Babit nije slobodan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by mmajstor View PostJa bi krenuo kontra logikom - ako Simanic ne vredi zasto smo ga ugurali u A tim? A ako smo ga vec ugurali, zasto mu bar nismo dali sansu? Ako je covek vec toliko vremena u timu i ne dobija ni minimalnu sansu, cak ni u garbage time protiv Karpos Sokolija, pa nije ni cudno sto nema volju za napretkom. Njemu je motivacija na nuli, i to se resava tako sto ga gurnes malo u vatru da ga pokrenes, da covek vidi neko svetlo na kraju tunela. Ako pomogne i ako se covek pokrene odlicno, ako ne pomogne - pravac Fmp ili prodaja. Ovo sto smo mi uradili sa njim je najgore moguce resenje, i primer kako ne treba raditi sa mladim igracima. Potpuna ista situacija je i sa Rakicevicem, a i donekle sa Dobricem koji je dobio neku sansu tek u KLS. Ta ziheraska politika strucnog staba sa mladim igracima je bila glavni problem, ciji ceh placamo u ovoj sezoni. Imamo vec neko vreme pregrst mladih, talentovanih igraca, koji nisu u stanju da daju znacajan doprinos timu.
Comment
-
Originally posted by Vuk1408 View PostPa on je odbio prosle sezone cini mi se da ide u FMP. A ubedjen sam da bi dobio minute da je to zasluzio zalaganjem na treningu. A to je za mene jedino pravo merilo. Koliki god da si talenat ako se ne zalazes na treningu i ne treba da igras.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postne znam ali meni je malo cudno da mi u podmlatku gajimo samo parazite koji se ne zalazu na treningu. sad na stranu talenat ali da sansu ne dobiju ni tejic, ni rebic, ni simanic, ni rakicevic, ni dobric... jbg malo cudno
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postne znam ali meni je malo cudno da mi u podmlatku gajimo samo parazite koji se ne zalazu na treningu. sad na stranu talenat ali da sansu ne dobiju ni tejic, ni rebic, ni simanic, ni rakicevic, ni dobric... jbg malo cudno
o cemu pricas ti
Comment
-
Istina je to što se tiče mladih i Radonjića. Što Nate kaže. Ja ne sporim da ne zaslužuju svi minute, ali nemoguće je da niko nije zaslužio.
Mladim igračima treba dati šansu na kašičicu. Ali ipak treba da postoji neki kontinuitet, a to sigurno nije kontinuitet sedenja na klupi. Za sve navedene momke znam neke situacije, neke poznajem lično, zato smatram da je to Radonjiću minus. Koliko se sećam onda protiv Reala Boriša nije bio loš, a sigurno kad je potpivao nije potpisao da ide na pozajmicu u FMP a da šansu nije ni dobio.
Istina oko Radonjića je negde na sredini.
Zato smatram da je Alimpije upgrade. Biće mesta za mlade, a kasa će biti punija. Pa mi se vi smejte, a dajem mu fore godinu dana ako bude radio, isto kao što sam trpeo Radonjića posle Cibone i slično. Tad da nije bilo Čovića...Last edited by Cassius Clay; 10-08-17, 00:03.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postkad je dobio? u kls, a bilo je tekmi kad je danga bio povredjen kad se moglo probati malo ozbiljnije sa njimLast edited by Manda77; 10-08-17, 00:18.
Comment
-
moze Lucas, svidjao mi se jos dok je igrao u Turskoj i Oliju, odlichan suter i pravi plejmejker, voleo je da baca flashy pasove na sta se posebno palim iako to nije uvek bas najpametnije
ipak nisam ga pratio toliko da bi imao neke konkretnije obrise njegovih mogucnosti ali volim da gledam takve igrace
sad vidim da se svojevremeno potukao sa J Stokes-om zbog manjka krvavih kolenaLast edited by sun zero; 10-08-17, 00:13.
Comment
Comment