Originally posted by Боги
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
dolaskom lessorta nisam siguran da ce se traziti atletksa cetvorka. sad daye je konstantniji suter od webba ali je webb bolji skakac, za razliku od daya ide na ofanzivni skok i bolji je bloker, ne toliko dobar kao miller, ali moze da zalepi sa strane pomoci. daleko je on od prave cetvorke, ali u svakom slucaju interesantan
Comment
-
Originally posted by Боги View PostDa, Okaro White.
Kakva je situacija sa njim? Nisam siguran, morao bih da pogledam ali ovako na prvu cini mi se da ima ugovor sa MajamijemNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Боги View PostDa, Okaro White.
Kakva je situacija sa njim? Nisam siguran, morao bih da pogledam ali ovako na prvu cini mi se da ima ugovor sa Majamijem
Last edited by Manda77; 09-08-17, 22:06.
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Post
http://www.draftexpress.com/profile/...-82860/career/
https://www.youtube.com/watch?v=A6gDlQ9U6eQ
Originally posted by Боги View PostJel Okaro ima ugovor tamo?
Ja se necu smiriti dok decka ne dovedemo u ZvezduLast edited by NateHuffman; 09-08-17, 22:16.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostOkaro Vajt ove godine očekuje lepu minutazu u Majamiju, igrao je dosta dobro u D ligi i stigao do njihovog Ol stara, gde je recimo naša velika zelja Kvin Kuk bio i Mvp, mnogo bi voleo da bude u našem dresu ali baš nerealno.
Comment
-
Originally posted by Johnny Rotten View PostLuke Babbitt je slobodan, ali definitivno nije tip igrača koji tražimo. Ali dao bih bubreg da ga vidim u našem dresu.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostBio u Nižnjem pa zbrisao u toku sezone, tako nešto ... dobar jeste, to stoji.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
Comment