako elaborirati kako neko moze da izvlaci pare iz kluba ako taj klub para i nema.
                          Pod pretpostavkom da sve utakmice dobijemo u El 30 x 37,000 eur to je 1,2 milion eur, da napunimo 15 arena novih 1.5 miliona, i osvojimo nagradu od 1 miliona za pobednika to su maksimalni prihodi koji ovaj klub moze ostvariti. Da li ti smatras da ce on sada da iskesira koliko to miliona da bi izvukao ovo sto sam naveo gore.
                          Ako mislis da ce on da iskesira za nekog mamojebca 1 miliona a da posle u dogovoru sa njim da mu sa licnog racuna vrati pola para, mene stvarno zanima kako se to izvlace iz kluba koji svake godine je u minusu ili blizu neke pozitive pod uslovom da se pojavi neki Fener ili San Antonio da iskesiraju pare za nase igrace.

Na mnogim forumima mnogi zvezdasi su gadljivi na ovakve pare, hoce Huwai, ili Mercedesa/Bmw za sponzora, puna usta nas ima 200 miliona a ono kada se pogleda sajt kluba ima oko 700 donatora koji su dali blizu 30,000 eur i 2000 sezonaca. Gospodo , to su navijaci pravi koji pomazu klub sa parama, a kada bude tih 60 % glasackog tela dalo pare u svoj klub onda mogu da se odjebu svi ti tajkuni i politicari koji zele da poprave imidz preko KKCz. Ako za 30,000 eur posteno i od srca skupljenih para navijaca moze da se dovede petorka sve cetiri uvis i da se odjebu svi sponzori odmah vec koliko sutra.

Comment

• Ovde ko u vrtiću
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Nece sigurno da daje pare da se ulaguje imaginarnom birackom telu koje ne postoji. Da se to isplati, prvi bi Vucic naglasavao da se ide na krov Evrope i dovodio Stefana Markovica, Doelmanna i Tyusa u klub. I pre deset - petnaest godina su razni tajkuni i tajkuncici upralvljali Zvezdom, dovodili skupa pojacanja i velika imena i rezultat su rekordna dugovanja.
                              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ako deo ljudi krene da ga asocira sa Zvezdom a ne sa kriminalnim postupkom, malo se kurci po novinama, TV-u i sa ortacima u kafani/kaficu/po fejsbuku gde vec, i izlepi ime koje vec kompanije po Pioniru ili dresu njemu se isplati. Ako neko ima za takve stvari to je Karic.

I sto rece taliesin ne spada on u istu kategoriju ko ti sto po Zvezdi krali godinama. Ne isplati mu se.
                                Last edited by Chupa; 18-08-17, 23:41.

Comment

Working...
                                X