Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam čuo od druga koji je inače teniski sudija, da je Vladimir Putin imao uplaćeno 80 miliona eura da Rafa osvaja gem, pa sad..
    1. Andrey Rublev
    2. Thanasi Kokkinakis
    3. Alexander Zverev
    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Probudio ga linijski sudija kada je dreknuo.

moram da nadjem dobar snimak i da gledam Murijea
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

Jesi gledao meč juče ? Naročito prvi set , gde je Novak gađao linije ?!
        - ??
        Naravno da sam gledao ceo mec i po obicaju PSOVAO vecinu vremena . Gadjao linije i uglavnom promasivao -jer nije stizao loptice !!! Uvek je Gofan PRVI preuzimao inicijativu u poenu -bez obzira ciji je SERVIS gem !!?
        Gledam Novaka od pocetka karijere -jer nisam stariji tinejdzer - i zato ZNAM o cemu govorim !!!
        POslednje GS je Novak uzimao uvek sa manje vinera i gresaka od protivnika -znaci sa totalnom defanzivom !
        Zbog toga je i izgubio poslednja 2 GS-a od Vavrinke iako je dobijao PRVI set - to je i sam PRIZNAO !!

Comment

Probudio ga linijski sudija kada je dreknuo.
          Jbg ne idu noćni život i sport zajedno kazina, jahte, žurke ovo ono
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
            Ja sam čuo od druga koji je inače teniski sudija, da je Vladimir Putin imao uplaćeno 80 miliona eura da Rafa osvaja gem, pa sad..
            Kakav Putin malo jaci igraci su tu umjesani,vladari iz senke.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
              Ja sam čuo od druga koji je inače teniski sudija, da je Vladimir Putin imao uplaćeno 80 miliona eura da Rafa osvaja gem, pa sad..
              Tresao se Putin k'o prut kad je Goffin imao 40:00...

ali ej... who dares wins

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                Kakav Putin malo jaci igraci su tu umjesani,vladari iz senke.
                Nike lobi

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                  Drazo nemoj stalno da pises velikim slovima i sa toliko znakova pitanja i uzvika, to se po netiquette-u tumaci kao vikanje.
                  - ???
                  Prijatelju vidim po tvom avataru da nosis cvikere -pogledaj bolje -u prethodnom komentaru sam imao 2-3 reci napisane VELIKIM slovom. To je zbog toga da napravim dinamiku ,bolju preglednost komentara i istaknem sustinu ! Znam da je na NET-u nepristojno MNOGO pisati velikim slovima . Imam Internet od 2000.g ,a prvi PC sam kupio 1994.g !
                  Pozdrav

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                    aa sta da nije bilo objektivno traga koji je slican mestu gde je Rafin Fh pao?Onda ne bi reagovao? Naravno da ne bi sisao. Nije mogao sici a da nije vidio trag.

Jel sudija birao trenutak za koji on misli da je najbolji da osteti Gofana? To je klasicna oportunisticka reakcija. Iskoristio je priliku. Da nije bilo hawk-eye sve bi lako leglo.

On svakako je morao to da uradi sa zadrskom jer kako moze biti siguran da tamo ima jos jedan trag blizu istom? Cim radi sa zadrskom radi pogresno. Krsi PROCEDURU! Pogrijesiti se moze. Procedura se krsiti ne moze.
                    Odgovori.

Sustina je u krsenju procedure.

Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Razumijem to Ajnstajn. Ali zato ne Tramp nego Putin. Pa Tramp je bolji biznismen.
                    Last edited by NI; 22-04-17, 19:54.

Comment

• Znaci sve se iznenadno desilo u trenutkuu odluka je bila planirana a donesena u trenutkuu na licu mesta

Kontam,NI,nije mogao odma da koriguje jer nije mogao videtii trag(pogresnii) odmaa
                      Last edited by Srkisa; 22-04-17, 19:32.

Comment

• Originally posted by DrazaLegenda View Post
                        Gadjao linije ...
                        Gledam Novaka od pocetka karijere -jer nisam stariji tinejdzer - i zato ZNAM o cemu govorim !!!
                        Ako igrač gađa linije da li je to ofanziva ili defanziva, da li je agresivna igra ili ne ?

Nema veze to što gledaš Novaka od početka karijere sa jučerašnjim mečom.
                        Nisam pričala o celoj karijeri ( u kojoj ga je odlikovala fenomenalna tranzicija iz defanzive u ofanzivu ).
                        Juče je Novak eksperimentisao, naročito u prvom setu.
                        U drugom je imao dobar balans, pogledaj još jednom, bio je malo defanzivniji nego u prvom.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by luka View Post
                          Nike lobi
                          Nike je na dnu piramide,za vise informacija ukucaj na you tube ,,Dejan Lucic covjek koji zna''.

Comment

- ???
                            Imam Internet od 2000.g ,a prvi PC sam kupio 1994.g !
                            a .
                            Svaka ti čast:

Comment

- ???
                              Prijatelju vidim po tvom avataru da nosis cvikere -pogledaj bolje -u prethodnom komentaru sam imao 2-3 reci napisane VELIKIM slovom. To je zbog toga da napravim dinamiku ,bolju preglednost komentara i istaknem sustinu ! Znam da je na NET-u nepristojno MNOGO pisati velikim slovima . Imam Internet od 2000.g ,a prvi PC sam kupio 1994.g !
                              Pozdrav
                              Hahahaha kralju

Dekson je inace iz Azije posto ima kosooki avatar, a sajt posecuju i Nadal i RF i Nole, posto i njih imamo u avataru. Imamo i Trampa, ali tu nisi mnogo omanuo.

Salim se malo. Inace sad ozbiljno netiquette kaze (prva stvar koju sam naucio u online skoli i nazalost dobio jednom smanjenje ocene, jer sam se "zapricao" sa jednim likom,) da povecanje slova moze da se protumaci kao vikanje( sto ih je vise to su vece sanse to se slazem) kao i znaci interpunkcije to jest vise njih u nizu iliti preterano naglasavanje. Znam ja sta si ti hteo (da naglasis sta hoces da kazes) ali to moze i bez toga. Kazem ti to jer imas ljudi na forumu koji ce ti to pogresno protumaciti i kojima ne treba puno da krenu da napadaju. Inace ne spadam u tu grupu, nego su i mene ovako upucivali za neke druge stvari kad sam se prikjucivao. Stvarno je dobronamerno
                              Last edited by colchonero; 22-04-17, 19:57.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

moram da nadjem dobar snimak i da gledam Murijea

Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X