Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Jimi22 View PostSta je sa Ndour-om?
Gde je bio protekle sezone i kakva su mu bila primanja?
Deluje mi platezno realniji od ovog Wood-a.
He had a non guaranteed deal for next season
Prizivali smo ga onomad ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Mene je drago na koji se nacin razmislja u klubu.Uvijek sam za to da pruzimo sansu nasim talentovanim igracima.Simanic je jedan od najvecih talenata u Zvezdi zadnjih 10 godina.Prosle godine nije igrao,jer nije mogao da odgovori zadacima koje je Radonjic postavio, a oni su zaista bili visoki.Vjerovatno ce kod Alimpijevica dobiti vecu slobodu i to bi moglo da utice pozitivno na njega.Ima potencijal da bude ubitacan napadac.Ima sut i kordinaciju koji se retko vidjaju kod igraca te visine.
Najveci problem mu je odbrana, a najvise post odbrana, tu ce morati da radi dosta.
Sjecam se Milera,koji je vrlo slicne gradje i predispozicija kao Simanic, a igrao je puno bolju odbranu.Ni Miler nije bio jak i gurali su ga pod kos,ali je nalazio nacina da zasmeta svojim dugim rukama i skokom.
Sta mislite da li Simanic moze da dodje blizu tog nekog nivoa u odbrani?Last edited by Luis Skolà; 10-08-17, 10:53.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostDanga-Ndour-Lessort
Atletska dominacija.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJos kad se vrati Ristovic iz USA sa steroidima, pa pocnemo da im rokamo iste u Multivitu. Ono dodje Alimpije na trening i donese kofu i kutlacu i kaze "Ajmo decooo"Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Luis Skolà View PostMene je drago na koji se nacin razmislja u klubu.Uvijek sam za to da pruzimo sansu nasim talentovanim igracima.Simanic je jedan od najvecih talenata u Zvezdi zadnjih 10 godina.Prosle godine nije igrao,jer nije mogao da odgovori zadacima koje je Radonjic postavio, a oni su zaista bili visoki.Vjerovatno ce kod Alimpijevica dobiti vecu slobodu i to bi moglo da utice pozitivno na njega.Ima potencijal da bude ubitacan napadac.Ima sut i kordinaciju koji se retko vidjaju kod igraca te visine.
Najveci problem mu je odbrana, a najvise post odbrana, tu ce morati da radi dosta.
Sjecam se Milera,koji je vrlo slicne gradje i predispozicija kao Simanic, a igrao je puno bolju odbranu.Ni Miler nije bio jak i gurali su ga pod kos,ali je nalazio nacina da zasmeta svojim dugim rukama i skokom.
Sta mislite da li Simanic moze da dodje blizu tog nekog nivoa u odbrani?
Comment
Comment