Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radonjić nije tip za mlade igrače. Bolje da je kod Gurovića bio. Da je divljao i šutao Gurović bi mu očitao lekciju. Gudurić je bio i pod Gurketom a to se zapostavlja. Sigurno nije hrabrost i samopouzdanje učio i vukao od Radonje.

Čuo sam za neke scene sa treninga posle Istanbula pre par god, kad je jedan od igrača posle koša pokazao rukom nešto, ništa nepristojno nego što je tada bio fazon, i neku scenu kod izvodjenja slobodnjaka gde je baš Gudurić stao da šuta, pa se ovaj nešto drao. Niko iz te ekipe ga nije voleo samo je Gudurić imao psihu da to iznese i da malo autoritet drugačije shvati.

Meni se svidja Milojevo ponašanje u fudbalu. On je isto radnik ali je i pedgog psiholog 100%. Atmosfera nebeska, ne napeta kao kod Radonje.

Nikad ga nisam nešto preterano ni voleo, da ne bude da je to sad jer je otišao.

Ovako, ima mesta za mladje, i biće odlično verujem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Simanic od kad je kod nas nijednom se nije doslo u situaciju da kazemo verujemo Borisi ,dacemo mu sansu ,uvek je bio 14,15 igrac u rotaciji.
      Da smo mi imali vise strpljenja i podrske za njega ,i on sam bi imao sigurno vise zelje da "kroz treninge se nametne" ..
      Meni je inace to glupost .Na treninzima moze igrac da pokazuje veliku borbenost ,zelju i da tim nacinom dobije sansu ,a da je ne prikaze pr. Rebic ,a moze i da se ne zalaze toliko a da ima veci potencijal da uspe pr. Simanic a da ne dobije priliku ..

Strucni stab sa Radonjom na celu je najvecu gresku pravio sto nije verovao mladim igracima u vecoj kolicini.
      Jeste pruzio sansu Rebicu,Tejicu ..ali Guduric je bio na izlaznim vratima da ode na pozajmicu u MZT ,pa kad je ostao evo gde je dogurao , Dobric je tek pri kraju sezone poceo da dobije vecu sansu ,Simanicu iskreno nije ni pruzena ..

Jeste dosta uradio po sam klub,po sam sistem igre , ali imao je i nekoliko "gresaka" ,sto bi rekle sudije "greska u koracima"

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
        Radonjić nije tip za mlade igrače. Bolje da je kod Gurovića bio. Da je divljao i šutao Gurović bi mu očitao lekciju. Gudurić je bio i pod Gurketom a to se zapostavlja. Sigurno nije hrabrost i samopouzdanje učio i vukao od Radonje.

Čuo sam za neke scene sa treninga posle Istanbula pre par god, kad je jedan od igrača posle koša pokazao rukom nešto, ništa nepristojno nego što je tada bio fazon, i neku scenu kod izvodjenja slobodnjaka gde je baš Gudurić stao da šuta, pa se ovaj nešto drao. Niko iz te ekipe ga nije voleo samo je Gudurić imao psihu da to iznese i da malo autoritet drugačije shvati.

Meni se svidja Milojevo ponašanje u fudbalu. On je isto radnik ali je i pedgog psiholog 100%. Atmosfera nebeska, ne napeta kao kod Radonje.

Nikad ga nisam nešto preterano ni voleo, da ne bude da je to sad jer je otišao.

Ovako, ima mesta za mladje, i biće odlično verujem.

Prave se ovde urbane legende od Alimpijevicevog rada sa mladima, a samo u FMP-u gde je defakto i morao da radi sa njima je imao dodirne tacke. Polako sa kofom govana zbog toga sto Radonjic nije davao klincima sansu (a dao bi im da je bilo po njegovom i da su u Zvezdu dolazili posle par seniorskih sezona), i jos vise polako sa tim Alimpijevic mesija.

Comment

• I da, znam ja da je Kalinić jak kao crna zemlja, ali mislim na odraz bolji ima Simanić, veći raspon ruku, bolji šut, bolju tehniku. Dobro to za tehniku ne treba pominjati. Samo mali nema glavu verovatno, a i ne znam što se nije radilo na njegovom jačanju fizičkom.

Comment

• Što se tiče Alimpija ja ne verujem u njega jer znam njegove kvalitete već zato što ga je Čović izabrao. Imaće on tu pomoć. Ali imaće svakako šanse mladi igrači.

Comment

Što se tiče Alimpija ja ne verujem u njega jer znam njegove kvalitete već zato što ga je Čović izabrao. Imaće on tu pomoć. Ali imaće svakako šanse mladi igrači.

??????

Comment

• Gudurića smo dobili jer Perković Tompson nije igrao kako ume + (valjda) je Dangina povreda uletela jedan deo, pa je Gudura morao da pokrije. Mozda gresim, ali iskreno sumnjam da bi on dobio sansu.

Comment

• https://twitter.com/dragan_djuras/st...62817657888769

Comment

• Ranije je odluceno da ne ide na pozajmicu, ali to su razlozi zbog kojih je dobio minutazu.

Comment

• Otvaram kajsijevaču u to ime

Comment

• Ne razumem koji je to problem sa papirologijom... jel lesort moze da potpise za nas, ili mozda postoji neki papir po kome bamberg ima pravo prvenstva na njega? Da ne ispadne da problem u papirologiji preraste u neki veci problem?

Comment

• Originally posted by Clash View Post
                          ??????
                          Šta nije jasno, gledao sam njegove 3 utakmice al verujem Čoviću, pa to implicira da verujem da je Alimoije ok.

Comment

• Christian Wood danas zavrshio u Kini. Pominjan je dosta...verovatno je ozbiljan novac za nase prilike u pitanju...

Comment

• Originally posted by Shumey View Post
                              Gudurića smo dobili jer Perković Tompson nije igrao kako ume + (valjda) je Dangina povreda uletela jedan deo, pa je Gudura morao da pokrije. Mozda gresim, ali iskreno sumnjam da bi on dobio sansu.

Cista sreca i splet okolnosti.
                              Mozda je transfer u MZT bio povucen, ali bi i Gudura bio povucen na kraj klupe da nije bilo ovoga sto pominjes.

Comment

Šta nije jasno, gledao sam njegove 3 utakmice al verujem Čoviću, pa to implicira da verujem da je Alimoije ok.

Ispalo je kao da si napisao na ne vjeruješ u njega jer ga je Čović izabrao.

Comment

Working...
                                X