Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neće svaki biti lopov, samo onaj koji pokaže pogrešan trag, ili ne vidi onoliki aut.

A evo i dokaza.
    Last edited by Marija81; 22-04-17, 19:28.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Baš me interesuje jel se negdje sudija oglasio, uputio izvinjenje

Comment

• Ma ja to Maro jer si me ti podsetila da se treba nekad i nasaliti onim komentarom za "naucnika" oko vakcine.

NI Nije zamerka ali prva 3 pitanja su povezana/ista. Bez jednog ne moze drugo. Mada si u pravu da nema cesto ovakvih situacija. Ali Murije stvarno ima nekoliko bagova u karijeri kad ne vidi belu macku. Sta mi je sa izrekama, navukao sam se
        Last edited by colchonero; 22-04-17, 19:26.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ako pobijas to u sto ja ozbiljno sumnjam, nemoj mi pricati o paznji, greskama itd. Sve se to desava.

Odgovori na neka od sljedecih pitanja:

1.
          Zasto je Murije sisao sa stolice?

2.
          Zasto nije napravio korekciju iz stolice?

3.
          Zasto nije odmah reagovao.

4.
          Da li si vidio slucaj da glavni sudija pokazuje trag bez da ga je igrac pitao da to ucini? Naravno na turnirima gdje postoje lnijski sudije.

5.
          Ko moze ozbilja dati ovaj komentar prije meca Novak i Gofan:

"Mislim da ce Rodzer biti prvi na kraju godine. Jer iako Rafa sad osvoji 3 mastersa i RG, Rodzer ce biti u prednosti."
          1. Ne znamo ni ti ni ja, nego samo on.
          2. Ne znamo ni ti ni ja, nego samo on.
          3. Ne znamo ni ti ni ja, nego samo on.
          4. Ne sjećam se, to je bilo jako čudno, vjerovatno se pravio savjestan i pažljiv, na kraju napravio najgore moguće.

Velika pogreška, da se nije sudac pravio pametan i izašao iz svojih ovlasti ništa se ne bi dogodilo. Sve to stoji.
          EDIT: bespotrebno silazio i mjenjao odluku. Totalni presedan i nonsens.
          Međutim, Nadal je mogao izgubiti od Edmunda, dakle teorija o namještenosti ne drži vodu, samo to kažem.
          Last edited by luka; 22-04-17, 19:29.

Comment

• A ovo se cekalo,nije trebalo puno da se pojave nove teorije zavjere.Kad se sjetim 2013-te kad su neki ovdje smislili genijalan zaplet u kojem Nadal nakon 3 uzastopne pobjede nad Djokovicem ide na 7 mjeseci pauze u kojima je krišom spremao taktiku za Novaka i vratio se u 2013 jaci nego ikad.Tako da ocekujem jos zanimljivijih prica,ko zna sta se sve sprema u nastavku sezone.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
              Ma ja to Maro jer si me ti podsetila da se treba nekad i nasaliti onim komentarom za "naucnika" oko vakcine.

NI Nije zamerka ali prva 3 pitanja su povezana/ista. Bez jednog ne moze drugo. Mada si u pravu da nema cesto ovakvih situacija. Ali Murije stvarno ima nekoliko bagova u karijeri kad ne vidi belu macku. Sta mi je sa izrekama, navukao sam se
              Učiti, učiti i samo učiti
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Ih, sto je ovde veselo

znaci Nadal ne moze do titule na sljaci osim ako mu ne pripomognu...nisko je pao taj kralj sljake
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Ma gde još i hokaj da kupuju, kad su sve pare na reflektore dali...
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• a o cemu su pricali

#Nadal: "I spoke with David in the shower but not about this. He knows it has nothing to do with me."

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Ih, sto je ovde veselo

znaci Nadal ne moze do titule na sljaci osim ako mu ne pripomognu...nisko je pao taj kralj sljake
                      Bojana treba da budemo srecni,bog zna sta su nam svjetski lobiji spremili u nastavku sezone,kakva sve iznenadjenja za nase pulene.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                        Bojana treba da budemo srecni,bog zna sta su nam svjetski lobiji spremili u nastavku sezone,kakva sve iznenadjenja za nase pulene.
                        Role nema nikakve veze, on je u Dubaiju i trenira

sigpic

with experience.

Comment

a o cemu su pricali
                          Zajedno pod tušem...
                          Aha, to je to
                          A da je turnir bio čudan jeste...

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Bolje on nego Marej
                            Naravno da je bolje Rafa nego Endi Kad se bira između njih dvojice Rafi bi čak i nezasluženo dao prvo mesto

Comment

• Garant je Nadal čitao forum, pa mu upao pod tuš da provjeri ima li muda

Comment

Role nema nikakve veze, on je u Dubaiju i trenira
                                To ti mislis,za citavu sezonu vec postoji unaprijed ispisan scenario.

Comment

Working...
                                X