Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veruj mi da znam zasto se RSB sad nije opekao.

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
      Moje vidjenje Simanica je da je on u juniorskoj kosarci bio neverovatno dominantan fizicki, a sada kada je presao u seniorsku kosarku, ne da nije dominantan, nego je cak i inferioran. Ja iskreno ne razumem sta ljudi vide u njemu, decko nema ni jedan kvalitet u napadu za sada, jedino sto ume je da pripali trojku
      Pretera ga. Odakle misljenje da je inferioran u seniorskoj konkurenciji kada maltene nije nista ni odigrao u seniorskoj? Cak i da ima samo sut, sa takvom visinom i visokim izbacajem, takav suter je suvo zlato... to se tesko brani. Drugo, covek ima sasvim pristojan ulaz i dobar je skakac kao i bloker. Ali kako da sve to da stavimo na vagu kada coveku nije pruzena sansa?

Comment

• Ahaa mislite na ono od juče.
        Originally posted by Боги View Post
        Veruj mi da znam zasto se RSB sad nije opekao.
        Još bolje, još da nam Čović poradi na onom pleju pa da se 'vatamo u kolo

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by kum žoržo View Post
          Ono sto mene najvise brine je timska odbrana, osim ovih karakteristika koje si naveo jako je vazna hemija koja se uspostavi izmedju samih igraca i naravno trenerov autoritet. Dobric je isto jako bitan igrac u odbrani, pa cak i Keselj ume da se zalepi za svog coveka. Strana pomoci ce biti pravi pokazatelj kako napredujemo u svim prethodno navedenim aspektima. Radicevic ce dosta morati da poradi na elementima odbrane.Za Borisu ako ostane, prosto ne mogu da verujem da moze gore nego prosle godine. Mada mora se priznati da je na samom kraju sezone poceo da daje znake zivota.
          Da, vec sam odgovorio Calaveri da ce timska odbrana verovatno da skripi ali da, po mom misljenju, imamo igracki materijal da je i dalje igramo dobro. Ono sto smo mi u odbrani igrali prosle godine nije bas uobicajeno, da ne upotrebim neku laskaviju rec, tesko cemo ponovo biti u tri odbrambene ekipe u Evropi. Iza te proslogodisnje odbrane je stajao veliki visegodisnji rad trenera i ekipa koja se dobro poznavala i koja je namenski selektirana da moze da pegla vrhunsku odbranu. Naravno, mi sad mozemo samo da nagadjamo dok ne vidimo kako ce Alimpijevic da se snadje, to je najveca nepoznanica i nepoznanica koja se moze odraziti na ceo tim ovako ili onako. Sve dobro sto smo culi o njemu upucuje na filozofiju kosarke koju gaji. dobre licne osobine i slicno ali bice drugi par cipela kad se izvede ekipa na najvecu evropsku scenu a s druge strane na klupi sede iskusne evroligaske trenerske ajkule.
          Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by Боги View Post
            Veruj mi da znam zasto se RSB sad nije opekao.
            Zato sto im je gazda svratio na forum i ostavio ekskluzivu

Comment

• Dobrodoslica Lesortu.
              Nadam se da ce pruziti sto vise dobrih partija u nasem dresu.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                Dobrodoslica Lesortu.
                Nadam se da ce pruziti sto vise dobrih partija u nasem dresu.
                Je l' to znaci da je gotovo?
                Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                  Je l' to znaci da je gotovo?
                  Koliko znam gotovo.
                  Sutra verovatno i zvanicno.

Comment

• Kuper u Gravelinu.

Comment

• Esteban Batista zavrsio u Urugvajskoj ligi, e od svih imena ovaj je ubjedljivo najveci flop

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                        Kuper u Gravelinu.
                        Ti si ovde moderator, jel postoji neka mogucnost da se pinuje poruka i da je svi vide?

Aman, ima izlaz i EL out ako mu stigne ponuda slobodan je da pregovara i ide u taj tim.

Comment

• Neko rece da se gleda jos neki plej iz amerike. Ima neki info?

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                            Da, vec sam odgovorio Calaveri da ce timska odbrana verovatno da skripi ali da, po mom misljenju, imamo igracki materijal da je i dalje igramo dobro. Ono sto smo mi u odbrani igrali prosle godine nije bas uobicajeno, da ne upotrebim neku laskaviju rec, tesko cemo ponovo biti u tri odbrambene ekipe u Evropi. Iza te proslogodisnje odbrane je stajao veliki visegodisnji rad trenera i ekipa koja se dobro poznavala i koja je namenski selektirana da moze da pegla vrhunsku odbranu. Naravno, mi sad mozemo samo da nagadjamo dok ne vidimo kako ce Alimpijevic da se snadje, to je najveca nepoznanica i nepoznanica koja se moze odraziti na ceo tim ovako ili onako. Sve dobro sto smo culi o njemu upucuje na filozofiju kosarke koju gaji. dobre licne osobine i slicno ali bice drugi par cipela kad se izvede ekipa na najvecu evropsku scenu a s druge strane na klupi sede iskusne evroligaske trenerske ajkule.
                            Igracemo i ove sezone super odbranu. Lazic, Feldeine, Dangubic i Dobric na 2 i 3 mogu da sacuvaju bilo koga, jedino me brinu unutrasnje pozicije. Zato mislim da ce jedan od dvojca Bjelica/Simanic otici iz kluba. I jedan i drugi su igraci manje u odbrani.
                            Setimo se da ni Radonjic nije oduvek insistirao na jakoj odbrani. Sezone sa Markusom i Bobijem, Milerom, Jovicem i Cirbesom su bile pune napadackih spektakala, bez jake odbrane. Radonjic kje uvek insistirao na jakom centru i vezi 1-5 u napadu, videcemo sta ce sada smisliti. Opcija nema mnogo.
                            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                              Glupa je prica koja se provlaci stalno kroz mnoge postove u vezi Covica i sns-a. Covic da nije u dobrim (ili bar korektnim) odnosima sa sns bio bi u prdekani odavno. Tolike ljude progone, sikaniraju, montiraju slucajeve kao nisu mogli samo Covica, kako da ne. Ne postoji nikakav rat izmedju Covica i sns-a, jer da postoji znamo svi kako bi se zavrsio, da sns hoce po svaku cenu da udje u klub, usli bi odavno to je bar svima jasno.
                              Covic je malo jaci igrac i sa malo jacim ledjima od SNS. Kada je pre nekog vremena preko Kurira krenula kampanja o Covicevoj umesanosti u atentat na Djindjica, Seselj je pitao Vucica u Skupstini, da li je stvarno nedodirljiv na sta je isti samo klimnuo glavom.

Comment

• Ne znam koliko je istina al sam dobio informaciju da gledamo 2 igraca. Odnosno da su ponudjeni klubu.
                                Na kecu Kalin Lukas
                                Na cetvorci James Web

Comment

Working...
                                X