Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zvezda-Karic
    PAO-Janakopulus

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Johnny Rotten View Post
      Zvezda-Karic
      PAO-Janakopulus

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
      Bačka - Ivica Kralj

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
        Ne znam kakvu bi korist Karic imao od sponzorisanja CZV....mozda je on covek kojim vlast hoce da odrzi veci uticaj u klubu.
        To tzv. rebrendiranje. Ovde, ne samo njegove firme, već i njega samog. Meni je to skroz logično.

Comment

• Kako nema koristi za Karica...potpuna "rehabilitacija" za njega...najvise u politickom smislu...
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Decembarski View Post
            Paroljub Kvarić je bas poznat sto voli da rasipa milione inače...
            Pravi Baja Patak glavom i bradom.
            Da se razbacivao tako lako ne bi ih ni imao

Comment

• Da vidimo šta on nudi i šta traži za ta svoja ulaganja.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                Kako nema koristi za Karica...potpuna "rehabilitacija" za njega...najvise u politickom smislu...
                Pa kad Coki mogao da se vrati iz mrtvih preko Zvezde, isti koncept za Karica.
                Ali moram da dodam da coki zna svoj posao i kapa dole od mene za to sto uradio za Zvezdu. Remeber 2011 gde smo bili
                Last edited by Debeljuca sa Vidikovca; 17-08-17, 10:14.

Comment

• Nije to nikakvo razbacivanje...sve se to vrati kroz neke druge "poslove" visestruko...kao sto rekoh, ako se desi, to je samo jedan vid njegove rehabilitacije nakon izgnanstva...u svakoj izjavi od kad se vratio ne vadi "velikog vodju" iz usta...usao mu je u dupe toliko da se vise ni zelena salata ne vidi....ovde je samo pitanje da li ce taj isti "vodja" dozvoliti Bogoljubu da ubaci neku "crkavicu"...ovo je ista prica kao Putin i njegova "oligarhija"...ovaj nas je umislio isto...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Po meni je najbolji posao, iako nije primaran cilj, ako želiš da budeš društveno priznat dodji u Zvezdu. Napravi rezultat. Zvezda je Čoviću nešto najbolje što je moglo da mu se desi. Čak kad je došao, bio sam ubedjen da političar takovg kova ima političke pretenzije. Nije ih ispunio do kraja, ali sigurno je našao neki put kompromisa lakše jer je u Zvezdi.

Ti kad si blizu Zvezde blizu si kluba za koji navija 60% ljudi, 5-10% navija za druge, 30% za partizan. Velika je to snaga.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                      npr. Zepter.
                      Ne vidim zasto bi bilo dobro imati Ceptera za sponzora, tj. zasto bi bilo bolje nego BK? Ako mislis da ce i drugi da vide da se Cepter reklamira, pa da krenu i oni, ja u to ne verujem. Mozda gresim.
                      Koliko ja shvatam, ovde je prica ili o kupovanju igracke koja je stvar prestiza (Tedeski, Abramovic...), ili o pripremama za privatizaciju sa Covicem kao manjinskim suvlasnikom i GM-om, ili o kupovini obraza, tj. povratku ka popularnosti koju je imao (a imao je, da se ne salimo). Ovo poslednje kod sujetnih ljudi moze mnogo da znaci, a moze da bude i rehabilitacija u smilsu povratka u politiku.
                      Back to Cepter vs. BK... Drugo bi bilo da mi trazimo sponzora, kucamo na razlicita vrata pa da kao eto ima vise smisla da kontaktiramo Ceptera koji posluje po citavom svetu, nego udruzenje industrijalaca.
                      Naravno, mi samo nagadjamo, jer mozda od ove price nema nista, tj. buva je pustena onako.
                      Sigurno se njih dvojica nisu nasli bzvz na moru i kao slucajno bili slikani dok pricaju. Suvise su namazani obojica za tako nesto. Da su hteli da se kriju, sakrili bi se i pricali u miru. Ovako je ova slika dobar osnov za pletenje price oko iste...
                      Last edited by Grof; 17-08-17, 10:31.

Comment

• Mnogo smo se mi zaleteli ovo sa Karicem, bog zna kad i sta ce to biti ako i bude, da se vratimo na Pullen vs Cooper vs Munford. Ja glasam za Munforda, mladji, zeljan dokazivanja, kompletniji bez neke velike rupe u igri za razliku od ove dvojce.
                        Last edited by Chupa; 17-08-17, 10:36.

Comment

• Ja glasam za Karića

Comment

• Ma pustite Karica koji glumi starletu.
                            Evo ovo sa Zvezdom je jos jedna prilika da bude u zizi javnosti.
                            Dacu pare, necu zaliti, nisam znao, nisam pozvan, bla,bla truc.
                            Pa ko mu brani da ulozi pare???????

Comment

• Ovo mi sve smrdi na ono daj pare necemo te pitati nista oslobodjen si bilo kakve provere radi sta te volja porez ko jos placa porez to je za naivne pa nama je i trener iz vladajuce stranke.
                              Dobro cu razmisliti o kupovini sezoske iskreno sram me sta se sve radi a volim ZVEZDU vise od zivota.

Comment

• Ovo mi sve smrdi na ono daj pare necemo te pitati nista oslobodjen si bilo kakve provere radi sta te volja porez ko jos placa porez to je za naivne pa nama je i trener iz vladajuce stranke.
                                Dobro cu razmisliti o kupovini sezoske iskreno sram me sta se sve radi a volim ZVEZDU vise od zivota.

Comment

Working...
                                X