Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bogoljub pojacanje na poziciji sugardaddy-ja

Comment

• cris johnson u sokicima....

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
        cris johnson u sokicima....
        Polako sklapaju roster, ali ne mislim da je ovo pojacanje od kog treba da se tresemo. Tanki procenti i nebitna minutaza kroz dobar deo karijere. Sva pojacanja koja se pominju u vezi sa nama spadaju u znacajno visu kategoriju... Tedeski jeste namirisao krv, ali nismo jos dotle dosli da se sekiramo zbog Stipanovica i Johnsona.

Comment

• Ja stvarno ne znam zasto nismo pojurili Demetris Nicholsa sigurno bi prije kod nas za iste pare zato sto bi igrao el.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
            Ja stvarno ne znam zasto nismo pojurili Demetris Nicholsa sigurno bi prije kod nas za iste pare zato sto bi igrao el.
            Igrac od 33 godine koji u EL ima ok 3,5 poena i 2 skoka po mecu... Siguran sam da mozemo daleko, daleko bolje od toga.

Comment

• Originally posted by Dookie View Post
              Polako sklapaju roster, ali ne mislim da je ovo pojacanje od kog treba da se tresemo. Tanki procenti i nebitna minutaza kroz dobar deo karijere. Sva pojacanja koja se pominju u vezi sa nama spadaju u znacajno visu kategoriju... Tedeski jeste namirisao krv, ali nismo jos dotle dosli da se sekiramo zbog Stipanovica i Johnsona.

Oni su zavrsili sa rosterom sa ovim pojacanjem,i nije mi jasno dal su mogli smesniji roster da spakuju.Ovo je u rangu Aeka,izdominiracemo ih mi bez problema.
              Mislim da cemo dovesti ozbiljnijeg igraca od Demetrisa,ipak je on Milkova generacija.
              Btw procitah jutros da je Laza napisao Taliesinu da nije lepo lagati.Ej Laza koji celo leto ubedjuje ljude da Radonjic sigurno ostaje,da se ne prisecamo ostalih insajd infoa,doduse neostvarenih.A i ova hrabra izjava da je ovo Covicu zadnja godina u zvezdi,videcemo sledece leto dal je istinita.

Comment

• Ljudi, stvarno moram priznati da su sokići napravili baš respektabilan sastav.

Čeri-Katić
                Ukić-Babić-Krušlin
                Marfi-Musa
                Nikols-Arapović-Žganec
                Džonson-Stipanović

Svi sem Stipanovića imaju ili NBA ili evroligaško iskustvo, a i Stipanović u Evrokupu ima prosjek oko 15 poena. Plus sve na to i Zdovc koji je ozbiljan trener. Tedeski je vidio da je ovo ogromna njihova šansa, jer su nas napustili Radonjić i nosioci igre. Plej nam mora biti izuzetno kvalitetan igrač, tu dileme i štednje novca nema!
                Last edited by mikara92; 18-08-17, 19:12.

Comment

• Takodje igrac koji je igrao 10 min po mecu i bio u sjenci kada su loptu silovali De kolo,Teodosic i James.

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
                    Ljudi, stvarno moram priznati da su sokići napravili baš respektabilan sastav.

Čeri-Katić
                    Ukić-Babić-Krušlin
                    Marfi-Musa
                    Nikols-Arapović-Žganec
                    Džonson-Stipanović

Svi sem Stipanovića imaju ili nba ili evroligaško iskustvo, a i Stipanović je u Evrokupu davao oko 14-15p. Plus sve na to i Zdovc koji je ozbiljan trener. Tedeski je vidio da je ovo ogromna njihova šansa, jer su nas napustili Radonjić i nosioci igre. Plej nam mora biti izuzetno kvalitetan igrač, tu dileme i štednje novca nema!
                    ....
                    Greska
                    Last edited by vinetu; 18-08-17, 19:11.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
                      Doveli su i Chris Johnsona.
                      Napisao sam

Comment

• Ja ne mogu da verujem da se ljudi boje ovog sastava Cedevite... Sumnjivi domaci igraci, Evrokup stranci... Njih dobijamo 3-0 ili 3-1 cak i da ne dovedemo cetvorku. A ako dovedemo i cetvorku tipa Victor Rudd, pa to ce biti 30 razlike svaki put.

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
                          Napisao sam
                          Pogrjesio sam
                          Inace na 1 i 2 su sve rupe i evrokup igraci tako da tu ne bih imali problema sa njima.
                          Pogotovo čeri prvi plej, smjesno.

Comment

• Originally posted by Cold187um View Post
                            Oni su zavrsili sa rosterom sa ovim pojacanjem,i nije mi jasno dal su mogli smesniji roster da spakuju.Ovo je u rangu Aeka,izdominiracemo ih mi bez problema.
                            Mislim da cemo dovesti ozbiljnijeg igraca od Demetrisa,ipak je on Milkova generacija.
                            Btw procitah jutros da je Laza napisao Taliesinu da nije lepo lagati.Ej Laza koji celo leto ubedjuje ljude da Radonjic sigurno ostaje,da se ne prisecamo ostalih insajd infoa,doduse neostvarenih.A i ova hrabra izjava da je ovo Covicu zadnja godina u zvezdi,videcemo sledece leto dal je istinita.
                            Napisi mi samo JEDNU kako kazes insajd informaciju iako sam milion puta ponovio da samo prenesem sta cujem od ljudi iz kosarke i da to nikako nije faking nekakav insajd info.
                            Za DR sam ima cvrsto uverenje od coveka direktno iz kluba da DR ostaje i bio suguran u to sve dok onog gostovanja Covica na Pinku.Jedina stvar u koju sam bio ubedjen.I zao mi je zbog Zvezde i navvijaca sto je dogovor propao.
                            E sad zeleo bih da mi napises kada sam napisao stize ovaj,onaj, danas,sutra itd,itd.
                            Ljudi ko ne zeli da cita upise drugih jel ga neko tera???????
                            Ja se ne slazem sa misljenjem drugihali to misljenje ne podanistavam.

Comment

• Lazo gresis debelo u vezi Čovića sada ti mogu odmah napisati zasto Radonjic nije ostao ali necu te stvari da iznosim.

Comment

• Mozete li mi malo pojasniti tu fasciniranost Cedevitinim rosterom,bas mi nije jasno na kojoj su poziciji jaci od nas?Vil Ceri je u najboljem slucaju backup EL igrac,i mogu da zamislim kakvi bi bili komentari da smo ga mi doveli za prvog pleja.Radicevic / Katic , mislim da je ozbiljna prednost tu na nasoj strani.
                                Za Babica nije sigurno da ostaje,al s obzirom da su tu Feldain i Laza u odnosu na Roka fakin daleka obala Ukica i i Kruslina ne menja mnogo situaciju.
                                Marfi je trpac,ali smo hapsili mnogo elitnije trpace od njega,moze da izdivlja svoje.Musa ili Dobric?Kladim se na Ognjena.
                                Na 4 ce se tek videti ko nam stize,sumnjam da ce biti gori od Nikolsa,o Jankovicu malo znam.
                                Na pet sam ocekivao da ce da dovedu ozbiljnog igraca za startera,Kris Dzonson mi ne deluje kao Babaroga.Ocekivao sam vise od Tedeskog i Zdovca za ovu sezonu.

Comment

Working...
                                X