Ja sam čuo od druga koji je inače teniski sudija, da je Vladimir Putin imao uplaćeno 80 miliona eura da Rafa osvaja gem, pa sad..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostProbudio ga linijski sudija kada je dreknuo.
moram da nadjem dobar snimak i da gledam Murijeahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostJesi gledao meč juče ? Naročito prvi set , gde je Novak gađao linije ?!
Naravno da sam gledao ceo mec i po obicaju PSOVAO vecinu vremena . Gadjao linije i uglavnom promasivao -jer nije stizao loptice !!! Uvek je Gofan PRVI preuzimao inicijativu u poenu -bez obzira ciji je SERVIS gem !!?
Gledam Novaka od pocetka karijere -jer nisam stariji tinejdzer - i zato ZNAM o cemu govorim !!!
POslednje GS je Novak uzimao uvek sa manje vinera i gresaka od protivnika -znaci sa totalnom defanzivom !
Zbog toga je i izgubio poslednja 2 GS-a od Vavrinke iako je dobijao PRVI set - to je i sam PRIZNAO !!
Comment
-
-
Originally posted by madrid View PostDrazo nemoj stalno da pises velikim slovima i sa toliko znakova pitanja i uzvika, to se po netiquette-u tumaci kao vikanje.
Prijatelju vidim po tvom avataru da nosis cvikere -pogledaj bolje -u prethodnom komentaru sam imao 2-3 reci napisane VELIKIM slovom. To je zbog toga da napravim dinamiku ,bolju preglednost komentara i istaknem sustinu ! Znam da je na NET-u nepristojno MNOGO pisati velikim slovima . Imam Internet od 2000.g ,a prvi PC sam kupio 1994.g !
Pozdrav
Comment
-
Originally posted by Srkisa View Postaa sta da nije bilo objektivno traga koji je slican mestu gde je Rafin Fh pao?Onda ne bi reagovao? Naravno da ne bi sisao. Nije mogao sici a da nije vidio trag.
Jel sudija birao trenutak za koji on misli da je najbolji da osteti Gofana? To je klasicna oportunisticka reakcija. Iskoristio je priliku. Da nije bilo hawk-eye sve bi lako leglo.
On svakako je morao to da uradi sa zadrskom jer kako moze biti siguran da tamo ima jos jedan trag blizu istom? Cim radi sa zadrskom radi pogresno. Krsi PROCEDURU! Pogrijesiti se moze. Procedura se krsiti ne moze.
Sustina je u krsenju procedure.
Originally posted by Velikiajnstajn View PostJa sam čuo od druga koji je inače teniski sudija, da je Vladimir Putin imao uplaćeno 80 miliona eura da Rafa osvaja gem, pa sad..Last edited by NI; 22-04-17, 19:54.
Comment
-
Originally posted by DrazaLegenda View PostGadjao linije ...
Gledam Novaka od pocetka karijere -jer nisam stariji tinejdzer - i zato ZNAM o cemu govorim !!!
Nema veze to što gledaš Novaka od početka karijere sa jučerašnjim mečom.
Nisam pričala o celoj karijeri ( u kojoj ga je odlikovala fenomenalna tranzicija iz defanzive u ofanzivu ).
Juče je Novak eksperimentisao, naročito u prvom setu.
U drugom je imao dobar balans, pogledaj još jednom, bio je malo defanzivniji nego u prvom.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by DrazaLegenda View Post- ???
Prijatelju vidim po tvom avataru da nosis cvikere -pogledaj bolje -u prethodnom komentaru sam imao 2-3 reci napisane VELIKIM slovom. To je zbog toga da napravim dinamiku ,bolju preglednost komentara i istaknem sustinu ! Znam da je na NET-u nepristojno MNOGO pisati velikim slovima . Imam Internet od 2000.g ,a prvi PC sam kupio 1994.g !
Pozdravkralju
Dekson je inace iz Azije posto ima kosooki avatar, a sajt posecuju i Nadal i RF i Nole, posto i njih imamo u avataru. Imamo i Trampa, ali tu nisi mnogo omanuo.
Salim se malo. Inace sad ozbiljno netiquette kaze (prva stvar koju sam naucio u online skoli i nazalost dobio jednom smanjenje ocene, jer sam se "zapricao" sa jednim likom,) da povecanje slova moze da se protumaci kao vikanje( sto ih je vise to su vece sanse to se slazem) kao i znaci interpunkcije to jest vise njih u nizu iliti preterano naglasavanje. Znam ja sta si ti hteo (da naglasis sta hoces da kazes) ali to moze i bez toga. Kazem ti to jer imas ljudi na forumu koji ce ti to pogresno protumaciti i kojima ne treba puno da krenu da napadaju. Inace ne spadam u tu grupu, nego su i mene ovako upucivali za neke druge stvari kad sam se prikjucivao. Stvarno je dobronamernoLast edited by colchonero; 22-04-17, 19:57.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment