Originally posted by Stefan-kobe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostSto to, ono sa Juznjijem? Ma ne, samo umesto drugi servis za Juznji on dodelio prvi a loptica bila metar vaniŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Vazan brejk, jos malo do istorije.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKradja bi bila ako Murije sisao i pokazao da je onaj pravi trag sto je zaokruzio Gofan bio dobar. Ovako je samo greska jer je on sam video krivi trag. A zasto je video krivi trag to samo on zna.
Ja znam zasto je vidio krivi trag. Da bi pomogao Rafi. Licno mislim da Rafa nije trebao tu pomoc, ali pobojali su se nedaj Boze da ga Gofan moze izbaciti. Nisu htjeli da rizikuju.
Zaboravi to. Raduj se Rafinom povratku. Jesi li mislio da ce ikada ponovo ovako Rafa da melje? Ovako ga Toni nije moago vratiti, ali ima vecih znalaca... Skoro sam siguran da osvaja RG.
Originally posted by Marija81 View PostNe samo da je pogrešio trag nego je dodelio poen Rafi, koji je u tom momentu značio BL...ako ne grešim ?Last edited by NI; 23-04-17, 14:54.
Comment
-
Originally posted by NI View PostGofan je pokazo trag pred milionima ljudi. Nista ne bi promijenilo da ga je zakruzio. Murije bi izgleadao malo vise korumpiran ali i ovako izgleda totalno korumpiran.
Ja znam zasto je vidio krivi trag. Da bi pomogao Rafi. Licno mislim da Rafa nije trebao tu pomoc, ali pobojali su se nedaj Boze da ga Gofan moze izbaciti. Nisu htjeli da rizikuju.
Zaboravi to. Raduj se Rafinom povratku. Jesi li mislio da ce ikada ponovo ovako Rafa da melje? Ovako ga Toni nije moago vratiti, ali ima vecih znalaca... Skoro sam siguran da osvaja RG.
Morao je posao do kraja obaviti. Nije mogao na pola. Nikad se ne zna.
Comment
-
Comment