Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Maverick88 View PostOvo je i meni najbolje resenje.Ali samo pod uslovom da nece da trazi pare ko sto je prvobitno trazio par puta.Njemu se opcije poprilicno suzile,cekao je Barsu i jos neke timove iz spanske lige sve manje izbora ima.
Cekao je Barsu, Efes i na kraju spao na Andoru.
I ovo odlaganje oko Lesorta je zbog Muslija jer se otvorila opcija njegovog dolaska.
Comment
-
Ja bih ipak pre Lesorta ako je višegodišnji ugovor, a najbolja opcija jeste da dovedu oba igrača jer sezona je duga i ima mnogo utakmica...ima mesta za tri centra.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Meni se ne sviđa ni malo ideja dovođenja Muslija. Prvo jer mislim da nije jeftin, drugo ne sviđa mi se što kao i većina naših centara masu više bilduje u pekari nego u teretani, a treće, nikako mi se ne uklapa njegova persona u naš igrački sastav. Prošao je dril i ispiranje mozga kod Vujoševića, kontam da ako zapne oko para ima prvi da unosi nemir.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostKako vreme prolazi Mysli je sve blizi Zvezdi.
Ne bih se iznenadio da bude nase sledece pojacanje.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMusli i dobra atletska cetvorka bi bili idealni.
Musli nema bolji izbor od Zvezde.
To svakako nije Andora.
A i Misko nije lud.
Comment
-
Originally posted by Maverick88 View PostMi vec imamo 2 centra Bjelica i Jovanovic.
Sve zavisi od protivnika jer ako se ukaze sansa kao i prosle god. sigurno ce igrati na niskom posto protiv nejakih cetvorki ili sa druge strane neke teskase izvlaciti iz reketa pa ih napadati licem.
Comment
Comment