Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
      Šta nije jasno, gledao sam njegove 3 utakmice al verujem Čoviću, pa to implicira da verujem da je Alimoije ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Sad je jasno.

Comment

• Top gleda u fazonu "da li da ga odalamim ili ne..?"

Ajde da se napokon sa Francuzom zavrsi, pa da imamo jednu brigu manje.
        Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by Wook View Post
          Christian Wood danas zavrshio u Kini. Pominjan je dosta...verovatno je ozbiljan novac za nase prilike u pitanju...
          Ufff daj tog Kvinsija vol 2, zamisli Lessort-Wood frontcourt.

Comment

• Sta je sa Ndour-om?
            Gde je bio protekle sezone i kakva su mu bila primanja?
            Deluje mi platezno realniji od ovog Wood-a.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
              Sta je sa Ndour-om?
              Gde je bio protekle sezone i kakva su mu bila primanja?
              Deluje mi platezno realniji od ovog Wood-a.
              Knicks waiving Maurice Ndour
              He had a non guaranteed deal for next season
              Prizivali smo ga onomad ...
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Danga-Ndour-Lessort

Atletska dominacija.

Comment

• Mene je drago na koji se nacin razmislja u klubu.Uvijek sam za to da pruzimo sansu nasim talentovanim igracima.Simanic je jedan od najvecih talenata u Zvezdi zadnjih 10 godina.Prosle godine nije igrao,jer nije mogao da odgovori zadacima koje je Radonjic postavio, a oni su zaista bili visoki.Vjerovatno ce kod Alimpijevica dobiti vecu slobodu i to bi moglo da utice pozitivno na njega.Ima potencijal da bude ubitacan napadac.Ima sut i kordinaciju koji se retko vidjaju kod igraca te visine.
                  Najveci problem mu je odbrana, a najvise post odbrana, tu ce morati da radi dosta.
                  Sjecam se Milera,koji je vrlo slicne gradje i predispozicija kao Simanic, a igrao je puno bolju odbranu.Ni Miler nije bio jak i gurali su ga pod kos,ali je nalazio nacina da zasmeta svojim dugim rukama i skokom.
                  Sta mislite da li Simanic moze da dodje blizu tog nekog nivoa u odbrani?
                  Last edited by Luis Skolà; 10-08-17, 10:53.

Comment

• Jos kad se vrati Ristovic iz USA sa steroidima, pa pocnemo da im rokamo iste u Multivitu. Ono dodje Alimpije na trening i donese kofu i kutlacu i kaze "Ajmo decooo"

Comment

Danga-Ndour-Lessort

Atletska dominacija.
                      A i nije USA lobi vec 'francuski'

Comment

Danga-Ndour-Lessort

Atletska dominacija.
                        + Dobrić, samo dok se malo opusti, još je pomalo stidljiv
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                          Jos kad se vrati Ristovic iz USA sa steroidima, pa pocnemo da im rokamo iste u Multivitu. Ono dodje Alimpije na trening i donese kofu i kutlacu i kaze "Ajmo decooo"
                          Ristovic je tu odakle vam ideja da je u USA
                          Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Valjao bi jedan Kvinsi Miler u top formi već tri nabildana. Ali daj ono što možemo, ko će na pleja najbitnije.Many verovatno misli na Ristića.
                            Last edited by Hogar; 10-08-17, 11:05.

Comment

• Originally posted by Luis Skolà View Post
                              Mene je drago na koji se nacin razmislja u klubu.Uvijek sam za to da pruzimo sansu nasim talentovanim igracima.Simanic je jedan od najvecih talenata u Zvezdi zadnjih 10 godina.Prosle godine nije igrao,jer nije mogao da odgovori zadacima koje je Radonjic postavio, a oni su zaista bili visoki.Vjerovatno ce kod Alimpijevica dobiti vecu slobodu i to bi moglo da utice pozitivno na njega.Ima potencijal da bude ubitacan napadac.Ima sut i kordinaciju koji se retko vidjaju kod igraca te visine.
                              Najveci problem mu je odbrana, a najvise post odbrana, tu ce morati da radi dosta.
                              Sjecam se Milera,koji je vrlo slicne gradje i predispozicija kao Simanic, a igrao je puno bolju odbranu.Ni Miler nije bio jak i gurali su ga pod kos,ali je nalazio nacina da zasmeta svojim dugim rukama i skokom.
                              Sta mislite da li Simanic moze da dodje blizu tog nekog nivoa u odbrani?
                              Ok odbrana, ali sta je sa napadom? Osim sutanja trojki Tadija Dragicevic style, sta jos to Borisa ume u napadu? Post igru definitivno nema, ulaz nisam uocio, mid range takodje...

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                                Ristovic je tu odakle vam ideja da je u USA
                                Sprdnja Dabo Juce smo terali shegu da je Ristovic otisao za Chicago sa slatkisima da podmiti kevu od DJ Coopera Kad je vec tamo, nek skupi i neke steroide

Comment

Working...
                                X