Radonjić nije tip za mlade igrače. Bolje da je kod Gurovića bio. Da je divljao i šutao Gurović bi mu očitao lekciju. Gudurić je bio i pod Gurketom a to se zapostavlja. Sigurno nije hrabrost i samopouzdanje učio i vukao od Radonje.
Čuo sam za neke scene sa treninga posle Istanbula pre par god, kad je jedan od igrača posle koša pokazao rukom nešto, ništa nepristojno nego što je tada bio fazon, i neku scenu kod izvodjenja slobodnjaka gde je baš Gudurić stao da šuta, pa se ovaj nešto drao. Niko iz te ekipe ga nije voleo samo je Gudurić imao psihu da to iznese i da malo autoritet drugačije shvati.
Meni se svidja Milojevo ponašanje u fudbalu. On je isto radnik ali je i pedgog psiholog 100%. Atmosfera nebeska, ne napeta kao kod Radonje.
Nikad ga nisam nešto preterano ni voleo, da ne bude da je to sad jer je otišao.
Ovako, ima mesta za mladje, i biće odlično verujem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čuo sam za neke scene sa treninga posle Istanbula pre par god, kad je jedan od igrača posle koša pokazao rukom nešto, ništa nepristojno nego što je tada bio fazon, i neku scenu kod izvodjenja slobodnjaka gde je baš Gudurić stao da šuta, pa se ovaj nešto drao. Niko iz te ekipe ga nije voleo samo je Gudurić imao psihu da to iznese i da malo autoritet drugačije shvati.
Meni se svidja Milojevo ponašanje u fudbalu. On je isto radnik ali je i pedgog psiholog 100%. Atmosfera nebeska, ne napeta kao kod Radonje.
Nikad ga nisam nešto preterano ni voleo, da ne bude da je to sad jer je otišao.
Ovako, ima mesta za mladje, i biće odlično verujem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment