Sta mislite sto mnogi teniseri pa i Nadal sam vole da patikom sa vremena na vreme izbrisu sve oko linije? Zato sto su kao mladi mnogo puta iskusili takve situacije, bilo to u treninzima ili mecevima. Slazem se da to jeste problem sa sljakom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostHahahahakralju
Dekson je inace iz Azije posto ima kosooki avatar, a sajt posecuju i Nadal i RF i Nole, posto i njih imamo u avataru. Imamo i Trampa, ali tu nisi mnogo omanuo.
Salim se malo. Inace sad ozbiljno netiquette kaze (prva stvar koju sam naucio u online skoli i nazalost dobio jednom smanjenje ocene, jer sam se "zapricao" sa jednim likom,) da povecanje slova moze da se protumaci kao vikanje( sto ih je vise to su vece sanse to se slazem) kao i znaci interpunkcije to jest vise njih u nizu iliti preterano naglasavanje. Znam ja sta si ti hteo (da naglasis sta hoces da kazes) ali to moze i bez toga. Kazem ti to jer imas ljudi na forumu koji ce ti to pogresno protumaciti i kojima ne treba puno da krenu da napadaju. Inace ne spadam u tu grupu, nego su i mene ovako upucivali za neke druge stvari kad sam se prikjucivao. Stvarno je dobronamerno
Dobro je ako si pravilno razumeo ... nadam se ...
Svako nek tumaci na svoj nacin - kako zna i moze-jer to je uvek tako - ali za MENE je SUSTINA bitnija od FORME !!Ne sekiraj se ,pisem ja i na drugim sajtovima ,sa ozbiljnijim temama od sportskih - pa i tamo me dobronamerno poducavaju-upozoravaju ... A sto pominjes Deksona - ne znam- Ja sam odgovorio tebi na tvoj komentar?
Sta ces ,staromodan sam lik , patrijarhalnog vaspitanja i obrazovanja ...
PozdravLast edited by DrazaLegenda; 22-04-17, 21:55.
Comment
-
Originally posted by Fića View PostOvo je ocigledno predumisljaj od strane Murijea. Imas 2 traga, jedan kaci liniju a drugi je 10 cm od iste i ocigledan aut, a otprilike se nalaze na ustoj duzi ortogonalnoj sa bejzlajnom. Murije ceka 4 sekunde pre nego sto ce ustati da pregleda trag. 4 sekunde su dovoljne da se uoci da tu postoji jos jedan trag koji je relativno blizu i nalazi se na istoj imaginarnoj duzi koja sece pod pravim uglom bejzlajn. Soderling u Rimu je pokazao trag loptice pola metra levo od pada iste a tu nema greske zato sto mozak sudije zna i pamti otprilike gde je loptica pala(jedino ako nema neke neuroloske smetnje). Znaci linijski danas zove aut, ovaj gleda i vidi da postoji tu jos jedan trag, silazi i pokazuje pogresan trag. Kakve veze ima da li Gofan je zaokruzio ili nije. Mozes ti da se pravis tosa i zaokruzis kao Soderling neki tamo sktoz levi trag.. Sudija daje konacnu odluku i bira trag. Mislim da je to velika rupa i jedina sto se tice sudjenja na sljaci, kada loptica kaci liniju tacno se vidi i nema greske a sta ako korumpirani sudija doceka pravi trenutak i pravu priliku i presudi ti na ovakav nacin..sta ti tu mozes kao i citav stadion koji je uvideo gresku? Sve u svemu ako je federacija ozbiljna ona ce dozivotno suspendovati ovog lika, jer ovakve greske se ne prastaju, ni u jednoj profesiji.
1. Goffin je bio na loptici, dakle nije morao tražiti "tamo neki trag", nego je odmah pokazao reketom trag. Dakle iste sekunde ga je pokazao. Što pokazuje i njegovu instiktivnu reakciju da je aut stvarno i bio.
2. Zaokruživanjem traga bi smanjio prostor manipulacije suca. Dakle, ne samo da bi protiv sebe imao odluku linijskog, nego bi imao i zaokružen trag. Dakle dvije činjenice protiv kojih mora. Mogao bi on i tada reći da je to drugi trag, ali tu bi došlo do iduće točke.
3. Skandal bi bio još i veći nego što je sada. Postavilo bi se pitanje zašto je sudac silazio iako nije traženo od njega, kao i zašto je ispravljao i linijskog i tražio drugi trag, pored onog što je Goffin zaokružio. Jer Goffin je najbolje mogao viditi da je aut. Čak je i linijski bolje mogao viditi od Mouriera.
Zaključak je da je David trebao zaokružiti trag, prvo radi sebe, da se zna da je siguran i da stavi još veći teret na Mouriera, a na kraju i da ispadne još veći skandal.
Jer idući put ovo sigurno više neće uraditi Goffinu.
Nema veze što nije pružio ruku na kraju, ali se bar nije ponašao kao neki divljaci.
Počeo sam i ja numerirat razloge kao NI.
Comment
-
Već se postavlja pitanje zašto je silazio kada se ni Nadal nije bunio na odluku linijskog .
I zaokružio on ili ne računa se šta kaže glavni sudija.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
DOBRO ljudi ! Murije je NAPRAVIO gresku -svesno ili nesvesno -to samo on zna !?
Ali zbog tog poena glumiti ZRTVU i izgubiti ceo mec je opravdanje samo za maloletne i nezrele !
Novak je imao isti problem u finalu RG protiv Nadala 2014.g ,sa Paskal Marijom, koji je sudio AUT a loptica je pala na liniju (videlo se iz hok aja samo za gledaoce), i Novak se isto strasno iznervirao i izgubio citav set zbog toga -jer je bila brejk lopta za Nadala ,ali se posle vratio u sledecem setu i izgubio mec tek u 5-tom setu upecavsi se na mrezu (Nec )-isto na brejk lopticu (mislim za njega ) !
Svi ovi PROFI igraci su skoro ceo zivot igrali (od decijih dana) bez "hok aja" i navikli su na sudijske greske - pa su stigli dokle su stigli ! Bice gresaka uvek - dok se NE uvede totalna video kontrola ..
Sta da kazu jadni fudbaleri - koliko se tamo gresi ... namerno i planirano ... odlucuju BITNE utakmice ...
Comment
-
Ma sve je to jasno. Govorim da bi zaokruživanje dodatno dodalo težinu na čitavu situaciju. Po meni jako važan detalj, pogotovo zato što je momentalno pokazao trag, samo ga je trebao podvući reketom. Pa nek Cedric bude još veći frajer, pa nek kaže Goffinu da je zaokružio pogrešan trag, za lopticu koja mu je maltene pod noge pala.
Comment
-
to je to
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Hahaha ovo neću nikad da zaboravim
Kakav majstor ..hahahhasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Koja steta za njegovu karijeru, taman ga je Magnus uzeo pod svoje, stigao do 2 finala RGa i sigurno bi u narednim godinama uzeo neki slem, kao sto je to Stan uradio.
Ali samo kad se setim ovog meca, Nadal ga je nesto razbio 6:2 6:1 ili tako nestohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment