Kakav poen.Wow
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Istorija, bravo majstore!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostZa sto je bitno? Da imaju blokbaster finale?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
To je to. Čestitke NadalovciŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostDa ne prepusti tako lako Rafi titulu. Mislim da u best of 5 sa normalnim Novakom (ne mora da bude u punoj brzini), Rafa nema sta da trazi. A i da bi imao sansu da vrati neke dugove iz proslosti.
Comment
-
Originally posted by NI View PostHoces u avatar da Rafa osvaja RG? I u jos jedan da Novak gubi ako se sretnu? (Licno ne vjerujem da ce se sresti.)Do kraja Vimbldona se nosi.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
50 20 10
Dosadno finale, ali vazni bodovi. Rafa je sada peti, a ako se osvoji Barselona, postoje realne sanse da se na Garrosu uzme drugo mjesto.
Rafa izgleda blago agresivnije, a mislim da je to pravi put. Mora se napadati, a onda bi mozda moglo da se napravi nesto i na hardu.
Hocemo broj 1.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
Comment