Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Nije glupost uopste, pa AO su bukvalno dali u ruke Rodzeru. Bio je rezervisan za njega, to se videlo odmah po podlozi.
    Mozda mu jesu uslovi odgovarili i slazem se za to, ali da je lose igrao realno nikad ne bi uzeo titulu.

Samo da ti Bojana ne vide ovo inace cemo docekati finale na forumu sa podocnjacima
    Last edited by colchonero; 22-04-17, 17:41.

Comment

• Ne bi ni osvojio da nije onako sramno isao u WC izmedju gemova/setova
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Luka, čekam odgovor.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
          Kao prvo nisam licemer ( ako me već smatraš takvom navedi primer ).
          Kao drugo, nevaspitano je reći za nečije mišljenje da je glupost.
          Kao treće, ok je reći da se ne slažeš , da ne deliš nečije mišljenje i sl, ali " glupost " je nevaspitano.
          I za kraj, šta ti od početka imaš protiv mene, pa si se navrzao kao smrt na babu?!

EDIT: Nije psovka, ali je uvreda. Lična.
          Prvo, dakle ok je govorit da je nešto "krađa" (i ja sam rekao da jeste, ali ja nisam ovdje u pitanju), ali zato je nekulturno reći za nešto da je glupost? To ti je logika.
          Ne znam šta u tvom rječniku znači "glupost", ali to definitivno nije nešto što je neodgojeno reći nekome za TEORIJU ZAVJERE, dakle vrhunac gluposti. Ja da sam rekao za nekoga da je "glup" pa hajde. Ali i pametni ljudi izvale gluposti.
          Usput, nije fino po tom tvom razmišljanju reći nekome da je nešto "neodgojeno", a ti si to upravo meni rekla. Da sam neodgojen. Dakle opet licemjerje.
          A ovo tvoje boldovano pisanje i neko moraliziranje je neodgojeno, btw.

Eeeej, zamisli igraš se policajca i govoriš okolo nekome šta je odgojeno šta nije.

Na kraju, nemam ništa protiv tebe, da li sam te negdje okrznuo? Reci kada i gdje, ali uvjeren sam da te nigdje nisam ni "dokrenuo".
          Većinom pišeš strašno dobre stvari, a nekad ovako se "digneš", pa počneš lupati k'o Maksim po diviziji. (da završim sa narodnom)

Comment

• Originally posted by luka View Post
            Prvo, dakle ok je govorit da je nešto "krađa" (i ja sam rekao da jeste, ali ja nisam ovdje u pitanju), ali zato je nekulturno reći za nešto da je glupost? To ti je logika.
            Ne znam šta u tvom rječniku znači "glupost", ali to definitivno nije nešto što je neodgojeno reći nekome za TEORIJU ZAVJERE, dakle vrhunac gluposti. Ja da sam rekao za nekoga da je "glup" pa hajde. Ali i pametni ljudi izvale gluposti.
            Usput, nije fino po tom tvom razmišljanju reći nekome da je nešto "neodgojeno", a ti si to upravo meni rekla. Da sam neodgojen. Dakle opet licemjerje.
            A ovo tvoje boldovano pisanje i neko moraliziranje je neodgojeno, btw.

Eeeej, zamisli igraš se policajca i govoriš okolo nekome šta je odgojeno šta nije.

Na kraju, nemam ništa protiv tebe, da li sam te negdje okrznuo? Reci kada i gdje, ali uvjeren sam da te nigdje nisam ni "dokrenuo".
            Većinom pišeš strašno dobre stvari, a nekad ovako se "digneš", pa počneš lupati k'o Maksim po diviziji. (da završim sa narodnom)
            Stvari treba nazvati pravim imenom, je l' tako ?
            Dakle, krenimo redom.
            Za sudiju koji je napravio kardinalnu grešku, reći krađa je istina i nije moglo uvrediti nikoga na forumu.
            U mom rečniku ( a valjda nam je isti / sličan )reći da neko priča/piše gluposti znači da tog nekog smatraš glupim, a to mu i reći je nevaspitano.
            Ništa ja ovde ne morališem, iznosim svoje mišljenje. Ako sam zbog toga po tebi amoralna, baš ti hvala.
            Ovo da li pišem ili ne pišem dobre stvari...
            Ako meni niko ne daje za pravo da kažem da je jedna tvoja reč bila nevaspitana ( nisam dala kvalifikaciju o tebi ili tom karakteru ili celokupnom vaspitanju) postavlja se logično pitanje, ko tebi daje za pravo da kvalifikuješ ili ocenjuješ moje pisanje i da li lupam kao Maksim ili pak dobro pišem?
            I još me izvređaš...
            I to je u najmanju ruku nevaspitano.
            Već si par puta pokušao da provociraš, čak i ovo za Maksima...
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Eto imamo Špansko finale Izgleda da se i ovde vraćamo nekim prethodnim godinama?
              Eto na kraju Nadal lagano dođe do finala pa koliko god loše igrao ove sezone , a realno jeste lośe igrao.
              Kako su krenuli ostali da se igraju , a on dolazi do završnica pa tako slučajno bi možda mogao doći i do prvog mesta zbog ostalih

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                Eto imamo Špansko finale Izgleda da se i ovde vraćamo nekim prethodnim godinama?
                Eto na kraju Nadal lagano dođe do finala pa koliko god loše igrao ove sezone , a realno jeste lośe igrao.
                Kako su krenuli ostali da se igraju , a on dolazi do završnica pa tako slučajno bi možda mogao doći i do prvog mesta zbog ostalih
                Bolje on nego Marej

Comment

• Taj Maksim je stvarno bio cudan tip, osim sto je lupao po diviziji bio je i gorak, al' ocigledno da je imao neku vezu posto je dobio izreku i ulicu, da je znao da se umetne znao je, voleo bih da upoznam coveka zbog Akija.
                  Last edited by colchonero; 22-04-17, 18:04.

Comment

Stvari treba nazvati pravim imenom, je l' tako ?
                    Dakle, krenimo redom.
                    Za sudiju koji je napravio kardinalnu grešku, reći krađa je istina i nije moglo uvrediti nikoga na forumu.
                    U mom rečniku ( a valjda nam je isti / sličan )reći da neko priča/piše gluposti znači da tog nekog smatraš glupim, a to mu i reći je nevaspitano.
                    Ništa ja ovde ne morališem, iznosim svoje mišljenje. Ako sam zbog toga po tebi amoralna, baš ti hvala.
                    Ovo da li pišem ili ne pišem dobre stvari...
                    Ako meni niko ne daje za pravo da kažem da je jedna tvoja reč bila nevaspitana ( nisam dala kvalifikaciju o tebi ili tom karakteru ili celokupnom vaspitanju) postavlja se logično pitanje, ko tebi daje za pravo da kvalifikuješ ili ocenjuješ moje pisanje i da li lupam kao Maksim ili pak dobro pišem?
                    I još me izvređaš...
                    I to je u najmanju ruku nevaspitano.
                    Već si par puta pokušao da provociraš, čak i ovo za Maksima...
                    Kakve provokacije, nisi mi jasna nikako

Pošto ne želim dalje polemizirati ovako ću samo boldovano.
                    Kako ti znaš da nije moglo uvrijediti nikoga. Posredno govoriš da je nešto krađa, iz čega se dolazi do zaključka da je sudac lopov. Dakle za nekoga reći da je lopov je ružno, je tako? Možda je netko ovdje rodbina sucu. Nedavno si meni prigovorila jer sam Kyrgiosa nazvao budalom, pa eto i ti suca nazivaš lopovom.

Ovo drugo, vidiš da je bitan rječnik. Znači da gluposti izgovore samo glupi ljudi? Razmisli, pa se nećeš ni ti složiti sa ovom konstatacijom.

treće, nisam rekao da si amoralna, ne daj Bože, niti to mislim. Pogotovo što je moral rastezljiva stvar od društva do društva, pa čak i od kuće do kuće. Rekao sam da moraliziraš, a to je da lački cjepidlačiš i tražiš dlaku u jajetu.

Vjeruj mi, nigdje te ne pokušavam isprovocirati ili vrijeđati, nisam ja taj tip.
                    Ako si nešto dvosmisleno ili pogrešno shvatila, moje iskrene isprike.
                    Maksima sam spomenuo kao izreku za ovo tvoje "smrt na babu"

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                      ZELENE NOVČANICE
                      Naravno!

Comment

• E, vidiš za Kirjosa nije dokazano da je budala i uvredljivo je, a za sudiju je dokazano da je lopov.

Originally posted by madrid View Post
                        Taj Maksim je stvarno bio cudan tip, osim sto je lupao po diviziji bio je i gorak, al' ocigledno da je imao neku vezu posto je dobio izreku i ulicu, da je znao da se umetne znao je, voleo bih da upoznam coveka zbog Akija.
                        Nije to taj Maksim.
                        Izreka se odnosi na vrstu mitraljeza (izumeo ga je Stivens Maksim)...

Comment

• Maro salio sam se, nego si ti pod utiskom, a ja samo hteo da udarim brigu na veselje kad smo vec kod izreka. Da smirim malo strasti kroz salu. Logicno da nije taj.
                          Last edited by colchonero; 22-04-17, 18:14.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                            Maro salio sam se, nego si ti pod utiskom, a ja samo hteo da udarim brigu na veselje kad smo vec kod izreka. Da smirim malo strasti kroz salu. Logicno da nije taj.
                            Ups
                            Ali nije loše, ima možda neko ko ne zna

Comment

• Originally posted by luka View Post
                              A po meni je glupo tvrditi i neozibljno da je "rezerviran" MC za Rafu, koji je ovaj turnir osvojio već 9 puta, ponavljam osvajao ga je i sa lošijom igrom.
                              Ako pobijas to u sto ja ozbiljno sumnjam, nemoj mi pricati o paznji, greskama itd. Sve se to desava.

Odgovori na neka od sljedecih pitanja:

1.
                              Zasto je Murije sisao sa stolice?

2.
                              Zasto nije napravio korekciju iz stolice?

3.
                              Zasto nije odmah reagovao.

4.
                              Da li si vidio slucaj da glavni sudija pokazuje trag bez da ga je igrac pitao da to ucini? Naravno na turnirima gdje postoje lnijski sudije.

5.
                              Ko moze ozbilja dati ovaj komentar prije meca Novak i Gofan:

"Mislim da ce Rodzer biti prvi na kraju godine. Jer iako Rafa sad osvoji 3 mastersa i RG, Rodzer ce biti u prednosti."

Comment

E, vidiš za Kirjosa nije dokazano da je budala i uvredljivo je, a za sudiju je dokazano da je lopov.
                                Subjektivno, ali eto..

Koji je proces za dokazivanje nekome da je budala?

A za suca proces dokazivanja da je lopov je pretpostavljam njegova velika pogreška na štetu Goffina.
                                Dakle svaki sudac koji pogriješi na nečiju štetu će biti nazvan lopovom.

Suci ni ne trebaju tenisu, robote za suce!

Comment

Working...
                                X