Treba da znate kad vec pricamo o ovome da je Radonjic bio veoma zadovoljan time kako Borisa radi na treninzima. Takodje, uopste nije tacno da se ne radi na njegovim fizikalijama, vidi se cak i golim okom da se raskrupnjao i ojacao. Prosto treba razumeti i prihvatiti da Simanic nije igrac koji ce eksplodirati preko noci, retki su takvi igraci. Radonjic nije tip trenera koji ce da istrpi mladjeg igraca a znao je odlicno da radi u klubu s navijacima koji su posle par zutih minuta jebali majku i njemu, i igracima, i svima u klubu. Kako bi tek pistali i vristali zbog Borisinih deset minuta po utakmici u kojima bi rezultat trpeo zbog toga sto decko nije toliko dobar koliko su navijaci zamislili da ce biti dobar sada i odmah.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostOk odbrana, ali sta je sa napadom? Osim sutanja trojki Tadija Dragicevic style, sta jos to Borisa ume u napadu? Post igru definitivno nema, ulaz nisam uocio, mid range takodje...
Post igru nema,tu se slazemo.
Comment
-
Originally posted by Luis Skolà View PostU mladjim kategorijama je pokazivao da ima ulaz.Ima on dobar dribling i moze da spusti loptu i da ode do kraja.Ne bih se slozio da nema midrange,vidio sam par puta nakon finte suta da zna da naskoci sa 5-6 metara,tu se vidi koliko ima dobru koordinaciju.
Post igru nema,tu se slazemo.
-Has long had a projectable frame, but really hasn't done much with it
-Doesn't have much ability to create high percentage shots for himself. Wants to get to his pull-up mid-range jumper every time
-Can play above the rim, but shies away from contact at the basket
-Doesn't have a great feel for the game. Struggles to see the floor effectively. Average passer at best
Ima tu jos stvari koje su oni naveli, ali ove su meni upecatljive. I nigde ni spominju odbranu, i tu se 100% slazem sa njima, mislim da se to mnogo lakse moze regulisati nego problemi u napadu.
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostIzgleda ni u Francuskoj ne rade faksovi, nikako ovaj da potpiše. Ovo je neka zavera faks-mašina i to medjunarodna."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostOdbrana se puno teže reguliše no napad.
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostŠta, znači ovi pokvarili komplet tehnologiju pa ne može ni mejl da stigne. Onda jedino golub pismonoša.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostŠta, znači ovi pokvarili komplet tehnologiju pa ne može ni mejl da stigne. Onda jedino golub pismonoša.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
Comment